Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ίδιο κράτημα και ίδια πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου με την α9 III

Η κατακόρυφη λαβή VG-C5 είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει το ίδιο ασφαλές κράτημα και την ίδια πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου με την οριζόντια λαβή της φωτογραφικής μηχανής, προσφέροντας εξαιρετική άνεση και λειτουργικότητα για μεγάλες περιόδους λήψης. Η λαβή και το κουμπί κλείστρου διαθέτουν την ίδια εργονομική σχεδίαση με το σώμα της φωτογραφικής μηχανής. Η πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου είναι επίσης παρόμοια, με ένα ανεξάρτητο μπροστινό προσαρμοσμένο κουμπί (C5), ένα μπροστινό ρυθμιστικό, και πίσω ρυθμιστικά L και R με μια λειτουργία κλειδώματος στο ρυθμιστικό R. Η λειτουργία είναι η ίδια κατά τις λήψεις με οριζόντιο ή κάθετο προσανατολισμό.

Αποδοτική χρήση δύο μπαταριών για παρατεταμένο χρόνο λήψης

Η κατακόρυφη λαβή VG-C5 μπορεί να υποστηρίξει δύο μπαταρίες NP-FZ100, και οι βελτιώσεις των κυκλωμάτων υποστηρίζουν την παράλληλη τροφοδοσία ρεύματος για την παροχή μεγαλύτερης διάρκειας λειτουργίας σε σύγκριση με την κατακόρυφη λαβή VG-C4EM. Ο υπολειπόμενος χρόνος και για τις δύο μπαταρίες εμφανίζεται ταυτόχρονα στην οθόνη της φωτογραφικής μηχανής, ώστε ο χρήστης να μπορεί να συνεχίζει τις λήψεις με σιγουριά.

Μέρος ενός ανθεκτικού και αξιόπιστου συστήματος

Έχοντας την ίδια σχεδίαση με το σώμα της φωτογραφικής μηχανής ώστε να αντέχει στη σκόνη και την υγρασία, η κατακόρυφη λαβή VG-C5 λειτουργεί ως μέρος ενός σταθερού συστήματος που θα συνεχίσει να λειτουργεί με αξιοπιστία ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Επίσης, είναι κατασκευασμένη πάνω σε ένα ειδικό πλαίσιο κράματος μαγνησίου για εξαιρετική ανθεκτικότητα.

Άλλες λειτουργίες

Η κατακόρυφη λαβή VG-C5 παρέχει μια συρόμενη υποδοχή μπαταριών εύκολης πρόσβασης, μια υποδοχή βάσης τρίποδου, σημεία τοποθέτησης ιμάντα φωτογραφικής μηχανής, κουμπιά AF ON / AEL / C1 / C2 / C5, ένα ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής και ένα κλείδωμα στο πίσω ρυθμιστικό R, και υποστηρίζει την τροφοδοσία ρεύματος και τη φόρτιση μέσω της υποδοχής USB Type-C® της φωτογραφικής μηχανής.

Ανακυκλώσιμα μη πλαστικά υλικά συσκευασίας

Σκοπός της Sony είναι η μετάβαση στη χρήση μη πλαστικών υλικών συσκευασίας που παρέχουν μεγάλη προστασία από κραδασμούς και πτώσεις. Χρησιμοποιούνται υφάσματα φυτικής προέλευσης για τις σακούλες των προϊόντων. Αυτά συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση της περιβαλλοντικής δοκιμασίας.

Πληροφορίες συμβατότητας

 

Μετάβαση στη σελίδα Υποστήριξη

Προδιαγραφές

  • Διαστάσεις (Π × Υ × Β): Περίπου 136,1 x 108,9 x 68,3 mm (5 3/8 x 4 3/8 x 2 3/4 ίντσες)

  • Βάρος: Περίπου 236 g (8,3 oz)

  • Τύπος μπαταρίας: NP-FZ100

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας