Εμφάνιση 3 μοντέλων και τιμών

Απόκρυψη 3 μοντέλων και τιμών

32GB

CAT-G32

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

64GB

CAT-G64

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

128GB

CAT-G128

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

Κάρτα μνήμης CFast 2.0 σειράς G: φωτογραφίες
Κάρτα μνήμης CFast 2.0 σειράς G: φωτογραφίες
Κάρτα μνήμης CFast 2.0 σειράς G: φωτογραφίες
Κάρτα μνήμης CFast 2.0 σειράς G: φωτογραφίες

Υψηλής ταχύτητας κάρτες μνήμης CFast της σειράς G για τις ανάγκες του επαγγελματία φωτογράφου και κινηματογραφιστή

Οι επαγγελματίες χρειάζονται υψηλή ταχύτητα για συνεχή λήψη ριπής εικόνων υψηλότερης ανάλυσης, καθώς και RAW, και οι κάρτες μνήμης CFast έχουν ταχύτητα εγγραφής έως 510 MB/s. Η αποτελεσματική ροή εργασιών είναι εξίσου σημαντική και η ταχύτητα εγγραφής 530 MB/s των CFast της σειράς G της Sony μειώνει δραστικά τον χρόνο μεταφοράς αρχείων RAW, λήψεων βίντεο 4K και εικόνων υψηλής ανάλυσης σε PC. Δείτε τη λίστα συμβατότητας.

Κάρτες μνήμης υψηλής απόδοσης CFast

Κάρτες μνήμης υψηλής απόδοσης CFast

Σχεδιασμένες για επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές. Οι κάρτες μνήμης CFast 2.0 της σειράς G κυκλοφορούν σε 32 GB (CAT-G32), 64 GB (CAT-G64) και 128 GB (CAT-G128), απαντώντας στις αυξανόμενες δυνατότητες των μηχανών μετάδοσης κινηματογραφικής ποιότητας 4K και των προηγμένων DSLR.

Εκπληκτική ταχύτητα.

Κορυφαίες στην αγορά ταχύτητες εγγραφής

Κορυφαίες στην αγορά ταχύτητες εγγραφής

Οι επαγγελματίες θέλουν ταχύτητα για συνεχή λήψη ριπής σε υψηλότερη ανάλυση και RAW. Με έως 510 MB/s ταχύτητα εγγραφής, πολύ υψηλότερη από των υπόλοιπων καρτών CFast, η σειρά G της Sony υποστηρίζει τη λήψη ριπής υψηλής ταχύτητας για RAW υψηλής ανάλυσης, μεγιστοποιώντας τις δυνατότητες των φωτογραφικών μηχανών DSLR προηγμένης τεχνολογίας, όπως η Canon 1DX Mark 2.

Ταχύτατη εγγραφή για πιο αποτελεσματική εργασία

Ταχύτατη εγγραφή για πιο αποτελεσματική εργασία

Η αποτελεσματικότητα είναι καίρια για την απαιτητική εργασία των επαγγελματιών. Με αστραπιαία ταχύτητα ανάγνωσης 530 MB/s, οι κάρτες CFast της σειράς G από τη Sony μειώνουν εντυπωσιακά τον χρόνο που απαιτείται για τη μεταφορά αρχείων RAW, λήψεων βίντεο 4K μεγάλης διάρκειας και εικόνων υψηλής ανάλυσης στον υπολογιστή.

Αξιόπιστη εγγραφή βίντεο 4K με υποστήριξη VPG130

Και …γύρισμα!

Αξιόπιστη εγγραφή βίντεο 4K με υποστήριξη VPG130   

Η κάρτες CFast υποστηρίζουν VPG130 για αξιόπιστη εγγραφή κινηματογραφικής ποιότητας ή βίντεο 4Κ υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit. Η εγγυημένη ελάχιστη σταθερή ταχύτητα εγγραφής των 130 MB/s τις κάνει ιδανικές για εγγραφή επαγγελματικού βίντεο 4K, όπως σε φορμά Cinema RAW Light με κάμερες όπως η Canon C200.

Ασφαλή ταξίδια.

Σχεδίαση για αντοχή και αξιοπιστία

Σχεδίαση για αντοχή και αξιοπιστία

Οι νέες κάρτες CFast έχουν περάσει αυστηρές δοκιμές πτώσεων, κραδασμών, τρανταγμάτων και αντοχής, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για λήψεις σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες. Αξιοπιστία σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών, αντοχή στον στατικό ηλεκτρισμό.

Με δυνατότητα λήψης του λογισμικού File Rescue

Δυνατότητα λήψης του λογισμικού File Rescue

Τραβήξτε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι υπάρχει το λογισμικό File Rescue και η περιορισμένη εγγύηση πέντε ετών.

Έχετε τη σωστή συσκευή;

Έχετε τη σωστή συσκευή;

Δείτε ποιες μηχανές λειτουργούν με τις CFast της σειράς G της Sony.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Η κάρτα μνήμης Sony CFast 2.0 σειράς G προσφέρει την αναγκαία ταχύτητα και χωρητικότητα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Για φωτογράφιση, μετάδοση ή ταινίες, η ταχύτητα εγγραφής 510 MB/s επιτρέπει τη συνεχόμενη λήψη ριπής RAW, και η ταχύτητα ανάγνωσης έως 530 MB/s, τη γρήγορη μεταφορά μεγάλων αρχείων, ακόμα και βίντεο 4K. Η υποστήριξη VPG130 διασφαλίζει εγγραφή βίντεο κινηματογραφικής ποιότητας με ελάχιστη σταθερή ταχύτητα εγγραφής 130 MB/s. Χωρητικότητα αποθήκευσης από 32 GB έως 128 GB.
  • Αστραπιαία ταχύτητα εγγραφής έως και 510 MB/s, ιδανική για συνεχόμενες λήψεις ριπής RAW με συμβατές φωτογραφικές μηχανές

  • Η μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς 530 MB/s υποστηρίζει τη μεταφορά μεγάλων αρχείων, όπως βίντεο 4Κ ή φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης

  • Διατίθενται σε 32 GB, 64 GB και 128 GB

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον