Στερεοφωνικά ηχεία ραφιού: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ήχος υψηλής ανάλυσης για απαράμιλλη ποιότητα

Με ήχο υψηλής ανάλυσης, η ψηφιακή μουσική περνάει σε άλλο επίπεδο. Αποτυπώνοντας τη μουσική με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι τα CD, αυξάνοντας τόσο τη δειγματοληψία ήχου ανά δευτερόλεπτο όσο και την ακρίβεια του ρυθμού μετάδοσης bit κάθε δείγματος, ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει τη μουσική όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης. Ακούστε κάθε ψίθυρο και ανεπαίσθητη κίνηση, για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία.

Ηχεία 3 δρόμων με 3 μονάδες οδήγησης για βελτιωμένη καθαρότητα ήχου

Ακούστε ήχο με φυσικό βάθος και απόλυτη καθαρότητα. Τα ηχεία ραφιού 3 δρόμων περιλαμβάνουν ένα ανθεκτικό γούφερ MRC 130 mm για δυναμικά μπάσα, καθώς και ένα τουίτερ 25 mm και ένα σούπερ τουίτερ 19 mm για την αναπαραγωγή κομματιών με ήχο υψηλής ανάλυσης. Χάρη στη σχεδίαση μικρού μεγέθους που καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και την επιτρεπόμενη ισχύ εξόδου 100 W, αυτά τα ηχεία προσαρμόζονται απόλυτα σε κάθε χώρο.

Σούπερ τουίτερ που διευρύνει το ηχητικό πεδίο

Αφήστε την αγαπημένη σας μουσική να πλημμυρίσει το χώρο με απόλυτα ακριβή και ισοσταθμισμένο ήχο. Αυτά τα ηχεία περιλαμβάνουν δύο νέα, ευρυκατευθυντικά σούπερ τουίτερ. Οι νότες υψηλών συχνοτήτων αναπαράγονται με ακρίβεια σε ένα ευρύτερο πεδίο ήχου, που σας επιτρέπει να αντιλαμβάνεστε ακόμη και τη θέση των οργάνων, για μια απόλυτα ρεαλιστική εμπειρία.

Βελτιωμένη πίεση ήχου με λιγότερο βάρος

Το πιο συχνό μειονέκτημα των τουίτερ μικρού μεγέθους είναι η χαμηλή πίεση ήχου, που μπορεί να προκαλέσει μη ισοσταθμισμένο ήχο. Αυτά τα ηχεία περιλαμβάνουν τουίτερ με υψηλή πίεση ήχου, η οποία επιτυγχάνεται μέσω τεχνικών μείωσης του βάρους, όπως η ενσωμάτωση ενός πιο δυναμικού μαγνητικού πεδίου και ενός ελαφρύτερου επιχαλκωμένου σύρματος αλουμινίου (CCAW) στο πηνίο ήχου.

Τουίτερ υψηλής ακριβείας για ήχο άριστης πιστότητας

Ακούστε φωνητικά που αναπαράγουν με απόλυτη πιστότητα την ενέργεια και το πάθος του ερμηνευτή. Το κύριο τουίτερ μαλακού θόλου 25 mm διαθέτει ίνες από πολυέστερ για πιστή αναπαραγωγή των αυθεντικών ήχων. Ο ακουστικός συντονισμός υψηλής ακριβείας, με τη χρήση τσόχας απορρόφησης του ήχου τελευταίας τεχνολογίας, ελαχιστοποιεί την πίεση ήχου στο πίσω μέρος που προέρχεται από τα τουίτερ, προσφέροντας απόλυτα ρεαλιστικά φωνητικά.

Γούφερ 130 mm που ενισχύει τις χαμηλές συχνότητες

Αυτό το σύστημα ηχείων περιλαμβάνει ένα γούφερ 130 mm τελευταίας τεχνολογίας για βαθιά και ομαλά μπάσα. Αξιοποιώντας ένα διάφραγμα με αφρώδη ενίσχυση Mica, παράγει ισχυρά μπάσα αλλά και τις πιο διακριτικές λεπτομέρειες, εξασφαλίζοντας ευκρινείς διαλόγους και καθαρά φωνητικά στις μεσαίες συχνότητες.

Κωνικό υβριδικό γούφερ με ενίσχυση Mica για ήχο χωρίς παραμόρφωση

Η ιδανική επιλογή για μουσική με έντονα μπάσα. Στα περισσότερα ηχεία χρησιμοποιούνται χάρτινοι κώνοι, που με τον καιρό "σπάνε" και φθείρονται, με αποτέλεσμα ο ήχος να παραμορφώνεται. Τα γούφερ από ίνες με ενίσχυση Mica (MRC) είναι ανθεκτικά και διατηρούν το σχήμα τους ακόμα και κατά την κίνηση σε συνθήκες υψηλής πίεσης και ταχύτητας, ώστε να απολαμβάνετε έντονα μπάσα χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα ήχου.

Πλούσια ακουστική χάρη στην ανθεκτική σχεδίαση της καμπίνας

Τα ξύλινα περιβλήματα με θύρα έχουν κατασκευαστεί για αντηχητική ακουστική. Οι ανεπιθύμητες δονήσεις μειώνονται και απορροφούνται χάρη στην ανθεκτική κατασκευή με εσωτερικούς συνδέσμους, που ενισχύονται από μια στιβαρή ξύλινη κατασκευή. Οι σχεδιαστές μας έχουν επίσης βελτιστοποιήσει τον τύπο και τη διάταξη του εσωτερικού υλικού απορρόφησης ήχου, εξασφαλίζοντας τον έλεγχο και τον ακριβή συντονισμό των δονήσεων από την αντήχηση στην καμπίνα.

Κωνικές γωνίες στην πρόσοψη για καθαρό ήχο

Η εξάλειψη του ανεπιθύμητου ήχου από την πρόσοψη του περιβλήματος και την καμπίνα είναι εξαιρετικά σημαντική για την απόδοση υψηλής ποιότητας. Χάρη στις ελαφρώς κωνικές γωνίες της πρόσοψης, η περίθλαση των άκρων περιορίζεται, εξασφαλίζοντας πιο καθαρό και φυσικό ηχητικό πεδίο.

Κορυφαία εξαρτήματα για κορυφαίας ποιότητας ήχο

Οι κακές συνδέσεις μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη συνολική ποιότητα του ήχου. Για το λόγο αυτό, τα συγκεκριμένα ηχεία διαθέτουν αποκλειστικά και μόνο κορυφαία εξαρτήματα: επαγωγείς με πυρήνα αέρα στα τουίτερ, επικάλυψη από πυριτιούχο χάλυβα στο γούφερ, ένα από τα υλικά περιτύλιξης με το μεγαλύτερο δυνατό πάχος, και υψηλής ποιότητας πυκνωτές μεμβράνης. Ακούστε και απολαύστε κάθε απόχρωση του ήχου υψηλής ανάλυσης με τις λεπτομέρειες που του αξίζουν.

Φινίρισμα από ξύλο για στυλ και υψηλές επιδόσεις

Αυτό το ηχείο διαθέτει κομψό φινίρισμα σε μαύρο χρώμα, για να ταιριάζει απόλυτα στους περισσότερους μοντέρνους χώρους. Η επένδυση από καπλαμά διατηρεί καλά το σχήμα της, ώστε ο ήχος να μην επηρεάζεται από μεταβολές της θερμοκρασίας και του επιπέδου υγρασίας.

Κατασκευή υψηλής ποιότητας για την αναπαραγωγή μουσικής με ευκρίνεια

Αυτά τα ηχεία έχουν κατασκευαστεί επάνω σε ισχυρά θεμέλια. Η ανθεκτική καμπίνα με θύρα προσφέρει πλούσια, αντηχητική ακουστική. Ο αγωγός ανάκλασης μπάσων, που είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος του ηχείου, μειώνει τον ανεπιθύμητο θόρυβο και βελτιώνει την αναπαραγωγή ήχου σε χαμηλές συχνότητες.

Συμπαγής σχεδίαση ραφιού για μικρούς χώρους

Αυτά τα μικρά ηχεία ραφιού διαθέτουν μικρό μέγεθος και εξοικονομούν χώρο, για εύκολη εγκατάσταση ακόμη και σε δωμάτια περιορισμένων διαστάσεων. Παρά το εξαιρετικά μικρό τους μέγεθος, προσφέρουν ευρεία απόκριση συχνότητας έως 53 Hz, ώστε να αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μικρές διαστάσεις χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ήχου.

Προδιαγραφές

  • Σύστημα ηχείων ραφιού 3 δρόμων, με 3 μονάδες οδήγησης

  • Το σούπερ τουίτερ ευρείας διασποράς αποδίδει κάθε νότα με πλούσια λεπτομέρεια σε ήχο υψηλής ανάλυσης

  • Περίβλημα ανάκλασης μπάσων για ήχο χαμηλών τόνων χωρίς παραμορφώσεις

  • Ανθεκτική κατασκευή με κορυφαία εξαρτήματα ήχου

  • Απόκριση συχνότητας 53–50.000 Hz

Απόκριση συχνότητας
53 Hz-50 kHz
Μπροστινό ηχείο
2
Κεντρικό ηχείο
0
Ήχος Surround
0

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Εγχειρίδιο χρήσης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών