Κάρτες μνήμης και SSD

Κάρτα μνήμης CFexpress Type A της σειράς CEA-G

CEA-G160T / CEA-G80T
Κάρτα μνήμης CFexpress Type A της σειράς CEA-G: εικόνα

80GB

CEA-G80T

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

160GB

CEA-G160T

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

Εικόνα προϊόντος
Εικόνα προϊόντος
Ταχύτατη αποθήκευση για καινοτόμους δημιουργούς

Το νέο πρότυπο CFexpress Type A προσφέρει στις μικρές μηχανές την ιδιαίτερα ταχεία απόδοση που απαιτεί το βίντεο τελευταίας τεχνολογίας. Μεγιστοποιεί τις δυνατότητες των μηχανών σειράς α και των τελευταίων συστημάτων επεξεργασίας εικόνας. Μια κάρτα μικρών διαστάσεων, απολύτως απαραίτητη για δημιουργίες με υψηλά επίπεδα απόδοσης και έκφρασης.

Νέα γενιά απόδοσης

CFexpress Type A: Ένα νέο πρότυπο για compact αποθήκευση

Απογειώστε τη ροή εργασιών φωτογράφισης και λήψης βίντεο με τις κάρτες μνήμης CFexpress Type A της Sony. Ιδανικές για προηγμένες μηχανές, όπως η α7S III. Οι πρώτες στον κόσμο κάρτες CFexpress Type A προσφέρουν απίστευτη ταχύτητα, περίπου διπλάσια από τις καλύτερες κάρτες SDXC, σε ένα επίσης μικρών διαστάσεων σώμα. Με ταχύτητες έως και 700 MB/s και επαγγελματικού επιπέδου αντοχή, οι κάρτες Sony CFexpress Type A ανοίγουν μια τεράστια γκάμα νέων δυνατοτήτων απεικόνισης.

Εικόνα παραδείγματος
Απίστευτη ταχύτητα απόκρισης

Διευρύνετε τις φωτογραφικές δυνατότητές σας, με συνεχή λήψη σε ασυμπίεστα αρχεία RAW, για γρήγορη δράση όπως στα μηχανοκίνητα σπορ και στην άγρια ζωή. Οι ταχύτητες εγγραφής έως 700 MB/s υπερτερούν ακόμα και από τις καλύτερες κάρτες SDXC, για γρήγορη προσωρινή αποθήκευση και συνεχείς λήψεις με γρήγορη απόκριση.

Εικόνα χρήσης
Αξιόπιστη βιντεογραφία

Οι κάρτες Sony CFexpress Type A έχουν βελτιωθεί για συνεχή, υψηλού εύρους εγγραφή, που τις καθιστά ιδανικές για επαγγελματικά βίντεο υψηλού ρυθμού bit, όπως σε 4K 120 p, με μηχανές όπως η α7S III, όπου η αξιοπιστία είναι απαραίτητη. Για επιπλέον ασφάλεια και σταθερότητα εγγραφής βίντεο, συνοδεύονται από εγγύηση VPG (Εγγύηση απόδοσης βίντεο) 400.

Εικόνα χρήσης
Εξαιρετικά αποτελεσματική ροή εργασιών

Ταχύτερη εργασία με τη βελτιωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών MRW-G2 και τις υψηλές ταχύτητες έως και 800 MB/s για μεταφορά δεδομένων και αντίγραφα ασφαλείας. Ομαλή εργασία με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και βίντεο με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit, για γρήγορη παράδοση έργων.

Αντοχή. Αξιοπιστία. Ετοιμότητα.

Μαζί με επαγγελματικό εξοπλισμό όπως η α7S III, οι κάρτες CFexpress Type A είναι ιδανικές για τις απρόβλεπτες λήψεις στα σπορ ή τους κινδύνους της υπαίθρου. Σχεδιασμένες για παρατεταμένη επαγγελματική χρήση στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα, από βουνά με χιόνι μέχρι και ερήμους με αμμοθύελλες, για να μπορείτε να τραβάτε, να ανταλλάζετε και να αποθηκεύετε με απόλυτη εμπιστοσύνη.

Εικόνα παραδείγματος
Για τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα

Η μοναδική σχεδίαση TOUGH των καρτών CFexpress Type A της Sony προσφέρει 10 φορές υψηλότερη αντοχή στην κάμψη από τις τυπικές CFexpress. Με απόλυτα αξιόπιστη ακαμψία, δοκιμασμένη στα 150 newton, για να προστατεύουν τα δεδομένα σας σε πτώσεις από έως 7,5 μέτρα, 5 φορές πιο πολύ από ό,τι απαιτείται από το πρότυπο CFexpress Type A. 

Εικόνα παραδείγματος
Για τις πιο αντίξοες συνθήκες

Βασιστείτε στις κάρτες CFexpress Type A για ομαλή εργασία σε ακραίες θερμοκρασίες, υψηλό στατικό ηλεκτρισμό και έντονη υπεριώδη ακτινοβολία ή ακτίνες X. Με προστασία IP57 κατά της εισχώρησης της σκόνης και της υγρασίας, τα δεδομένα σας είναι ασφαλή ακόμα και αν πέσει στην παραλία ή μπει στο πλυντήριο.

Εικόνα
Σάρωση και παρακολούθηση της μνήμης

Με τον καιρό, η κάρτα μνήμης υποβαθμίζεται και σταματάει να γράφει. Με τη συσκευή ανάγνωσης MRW-G2, το Media Scan Utility της Sony σαρώνει αυτόματα την κάρτα CFexpress Type A και σας ενημερώνει, για να μην βρεθείτε προ απροόπτου, όταν εξαντληθεί ο χρόνος ζωής της.

Ανακτήστε χαμένα αρχεία

Ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά, αποφύγετε την καταστροφή, πραγματοποιώντας λήψη του λογισμικού ανάκτησης της Sony για κατόχους καρτών μνήμης, το οποίο ανακτά αρχεία που διαγράφηκαν κατά λάθος αλλά και κατεστραμμένα αρχεία φωτογραφίας και βίντεο σε διάφορα φορμά.

Εικόνα χρήσης

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Εξαιρετικά γρήγορες, αξιόπιστες και μικρού μεγέθους, για επαγγελματίες που χρειάζονται κορυφαία απόδοση ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι κάρτες μνήμης CEA-G80T και CEA-G160G προστατεύουν τις εγγραφές και ενισχύουν τη ροή εργασίας για φωτογράφους, βιντεογράφους και ερασιτέχνες.
  • Μικρό μέγεθος, διαστάσεις 20 x 28 x 2,8 mm (Π x Υ x Β)

  • Διατίθεται σε χωρητικότητες 80 GB και 160 GB

  • Πολύ γρήγορη ταχύτητα εγγραφής έως 700 MB/s για λήψη ριπής και αποτύπωση εικόνας υψηλής ανάλυσης, VPG (Εγγύηση απόδοσης βίντεο) 400

  • Βελτιωμένη ροή εργασίας με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα ανάγνωσης έως και 800 MB/s

  • Υψηλή ανθεκτικότητα με προδιαγραφή TOUGH και βαθμός προστασίας IP57, για επαγγελματική αξιοπιστία

Ταχύτητα μεταφοράς (εγγραφής)
700 MB/s
Ταχύτητα μεταφοράς (ανάγνωση)
800 MB/s
Διασύνδεση
PCI Express Gen3 x1
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον