Αυτόνομα σούπερ τουίτερ 2,5 cm (1"): φωτογραφίες
Ευρύτερο πεδίο, υψηλότερο εύρος

Ζωντανέψτε τη μουσική σας με τα σούπερ τουίτερ XS-GS1

Η μοναδική τοποθέτηση των σούπερ τουίτερ XS-GS1 στο ταμπλό αντανακλά τον ήχο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, για άψογη αναπαραγωγή σε εξαιρετικά υψηλές συχνότητες και σε ακόμη πιο ευρεία περιοχή. Από MP3 μέχρι τα αγαπημένα σας αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης, ξεκλειδώστε τις πλήρεις δυνατότητες κάθε κομματιού και γεμίστε το αυτοκίνητό σας με πραγματικά εκπληκτικό ήχο.

Media Object

Δείτε πώς λειτουργεί

Μεγάλο εύρος συχνοτήτων
Καθαρές υψηλές νότες

Τα σούπερ τουίτερ XS-GS1 έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις εξαιρετικά υψηλές συχνότητες της μουσικής σας, με εύρος συχνοτήτων που επεκτείνεται πέρα από τα 50 kHz.

Διάφραγμα μαλακού θόλου
Ευρεία διασπορά

Το διάφραγμα μαλακού θόλου κατανέμει τον ήχο σε μια μεγάλη περιοχή, για καλύτερη κάλυψη ολόκληρου του αυτοκινήτου.

Σχεδίαση στο μπροστινό μέρος
Σχεδίαση στο μπροστινό μέρος

Απολαύστε σταθερή ποιότητα ήχου από μια πρωτοποριακή σχεδίαση στο μπροστινό μέρος.

Γεμίστε το αυτοκίνητό σας με εκπληκτικό ήχο

Απολαύστε βελτιωμένη πιστότητα ήχου σε ολόκληρο το αυτοκίνητο. Οι τεχνολογίες ευρείας διασποράς παρέχουν βελτιωμένη αναπαραγωγή ήχου σε μεγαλύτερη περιοχή ακρόασης, ώστε να μπορείτε να βυθίζεστε απόλυτα στη μουσική και να ακούτε την πραγματική λεπτομέρεια κάθε κομματιού, όπου κι αν κάθεστε.

Υπό γωνία για ευρεία διασπορά

Η μοναδική σχεδίαση στο μπροστινό μέρος προσφέρει σταθερή ποιότητα ήχου

Η πρωτοποριακή σχεδίαση των σούπερ τουίτερ XS-GS1 στο μπροστινό μέρος επιτυγχάνει ευρύτερη διασπορά σε σύγκριση με τα συμβατικά σούπερ τουίτερ. Αυτό σημαίνει ότι ο ήχος διαδίδεται σε όλους τους επιβάτες ακτινικά, για σταθερά υψηλή ποιότητα ήχου σε ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Συμβατικά σούπερ τουίτερ
Συμβατικά σούπερ τουίτερ

Στα παραδοσιακά συστήματα ο ήχος κατευθύνεται απευθείας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, πράγμα που σημαίνει ότι φτάνει στα αυτιά σας σε πιο στενή γωνία και παρακάμπτει εντελώς ορισμένους επιβάτες.

Σούπερ τουίτερ XS-GS1
Σούπερ τουίτερ XS-GS1

Ο ήχος από τα σούπερ τουίτερ XS-GS1 διαδίδεται πιο μακριά και έτσι κατανέμεται σε μεγαλύτερη περιοχή

Αναπαραγωγή σε εξαιρετικά υψηλές συχνότητες
Αναπαραγωγή σε εξαιρετικά υψηλές συχνότητες

Σταθερές συχνότητες πέρα από τα 50 kHz

Ανεβάστε τις υψηλές συχνότητες σε ακόμη πιο υψηλά επίπεδα. Τα σούπερ τουίτερ XS-GS1 μπορούν να διατηρήσουν ομαλή απόκριση συχνότητας πέρα από τα 50 kHz, προσφέροντας μεγαλύτερο εύρος για τις σταθερές, εξαιρετικά υψηλές νότες. 

Διάφραγμα μαλακού θόλου

Με το διάφραγμα μαλακού θόλου 2,5 cm (1") μπορείτε να απολαμβάνετε αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης με μεγάλη πιστότητα στο πρωτότυπο.

Πρόσοψη με ομαλή κλίση

Ακούστε περισσότερες λεπτομέρειες σε κάθε κομμάτι χάρη στη σχεδίαση ομαλής κλίσης, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί για ακόμη πιο ευρεία διασπορά.

Πλέγμα

Οι γρίλιες με τα μεγάλα ανοίγματα επιτρέπουν τη μέγιστη εκπομπή για καθαρό, ευέλικτο ήχο.

Εκεί που ο εκπληκτικός ήχος συναντά την εξαιρετική σχεδίαση

Τα σούπερ τουίτερ XS-GS1 προσφέρουν εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου υψηλών προδιαγραφών. Από το διάφραγμα μαλακού θόλου 2,5 cm μέχρι την πρόσοψη με ομαλή κλίση, κάθε χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια, ώστε να αναπαράγει επακριβώς τις εξαιρετικά υψηλές νότες και να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ακρόασης μέσα στο αυτοκίνητο.

Κορυφαία τοποθέτηση

Με τις επιλογές ευέλικτης τοποθέτησης μπορείτε να βρείτε το ιδανικό σημείο τοποθέτησης

Χρησιμοποιήστε διάφορες επιλογές τοποθέτησης για να πετύχετε τη βέλτιστη τροχιά για τον ήχο. Επιλέξτε μεταξύ της γωνιακής, της επίπεδης ή της χωνευτής τοποθέτησης, ανάλογα με τη γωνία ανάμεσα στο ταμπλό και το παρμπρίζ.

Πλήρες σύστημα

Συνδυάστε τα κορυφαία εξαρτήματά μας για ασυναγώνιστη ακουστική

Αναβαθμίστε τον ήχο στο αυτοκίνητό σας. Όλα τα κορυφαία μας προϊόντα ήχου αυτοκινήτου έχουν σχεδιαστεί για να αλληλοσυμπληρώνονται, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ιδανικά στοιχεία για το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας. Εξερευνήστε τις συνιστώμενες διαμορφώσεις παρακάτω.

RSX-GS9
Δέκτης πολυμέσων RSX-GS9

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ήχου στο αυτοκίνητο, με τον πρώτο παγκοσμίως δέκτη με δυνατότητα εγγενούς αναπαραγωγής DSD.

XM-GS4
Στερεοφωνικός ενισχυτής XM-GS4

Ζωντανέψτε τον ήχο στο αυτοκίνητό σας με το εξαιρετικά μεγάλο εύρος συχνοτήτων αυτού του πανίσχυρου τετρακάναλου στερεοφωνικού ενισχυτή.

Ασύγκριτη εμπειρία ήχου

Ανακαλύψτε πώς επανακαθορίσαμε την ποιότητα του ήχου στο αυτοκίνητο

Η νέα μας σειρά ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, η οποία περιλαμβάνει το δέκτη πολυμέσων RSX-GS9, τον ενισχυτή XM-GS4 και τα σούπερ τουίτερ XS-GS1, θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που ακούτε μουσική στο αυτοκίνητό σας.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Η μοναδική τοποθέτηση των σούπερ τουίτερ XS-GS1 στο ταμπλό αντανακλά τον ήχο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, για άψογη αναπαραγωγή σε εξαιρετικά υψηλές συχνότητες και σε ακόμη πιο ευρεία περιοχή από τα συμβατικά σούπερ τουίτερ. Από MP3 μέχρι τα αγαπημένα σας αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τις πλήρεις δυνατότητες κάθε κομματιού και να γεμίσετε το αυτοκίνητό σας με πραγματικά εκπληκτικό ήχο.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Αναπαραγωγή σε εξαιρετικά υψηλές συχνότητες

  • Πρωτοποριακή σχεδίαση στο μπροστινό μέρος

  • Διάφραγμα μαλακού θόλου 2,5 cm (1")

  • Ευέλικτες επιλογές στερέωσης

Μέγεθος
1"
Ισχύς αιχμής
300+ W
Ισχύς RMS
120 W
Ονομαστική ισχύς
75W

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Κάρτα εγγύησης, Εγχειρίδιο χρήσης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών