Στερεοφωνικά ηχεία ραφιού: φωτογραφίες
Στερεοφωνικά ηχεία ραφιού: φωτογραφίες
Στερεοφωνικά ηχεία ραφιού: φωτογραφίες
Στερεοφωνικά ηχεία ραφιού: φωτογραφίες
Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Λεπτομέρειες που ακούγονται δυνατά

Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια με καθαρό ήχο υψηλής ανάλυσης. Το υβριδικό γούφερ με ενίσχυση Mica (MRC) και τα δύο σούπερ τουίτερ ευρείας διασποράς συνεργάζονται με τη μοναδική σχεδίαση της πρόσοψης στα ηχεία SS-HA3 για μείωση της περίθλασης και προσφέρουν συναρπαστική εμπειρία ήχου.

Η μουσική όπως δεν την έχετε ακούσει ποτέ

Ανακαλύψτε τη μουσική σας συλλογή με ανεπανάληπτη ευκρίνεια και καθαρότητα. Κάθε χαρακτηριστικό των ηχείων SS-HA3 έχει σχεδιαστεί για να τονίζει τις πλούσιες λεπτομέρειες των αρχείων μουσικής υψηλής ανάλυσης και να αποκαλύπτει το εύρος του ήχου MP3.

Πώς λειτουργεί ο ήχος υψηλής ανάλυσης
Πώς λειτουργεί

Η ψηφιακή μουσική ξεπερνά την ποιότητα ενός CD

Ο ήχος υψηλής ανάλυσης μετατρέπει τον αναλογικό ήχο σε ψηφιακό με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι στα CD, παράγοντας ήχο στα 24-bit/96kHz, σε σύγκριση με τα 16bit/44,1kHz των CD.

Σχεδιασμένα για καθαρότητα

Για μείωση της περίθλασης στην πρόσοψη, τα SS-HA3 διαθέτουν σχεδίαση με περίβλημα από ανθεκτικό αλουμίνιο που μεγιστοποιεί την ένταση των ηχείων και μειώνει την παραμόρφωση. Τα τουίτερ διαθέτουν σχεδίαση αποκοπής 45 μοιρών για μεγάλο εύρος ακρόασης και σταθερά καθαρό ήχο.

Σχεδίαση πρόσοψης από αλουμίνιο
Ήχος υψηλής ακρίβειας

Απολαύστε πλούσιο ήχο που προσεγγίζει την πρωτότυπη εγγραφή από το σπίτι σας. Τα SS-HA3 διαθέτουν γούφερ MRC για δυνατά μπάσα και δύο σούπερ τουίτερ ευρείας διασποράς που τονίζουν τις λεπτομέρειες της μουσικής που χάνονται στον συμπιεσμένο ήχο.

Επεκτείνετε την εμπειρία ακρόασης

Συνδέστε τα ηχεία SS-HA3 σε ένα σύστημα αναπαραγωγής ήχου HDD ή άλλα εξαρτήματα ήχου υψηλής ανάλυσης και απολαύστε υπέροχο ήχο, είτε πρόκειται για αρχεία μουσικής είτε για CD.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Σύστημα bass-reflex 2 δρόμων, με 3 μονάδες οδήγησης (55 Hz – 50 kHz)

  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Σούπερ τουίτερ ευρείας διασποράς για ρεαλιστικά πρίμα

  • Οδηγοί από ίνες με ενίσχυση μαρμαρυγία (MRC), για δυναμικό ήχο

  • Ανθεκτικό περίβλημα αλουμινίου για μειωμένη δόνηση του πλαισίου

Απόκριση συχνότητας
55 Hz - 50 kHz
Μπροστινό ηχείο
1
Κεντρικό ηχείο
0
Ήχος Surround
0

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Εγχειρίδιο χρήσης, Κάρτα εγγύησης, Καλώδιο ηχείου

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών