ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΙΤΕΡ 2,5 CM (1")

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

XS-GS1

Σύστημα ηχείων

Μέγεθος
1"

Γενικά χαρακτηριστικά

Μέγιστη ισχύς
300+ W
Μέγιστη ισχύς
120 W
Ονομαστική τιμή ισχύος, IEC 268-5
75W

Τουίτερ

Υλικό μαγνήτη τουίτερ
Τουήτερ

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Κάρτα εγγύησης
  • Εγχειρίδιο χρήσης
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Αυτόνομα σούπερ τουίτερ 2,5 cm (1"): εικόνα

Εξαιρετικά μεγάλο εύρος συχνοτήτων για σταθερά υψηλές νότες

Ενώ οι συμβατικές μονάδες οδήγησης για ήχο υψηλής ανάλυσης πασχίζουν για να διατηρήσουν ομαλή απόκριση συχνότητας έως 30 kHz, οι μονάδες XS-GS1 παρέχουν σταθερή αναπαραγωγή συχνοτήτων έως 50 kHz και πάνω. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να ακούτε πεντακάθαρες υψηλές νότες και να αισθάνεστε το πραγματικό συναίσθημα σε κάθε κομμάτι.

Αυτόνομα σούπερ τουίτερ 2,5 cm (1"): εικόνα

Η σχεδίαση στο μπροστινό μέρος προσφέρει ευρύτερη διασπορά

Οι πρωτοποριακές μονάδες XS-GS1 έχουν σχεδιαστεί ώστε να κατευθύνονται προς το παρμπρίζ, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να κατανέμουν τον ήχο σε ευρύτερη περιοχή ακρόασης. Τα συμβατικά ηχοσυστήματα αυτοκινήτων κατευθύνουν τον ήχο κατευθείαν προς το εσωτερικό του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα ο ήχος να φτάνει στα αυτιά σας σε στενή γωνία και να παρακάμπτει εντελώς ορισμένους επιβάτες. Ωστόσο, χάρη στη σχεδίαση της μονάδας XS-GS1 στο μπροστινό μέρος, ο ήχος διαδίδεται ακτινικά, διατηρώντας σταθερά το υψηλό πρότυπο ήχου σε ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Αυτόνομα σούπερ τουίτερ 2,5 cm (1"): εικόνα

Διάφραγμα μαλακού θόλου για ήχο υψηλής πιστότητας

Το διάφραγμα μαλακού θόλου 25 mm (1") προσφέρει ακριβή αναπαραγωγή ήχου για πηγές ήχου υψηλής ανάλυσης σε εξαιρετικά μεγάλο εύρος συχνοτήτων, για εκπληκτική εμπειρία ακρόασης στο αυτοκίνητο.

Αυτόνομα σούπερ τουίτερ 2,5 cm (1"): εικόνα

Πρόσοψη με ομαλή κλίση για ήχο που γεμίζει το αυτοκίνητο

Χάρη στη σχεδίαση με ομαλή κλίση της πρόσοψης σε συνδυασμό με τις γρίλιες με μεγάλα ανοίγματα, επιτυγχάνεται η πλέον ευρεία διασπορά για κορυφαία ποιότητα ήχου. Η ευρεία διασπορά διασφαλίζει ότι ο ήχος διαδίδεται ακτινικά, ώστε όλοι οι επιβάτες να μπορούν να απολαμβάνουν σταθερά ήχο εκπληκτικής ποιότητας.

Αυτόνομα σούπερ τουίτερ 2,5 cm (1"): εικόνα

Πολλές επιλογές τοποθέτησης

Για να διασφαλιστεί η τέλεια τροχιά που θα σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, οι μονάδες XS-GS1 διαθέτουν πολλές επιλογές τοποθέτησης. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία στην τοποθέτηση των σούπερ τουίτερ. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στη βέλτιστη γωνία για ευρεία διασπορά χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα επίπεδης, γωνιακής ή χωνευτής τοποθέτησης.