Ηχεία με Dolby Atmos: φωτογραφίες
Ηχεία με Dolby Atmos: φωτογραφίες
Ηχεία με Dolby Atmos: φωτογραφίες
Ηχεία με Dolby Atmos: φωτογραφίες
Ηχεία με Dolby Atmos: φωτογραφίες
Αναβαθμίστε τον ήχο Surround με το Dolby Atmos®

Βιώστε τις τελευταίες καινοτομίες κινηματογραφικού ήχου στο σπίτι σας. Τα ηχεία SS-CSE είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για Dolby Atmos –τεχνολογία για κινηματογραφικό ήχο Surround– και επίσης, λειτουργούν τέλεια με άλλα προηγμένα φορά ήχου Surround, όπως το DTS:X™. Ως αποτέλεσμα, ο ήχος Surround σάς περιβάλλει από παντού, ακόμα κι από πάνω.

Dolby Atmos
Dolby Atmos

Η τεχνολογία Dolby Atmos αποδίδει συναρπαστικό ρεαλισμό με ήχο Surround 360º, τοποθετώντας τον επακριβώς στο περιβάλλον σας. Με τα ηχεία SS-CSE, το αποτέλεσμα είναι πλούσιος ήχος που σας περιβάλλει, ακόμα και από πάνω.

Καθηλωτικός ήχος Surround

Χωρίς ανάγκη για περίπλοκες συνδέσεις ηχείων. Τα συμπαγή ηχεία SS-CSE λειτουργούν με την υπάρχουσα εγκατάσταση και συντονίζονται στο χώρο, για εμπειρία κινηματογραφικού ήχου Surround. 

Σχεδιασμένα για ανώτερης ποιότητας ήχο 

Κάθε στοιχείο ενός ηχείου SS-CSE Dolby Atmos είναι κατασκευασμένο για μείωση της δόνησης και της παραμόρφωσης, ώστε να απολαμβάνετε τον πλούσιο και καθαρό ήχο Surround του Dolby Atmos. 

Σχεδίαση σε αρμονία με τη σειρά CS
Σχεδίαση σειράς CS   

Τα ηχεία SS-CSE συνδυάζονται εύκολα με τη διακόσμησή σας, τις τηλεοράσεις λεπτής οθόνης και τους δέκτες AV. Κατασκευασμένο με προηγμένες τεχνικές ξυλοτεχνίας, το μικρό περίβλημα ταιριάζει τέλεια με τον ήχο και τη σχεδίαση της σειράς ηχείων CS.

Ανθεκτικό περίβλημα από MDF
Πλούσια ακουστική χάρη στην ανθεκτική καμπίνα MDF

Βελτιστοποιημένο από τους μηχανικούς ήχου, το ξύλινο περίβλημα έχει αντηχητική ακουστική. Οι ανεπιθύμητες δονήσεις μειώνονται και απορροφούνται στους συνδέσμους μοριοσανίδας μεσαίας πυκνότητας. Το αποτέλεσμα είναι καθαρή, ευρεία αναπαραγωγή ήχου τηλεόρασης και ταινιών. 

Υβριδικός κώνος με ενίσχυση Mica Reinforced Cellular (MRC)
Κώνος ενίσχυσης Mica Reinforced Cellular (MRC)

Πολλά συμβατικά ηχεία χρησιμοποιούν χάρτινους κώνους οι οποίοι κάμπτονται και επιδεινώνονται με τον καιρό, παραμορφώνοντας τον ήχο. Τα γούφερ MRC των SS-CSE είναι άκαμπτα, διατηρώντας το σχήμα τους ακόμα και υπό ισχυρή πίεση. 

Μικρός και ευέλικτος   

Το μικρό προφίλ του SS-CSE προσφέρεται για διακριτική εγκατάσταση στα υπάρχοντα ηχεία και στον τοίχο σας. Είτε θέλετε κινηματογραφικό ήχο Dolby Atmos είτε απλώς να επεκτείνετε την υπάρχουσα εμπειρία Surround, αυτό το ευέλικτο ηχείο θα σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη ακουστική αναβάθμιση.

Μικρή και ευέλικτη σχεδίαση

D: 180 mm χωρίς τερματικό ηχείου | H: 145 mm με πλέγμα

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Απολαύστε την καινοτομία στον κινηματογραφικό ήχο από το σπίτι σας. Τα ηχεία SS-CSE έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για Dolby Atmos, την τεχνολογία κινηματογραφικού ήχου Surround, και λειτουργούν επίσης εξαιρετικά με άλλα προηγμένα φορμά Surround, όπως το DTS:X™. Το αποτέλεσμα είναι ήχος Surround που σας περιβάλλει από κάθε γωνία, ακόμη και από πάνω.
  • Εντυπωσιακός κινηματογραφικός ήχος Surround με Dolby Atmos

  • Κωνικό υβριδικό γούφερ με ενίσχυση Mica Reinforced Cellular (MRC) για καθαρό ήχο

  • Ανθεκτική κατασκευή με κορυφαία εξαρτήματα ήχου

  • Ευέλικτες επιλογές ρύθμισης

  • Σχεδίαση μικρών διαστάσεων που ταιριάζει με τη σειρά CS

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον