Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Εύκολος χειρισμός σε κατακόρυφο προσανατολισμό

Η VG-C4EM παρέχει σχεδόν τα ίδια χειριστήρια λειτουργιών όπως και το σώμα της φωτογραφικής μηχανής. Η θέση, το μέγεθος και το σχήμα των κουμπιών έχουν βελτιστοποιηθεί, χρησιμοποιώντας το ίδιο υλικό όπως στα σώματα της α9 II και της α7R IV. Ως αποτέλεσμα, η λειτουργία, η θέση και η λειτουργική "αίσθηση" των χειριστηρίων προσομοιώνει εκείνα στο σώμα της φωτογραφικής μηχανής, όταν η μηχανή χρησιμοποιείται κατακόρυφα.

Σταθερή και ασφαλής λαβή

Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό της λαβής, μπορείτε να κρατάτε τη μηχανή σταθερά. Με την κατακόρυφη λαβή, μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες εύκολα και ευχάριστα όπως κι αν κρατάτε τη μηχανή, οριζόντια ή κατακόρυφα. Έτσι, εστιάζετε με ευκολία στο θέμα και τη σύνθεση.

Διπλάσια πραγματική διάρκεια λειτουργίας

Η VG-C4EM παίρνει μία ή δύο μπαταρίες NP-FZ100. Αν χρησιμοποιείτε δύο μπαταρίες, η φωτογραφική μηχανή θα λειτουργεί για διπλάσιο χρόνο. Η ισχύς της μπαταρίας που απομένει θα εμφανίζεται στην οθόνη LCD και θα μειώνεται κατά 1%. Αν εξαντληθεί η μία μπαταρία, η μηχανή χρησιμοποιεί αυτόματα την άλλη, για λειτουργία χωρίς διακοπές.

Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ή τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB

Οι μπαταρίες στην κατακόρυφη λαβή μπορούν να φορτιστούν από τη θύρα USB της φωτογραφικής μηχανής, χωρίς απόσπαση της λαβής από τη μηχανή. Για παρατεταμένες περιόδους λήψης, υπάρχει δυνατότητα για πρόσθετη τροφοδότηση ισχύος απευθείας στη μηχανή μέσω της θύρας USB της μηχανής, χρησιμοποιώντας μια κινητή μπαταρία ή τροφοδοτικό AC συμπληρωματικά.

Ελαφρύ αλλά ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου

Το εξωτερικό της VG-C4EM είναι από το ίδιο κράμα μαγνησίου που χρησιμοποιείται στα σώματα της α9 II και της α7R IV, για ανθεκτικότητα εφάμιλλη με αυτές τις μηχανές, αλλά με μικρότερο συνολικό βάρος και όγκο.

Αξιόπιστη ανθεκτικότητα σε σκόνη/υγρασία

Το προσάρτημα λαβής είναι από το ίδιο υλικό στεγανοποίησης που χρησιμοποιείται στο σώμα της φωτογραφικής μηχανής, για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία. Έτσι, βελτιώνεται η συνολική αξιοπιστία του συστήματος της φωτογραφικής μηχανής.

Σημείωση

Η ταυτόχρονη εγκατάσταση αυτής της μονάδας με τον προσαρμογέα τοποθέτησης LA-EA2 / EA4 δεν υποστηρίζεται. Αν είναι τοποθετημένα και τα δύο ταυτόχρονα, η μικρή απόσταση ανάμεσα στη μονάδα και τον προσαρμογέα τοποθέτησης φακού δυσκολεύει τη σταθερή λαβή. 

Πληροφορίες συμβατότητας

 

Μετάβαση στη σελίδα Υποστήριξη

Προδιαγραφές

  • Διαστάσεις (Π × Υ × Β): Περίπου 128,8 x 108,9 x 67 mm (5 1/8 x 4 3/8 x 2 3/4 ίντσες)

  • Βάρος: Περίπου 290 g (10,2 oz)

  • Τύπος μπαταρίας: NP-FZ100

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας