Στερεοφωνικά ηχεία ραφιού: φωτογραφίες
Στερεοφωνικά ηχεία ραφιού: φωτογραφίες
Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Ο ήχος σε νέα επίπεδα

Ήχος υψηλής ανάλυσης: για απαράμιλλη ποιότητα

Ανακαλύψτε τον πλούσιο ήχο υψηλής ανάλυσης του συστήματος SS-HA1. Τα δύο σούπερ τουίτερ δημιουργούν ένα μεγάλο εύρος ακρόασης για καθαρές ψηλές νότες, ενώ οι στιβαροί κώνοι των γούφερ παράγουν δυνατά μπάσα. Το σχήμα της πρόσοψης και το σώμα από αλουμίνιο μειώνουν την περίθλαση και τις δονήσεις, ώστε ο ήχος υψηλής ανάλυσης να είναι όσο το δυνατόν πιο πιστός.

Η μουσική όπως δεν την έχετε ακούσει ποτέ

Ανακαλύψτε ξανά τη μουσική σας συλλογή με ανεπανάληπτη ευκρίνεια και καθαρότητα. Κάθε χαρακτηριστικό των ηχείων SS-HA1 έχει σχεδιαστεί για να τονίζει τις λεπτομέρειες των αρχείων μουσικής υψηλής ανάλυσης και να αποκαλύπτει το εύρος του ήχου MP3.

Πώς λειτουργεί ο ήχος υψηλής ανάλυσης
Πώς λειτουργεί

Η ψηφιακή μουσική ξεπερνά την ποιότητα ενός CD

Ο ήχος υψηλής ανάλυσης μετατρέπει τον αναλογικό ήχο σε ψηφιακό με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι στα CD, παράγοντας ήχο στα 24-bit/96kHz, σε σύγκριση με τα 16bit/44,1kHz των CD.

Έξυπνος σχεδιασμός, κορυφαίος ήχος

Το ηχείο διαθέτει ένα μοναδικό σχήμα πρόσοψης που μειώνει την περίθλαση, για καθαρό, ευκρινή ήχο. Η ανθεκτική σχεδίαση από αλουμίνιο ενισχύει τη σταθερότητα και μειώνει τους κραδασμούς για χαμηλή παραμόρφωση.

Χαρακτηριστικά υψηλής ανάλυσης
Καθαρές ψηλές και πλούσιες χαμηλές νότες

Οδηγοί για ήχο υψηλής ανάλυσης

Τα δύο σούπερ τουίτερ WD δημιουργούν ευρεία περιοχή ακρόασης, για την ενέργεια του εύρους ζώνης των πηγών υψηλής ανάλυσης. Οι κώνοι από ελαφριές, ανθεκτικές ίνες με ενίσχυση MRC (Mica Reinforced Cellular) προσφέρουν καθαρότητα και έντονα μπάσα.

Συνδέστε τη συλλογή High-Resolution

Τα ηχεία SS-HA1 συνεργάζονται με όλα τα στοιχεία ήχου υψηλής ανάλυσης, από αρχεία μουσικής που έχετε αποθηκεύσει στο υπολογιστή σας μέχρι συστήματα αναπαραγωγής ήχου HDD ή ενισχυτές με DAC USB. Συνδέστε τα ηχεία και ακούστε μουσική με πρωτόγνωρη ευκρίνεια και λεπτομέρεια που πλησιάζει την ποιότητα της πρωτότυπης εγγραφής.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Σύστημα bass-reflex 3 δρόμων, με 4 μονάδες οδήγησης (48 Hz – 50 kHz)

  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Σούπερ τουίτερ ευρείας διασποράς για ρεαλιστικά πρίμα

  • Οδηγοί από ίνες με ενίσχυση μαρμαρυγία (MRC), για δυναμικό ήχο

  • Ανθεκτικό περίβλημα αλουμινίου για μειωμένη δόνηση του πλαισίου

Απόκριση συχνότητας
48 Hz - 50 kHz
Μπροστινό ηχείο
1
Κεντρικό ηχείο
0
Ήχος Surround
0

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Εγχειρίδιο χρήσης, Κάρτα εγγύησης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών