Μην πάρετε κιλά στο πανεπιστήμιο

Τα καλύτερα τραγούδια για τη γυμναστική σας

Τα διαβόητα επιπλέον κιλά της φοιτητικής ζωής. Οι απόφοιτοι λυκείου ελπίζουν ότι είναι ένας απλός αστικός μύθος και ότι το βάρος τους θα παραμείνει ακριβώς όπως και πριν, αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι. Όποιος έχει μπει σε εστιατόριο πανεπιστημίου θα σας πει ότι υπάρχουν πολλές όχι και τόσο υγιεινές επιλογές διατροφής, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε αύξηση του βάρους.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να αποφύγετε τα επιπλέον κιλά της φοιτητικής ζωής κάνοντας επιλογές υγιεινής διατροφής – για σνακ μπορείτε να επιλέξετε ένα φρούτο αντί για πατατάκια, να αντικαταστήσετε τα ζυμαρικά με τυρί με μια σαλάτα και να αλλάξετε το χάμπουργκερ με ψητό κοτόπουλο και φρέσκα λαχανικά. Αλλά μη φοβάστε, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε περιστασιακά ένα κομμάτι πίτσα!

Η συχνή άσκηση επίσης θα κάνει μεγάλη διαφορά.

Για να σας βοηθήσουμε, ακολουθεί μια λίστα αναπαραγωγής μουσικής των καλύτερων τραγουδιών γυμναστικής που θα σας δώσει κίνητρο να κάψετε θερμίδες.

Είτε κάνετε τρέξιμο, σηκώνετε βάρη ή απλώς κάνετε ένα αυθόρμητο πάρτι στο δωμάτιό σας, αυτά τα τραγούδια είναι εγγυημένα ότι θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε!

1. Bruno Mars — "Treasure"
2. Taylor Swift — "Bad Blood"
3. Imagine Dragons — "I Bet My Life"
4. Beyoncé — "Run The World (Girls)"
5. Pharrell Williams — "Happy"
6. Maroon 5 — "Sugar"
7. Meghan Trainor — "All About That Bass"
8. Zedd (ft. Selena Gomez) — "I Want You To Know"
9. Katy Perry — "Roar"
10. Ariana Grande (ft. Jessie J & Nicki Minaj) — “Bang Bang”

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η μουσική βελτιώνει την απόδοσή σας κατά τη διάρκεια της άσκησης. Για να ανεβείτε επίπεδο, δείτε το Walkman® μας υψηλής ανάλυσης και βρείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια.