ΚΑΡΤΕΣ ΜΝΗΜΗΣ CFEXPRESS

Κάρτα μνήμης CFexpress Type A της σειράς CEA-G

CEA-G80T / CEA-G160T / CEA-G320T / CEA-G640T
Κάρτα μνήμης CFexpress Type A της σειράς CEA-G: εικόνα

Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

230,00 €

80GB

CEA-G80T

Ενδεικτικά από

230,00 €

160GB

CEA-G160T

Ενδεικτικά από

450,00 €

320GB

CEA-G320T

Ενδεικτικά από

739,00 €

640 GB

CEA-G640T

Ενδεικτικά από

1.399,00 €

Κάρτα μνήμης CFexpress Type A της σειράς CEA-G: φωτογραφίες
Κάρτα μνήμης CFexpress Type A της σειράς CEA-G: φωτογραφίες
Εικόνα προϊόντος
Εικόνα προϊόντος
Ταχύτατη αποθήκευση για καινοτόμους δημιουργούς

Το νέο πρότυπο CFexpress Type A προσφέρει στις μικρές μηχανές την ιδιαίτερα ταχεία απόδοση που απαιτεί το βίντεο τελευταίας τεχνολογίας. Μεγιστοποιεί τις δυνατότητες των μηχανών σειράς α και των τελευταίων συστημάτων επεξεργασίας εικόνας. Μια κάρτα μικρών διαστάσεων, απολύτως απαραίτητη για δημιουργίες με υψηλά επίπεδα απόδοσης και έκφρασης.

Νέα γενιά απόδοσης

CFexpress Type A: Ένα νέο πρότυπο για compact αποθήκευση

Υπερφορτίστε τις ροές εργασίας των επαγγελματικών σας βίντεο και φωτογραφιών με τις κάρτες μνήμης Sony CFexpress τύπου A – ιδανικές για εξελιγμένες κάμερες όπως FX6, FX3, α1, α7S III και α7 IV. Οι πρώτες κάρτες CFexpress τύπου A στον κόσμο, προσφέρουν εκπληκτική ταχύτητα, περίπου διπλή σε σχέση με εκείνη των καλύτερων καρτών SDXC, σε ένα εξίσου συμπαγές σώμα. Με ταχύτητες εγγραφής έως 700MB/s και αντοχή επαγγελματικού επιπέδου, οι κάρτες Sony CFexpress τύπου A ανοίγουν ένα ευρύ φάσμα νέων δυνατοτήτων απεικόνισης.

Εικόνα παραδείγματος
Απίστευτη ταχύτητα απόκρισης

Διευρύνετε τις φωτογραφικές δυνατότητές σας, με συνεχή λήψη σε ασυμπίεστα αρχεία RAW, για γρήγορη δράση όπως στα μηχανοκίνητα σπορ και στην άγρια ζωή. Οι ταχύτητες εγγραφής έως 700 MB/s υπερτερούν ακόμα και από τις καλύτερες κάρτες SDXC, για γρήγορη προσωρινή αποθήκευση και συνεχείς λήψεις με γρήγορη απόκριση.

Εικόνα χρήσης
Αξιόπιστη βιντεογραφία

Οι κάρτες Sony CFexpress τύπου A είναι βελτιωμένες για συνεχή εγγραφή δεδομένων σε υψηλό εύρος ζώνης, ιδανικές για επαγγελματική εγγραφή βίντεο με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit, όπως λήψη 4K 120p σε κάμερες FX6, FX3, α1 και α7S III όπου η αξιοπιστία είναι κομβική. Για έξτρα σιγουριά και σταθερότητα στην εγγραφή βίντεο έχουν VPG (εγγύηση απόδοσης βίντεο) 400.

Εικόνα χρήσης
Εξαιρετικά αποτελεσματική ροή εργασιών

Ταχύτερη εργασία με τη βελτιωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών MRW-G2 και τις υψηλές ταχύτητες έως και 800 MB/s για μεταφορά δεδομένων και αντίγραφα ασφαλείας. Ομαλή εργασία με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και βίντεο με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit, για γρήγορη παράδοση έργων.

Αντοχή. Αξιοπιστία. Ετοιμότητα.

Με επαγγελματικό εξοπλισμό FX6, FX3, α1, α7S III και α7 IV, οι κάρτες μνήμης Sony CFexpress τύπου A είναι τέλειες για απρόβλεπτα σπορ και εξωτερικούς χώρους ή κινδύνους εξερευνήσεων στην ύπαιθρο. Είναι σχεδιασμένες για ευρεία επαγγελματική χρήση σε απαιτητικά περιβάλλοντα – χιονοσκεπή βουνά και αμμώδεις ερήμους – άρα μπορείτε να κάνετε λήψεις, να ανταλλάξετε και να αποθηκεύσετε με πλήρη σιγουριά.

Εικόνα παραδείγματος
Για τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα

Η μοναδική σχεδίαση TOUGH των καρτών CFexpress Type A της Sony προσφέρει 10 φορές υψηλότερη αντοχή στην κάμψη από τις τυπικές CFexpress. Με απόλυτα αξιόπιστη ακαμψία, δοκιμασμένη στα 150 newton, για να προστατεύουν τα δεδομένα σας σε πτώσεις από έως 7,5 μέτρα, 5 φορές πιο πολύ από ό,τι απαιτείται από το πρότυπο CFexpress Type A. 

Εικόνα παραδείγματος
Για τις πιο αντίξοες συνθήκες

Βασιστείτε στις κάρτες CFexpress Type A για ομαλή εργασία σε ακραίες θερμοκρασίες, υψηλό στατικό ηλεκτρισμό και έντονη υπεριώδη ακτινοβολία ή ακτίνες X. Με προστασία IP57 κατά της εισχώρησης της σκόνης και της υγρασίας, τα δεδομένα σας είναι ασφαλή ακόμα και αν πέσει στην παραλία ή μπει στο πλυντήριο.

Εικόνα
Σάρωση και παρακολούθηση της μνήμης

Με τον καιρό, η κάρτα μνήμης υποβαθμίζεται και σταματάει να γράφει. Με τη συσκευή ανάγνωσης MRW-G2, το Media Scan Utility της Sony σαρώνει αυτόματα την κάρτα CFexpress Type A και σας ενημερώνει, για να μην βρεθείτε προ απροόπτου, όταν εξαντληθεί ο χρόνος ζωής της.

Ανακτήστε χαμένα αρχεία

Ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά, αποφύγετε την καταστροφή, πραγματοποιώντας λήψη του λογισμικού ανάκτησης της Sony για κατόχους καρτών μνήμης, το οποίο ανακτά αρχεία που διαγράφηκαν κατά λάθος αλλά και κατεστραμμένα αρχεία φωτογραφίας και βίντεο σε διάφορα φορμά.

Εικόνα χρήσης

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Εξαιρετικά γρήγορες, αξιόπιστες και μικρών διαστάσεων για επαγγελματίες που απαιτούν υψηλές επιδόσεις σε ακραίες συνθήκες χρήσης. Οι κάρτες μνήμης CEA-G80T, CEA-G160G, CEA-G320T και CEA-G640T προστατεύουν τις εγγραφές και επιταχύνουν τη ροή εργασίας για φωτογράφους, εικονολήπτες και ερασιτέχνες.
  • Μικρό μέγεθος, διαστάσεις 20 x 28 x 2,8 mm (Π x Υ x Β)

  • Διαθέσιμες σε χωρητικότητες 80GB, 160GB, 320GB και 640GB

  • Πολύ γρήγορη ταχύτητα εγγραφής έως 700 MB/s για λήψη ριπής και αποτύπωση εικόνας υψηλής ανάλυσης, VPG (Εγγύηση απόδοσης βίντεο) 400

  • Βελτιωμένη ροή εργασίας με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα ανάγνωσης έως και 800 MB/s

  • Υψηλή ανθεκτικότητα με προδιαγραφή TOUGH και βαθμός προστασίας IP57, για επαγγελματική αξιοπιστία

Ταχύτητα μεταφοράς (εγγραφής)
700 MB/s
Ταχύτητα μεταφοράς (ανάγνωση)
800 MB/s
Διασύνδεση
PCI Express Gen3 x1
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών