ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Ηχεία οικιακού ηχοσυστήματος υψηλής ανάλυσης

SS-HW1
Ηχεία οικιακού ηχοσυστήματος υψηλής ανάλυσης: εικόνα

Ενδεικτικά από

604,88 €

Ηχεία οικιακού ηχοσυστήματος υψηλής ανάλυσης: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ήχος υψηλής ανάλυσης για απαράμιλλη ποιότητα

Με ήχο υψηλής ανάλυσης, η ψηφιακή μουσική περνάει σε άλλο επίπεδο. Αποτυπώνοντας τη μουσική με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι τα CD, αυξάνοντας τόσο τη δειγματοληψία ήχου ανά δευτερόλεπτο όσο και την ακρίβεια του ρυθμού μετάδοσης bit κάθε δείγματος, ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει τη μουσική όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης. Ακούστε κάθε ψίθυρο και ανεπαίσθητη κίνηση, για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία.

Ιδανικός συνδυασμός με τα ηχεία MAP-S1

Τα ηχεία SS-HW1 προσαρμόζονται κατάλληλα για να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης MAP-S1. Λαμβάνοντας ένα ήδη βελτιωμένο σήμα ήχου από το σύστημα MAP-S1 που κατευθύνεται μέσω του σούπερ τουίτερ ευρείας διασποράς των ηχείων, τα SS-HW1 προσφέρουν υψηλές συχνότητες με την ευκρίνεια και τις λεπτομέρειες που απαιτούνται από ένα σύστημα ήχου υψηλής ανάλυσης.

Συνδέστε τη συλλογή High-Resolution

Τα ηχεία SS-HW1 συνδυάζονται ιδανικά με άλλα εξαρτήματα ήχου υψηλής ανάλυσης, από μουσικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας μέχρι συστήματα αναπαραγωγής ήχου HDD ή ενισχυτές USB DAC. Συνδέστε τα ηχεία με τον ενισχυτή σας και δώστε νέα πνοή στη μουσική σας συλλογή.

Σύστημα ηχείων 3 δρόμων για ήχο που σας περιβάλλει από παντού

Ακούστε κάθε νότα με τις λεπτομέρειες που της αξίζουν, από τα φωνητικά των σοπράνο μέχρι τα βαθιά μπάσα. Το γούφερ, το τουίτερ και τα δύο σούπερ τουίτερ WD συνεργάζονται αρμονικά για την αναπαραγωγή ήχου σε ένα μεγάλο εύρος συχνοτήτων, προσφέροντας φυσική ακουστική εμπειρία υψηλής ευκρίνειας.

Σούπερ τουίτερ για πεντακάθαρες υψηλές νότες

Απολαύστε μουσική ή διαλόγους με πεντακάθαρες υψηλές νότες. Τα σούπερ τουίτερ WD, που τοποθετούνται στο μπροστινό και επάνω μέρος κάθε ηχείου, δημιουργούν ένα ευρύτερο πεδίο ήχου που διαχέεται με την ίδια ποιότητα σε όλο το χώρο. Οι εξαιρετικά υψηλές συχνότητες αναπαράγονται με την καθαρότητα και τις λεπτομέρειες του ήχου υψηλής ανάλυσης, για να απολαμβάνετε ρεαλιστικό, καθηλωτικό ήχο όπου κι αν κάθεστε.

Κωνικό υβριδικό γούφερ με ενίσχυση Mica για ήχο χωρίς παραμόρφωση

Η ιδανική επιλογή για μουσική με έντονα μπάσα. Τα περισσότερα ηχεία χρησιμοποιούν χάρτινους κώνους, που με τον καιρό "σπάνε" και φθείρονται, με αποτέλεσμα ο ήχος να παραμορφώνεται. Τα γούφερ από ίνες με ενίσχυση Mica (MRC) είναι ανθεκτικά και διατηρούν το σχήμα τους ακόμα και κατά την κίνηση σε συνθήκες υψηλής πίεσης και ταχύτητας, ώστε να απολαμβάνετε έντονα μπάσα χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα ήχου.

Ανθεκτική κατασκευή για μπάσα που καθηλώνουν

Αυτά τα ηχεία έχουν κατασκευαστεί επάνω σε ισχυρά θεμέλια. Η πρόσοψη της καμπίνας κατασκευάζεται από MDF πάχους 15 mm, ώστε να εξασφαλίζει την αποτελεσματική καταστολή των ανεπιθύμητων δονήσεων, ενώ το εσωτερικό έχει ενισχυθεί περαιτέρω με μια ξύλινη κατασκευή στήριξης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια πλούσια, αντηχητική ακουστική.

Νιώστε τις χαμηλές και απολαύστε τις υψηλές νότες από ξεχωριστούς θαλάμους

Ακούστε μουσική με λιγότερες δονήσεις και περισσότερες λεπτομέρειες. Η κατασκευή μεμονωμένων θαλάμων στο εσωτερικό των ηχείων απομονώνει το τουίτερ από τις άλλες μονάδες οδήγησης, αποτρέποντας τη διάχυση ανεπιθύμητων δονήσεων και εξασφαλίζοντας καθαρό, απόλυτα φυσικό ήχο.

Κορυφαία εξαρτήματα για κορυφαίας ποιότητας ήχο

Οι κακές συνδέσεις μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη συνολική ποιότητα του ήχου. Για το λόγο αυτό, τα συγκεκριμένα ηχεία διαθέτουν αποκλειστικά και μόνο κορυφαία εξαρτήματα: ο πυκνωτής μεμβράνης και το υψηλής ποιότητας πηνίο εξασφαλίζουν την ομαλή διέλευση σήματος, ενώ οι ακροδέκτες κορυφαίας ποιότητας περιορίζουν την παραμόρφωση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ακούτε και να απολαμβάνετε κάθε απόχρωση του ήχου υψηλής ανάλυσης.

Φινίρισμα από ξύλο για στυλ και υψηλές επιδόσεις

Το υψηλής αισθητικής γυαλιστερό φινίρισμα του ηχείου ενσωματώνεται ιδανικά ακόμη και στους πιο πολυτελείς εσωτερικούς χώρους. Η ξύλινη επένδυση από καπλαμά διατηρεί καλά το σχήμα της, ώστε ο ήχος να μην επηρεάζεται από μεταβολές στη θερμοκρασία και στα επίπεδα υγρασίας.

Προδιαγραφές

  • Ηχεία ραφιού 3 δρόμων

  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Σούπερ τουίτερ ευρείας διασποράς για ρεαλιστικά πρίμα

  • Μονάδες οδήγησης από ίνες με ενίσχυση Mica για δυναμικό ήχο

  • Αυθεντικό φινίρισμα από πραγματικό ξύλο

Απόκριση συχνότητας
50 Hz-50 kHz
Μπροστινό ηχείο
2

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Καλώδιο ηχείου (2), Καλύμματα ηχείου (1), Οδηγίες χρήσης (1), Κάρτα εγγύησης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον