Ο καλύτερός μας ήχος για το αυτοκίνητο

Τα νέα μας προϊόντα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αναδεικνύουν τη μουσική σας, δίνοντας νέα πνοή σε κάθε κομμάτι.

Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Ανακαλύψτε την ιδανική τοποθέτηση

Συνδυάστε τα κορυφαία εξαρτήματά μας για ασυναγώνιστη ακουστική

Η νέα σειρά ήχου GS 2015 έχει σχεδιαστεί με σκοπό να επιλύσει τις προκλήσεις που σχετίζονται με την ακρόαση στο αυτοκίνητο, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου. Εξερευνήστε τις συνιστώμενες επιλογές τοποθέτησης παρακάτω.

Δείτε τα προϊόντα ήχου υψηλής ανάλυσης

Παρακολουθήστε το βίντεο μας, για να δείτε τις τεχνολογικές καινοτομίες και τα κορυφαία εξαρτήματα της σειράς προϊόντων ήχου υψηλής ανάλυσης.

Στόχος η ακουστική τελειότητα

Τα κορυφαία εξαρτήματα πίσω από τον κορυφαίο ήχο

Από τον πρώτο παγκοσμίως δέκτη πολυμέσων με εγγενή αναπαραγωγή DSD χωρίς απώλειες μέχρι τα επαναστατικά σούπερ τουίτερ ευρείας διασποράς, έχουμε σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια των νέων μας προϊόντων αυτοκινήτου με γνώμονα την απόλυτη ακρίβεια ήχου. Ανακαλύψτε περισσότερα για κάθε προϊόν παρακάτω.

Δέκτης πολυμέσων RSX-GS9

Το νέο RSX-GS9 συνδυάζει εκπληκτικό ήχο και όμορφη σχεδίαση, για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία ήχου στο αυτοκίνητο.

Αναπαραγωγή εξαιρετικά υψηλής ποιότητας

Αναδείξτε τη μουσική σας με τον δέκτη RSX-GS9

Το RSX-GS9 συνδυάζει κορυφαία εξαρτήματα και εντυπωσιακές τεχνολογίες ήχου, όπως η πρωτοποριακή εγγενής αναπαραγωγή DSD, ώστε να απολαμβάνετε πάντα την καλύτερη εμπειρία ήχου στο αυτοκίνητο σας.

Τετρακάναλος ενισχυτής XM-GS4

Ζωντανέψτε τα αγαπημένα σας τραγούδια με τον νέο τετρακάναλο στερεοφωνικό ενισχυτή XM-GS4.

Η δύναμη που κρύβει το κάθε κομμάτι

Δώστε νέα πνοή στα αγαπημένα σας τραγούδια με τον ενισχυτή XM-GS4

Ενισχύστε τον ήχο του αυτοκινήτου σας με τον ενισχυτή XM-GS4. Χάρη στο εξαιρετικά μεγάλο εύρος συχνοτήτων που επεκτείνεται έως τα 100 kHz, είναι ιδανικός για κάθε είδους μουσική, ακόμα και αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης.

Σούπερ τουίτερ XS-GS1

Χάρη στην επαναστατική σχεδίαση για τοποθέτηση στο ταμπλό, τα νέα σούπερ τουίτερ XS-GS1 πλημμυρίζουν το αυτοκίνητό σας με εκπληκτικό ήχο.

Απρόσκοπτη εμπειρία

Φέρτε τον ήχο υψηλής ανάλυσης σε κάθε κομμάτι της ζωής σας

Τώρα, για πρώτη φορά, θα μπορείτε να απολαμβάνετε την ίδια εξαιρετική ποιότητα ήχου όπου κι αν βρίσκεστε. Είτε οδηγείτε, είτε βρίσκεστε στο δρόμο, είτε χαλαρώνετε στο σπίτι, θα μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας όπως ακριβώς θα ήθελε ο καλλιτέχνης.