Εμφάνιση 3 μοντέλων και τιμών

Απόκρυψη 3 μοντέλων και τιμών

32GB

CAT-G32

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

64GB

CAT-G64

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

128GB

CAT-G128

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

Κάρτα μνήμης CFast 2.0 σειράς G: φωτογραφίες
Κάρτα μνήμης CFast 2.0 σειράς G: φωτογραφίες
Κάρτα μνήμης CFast 2.0 σειράς G: φωτογραφίες
Κάρτα μνήμης CFast 2.0 σειράς G: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ιδανική κάρτα CFast για επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές

Εάν η επαγγελματική ή ερασιτεχνική σας φωτογραφική μηχανή είναι συμβατή με CFast, μπορείτε να βασιστείτε στη βέλτιστη απόδοση της CFast για εγγραφή και κοινή χρήση.

Αστραπιαία ταχύτητα εγγραφής

Η ταχύτητα εγγραφής έως 510 MB/s την καθιστά ανώτερη επιλογή για συνεχόμενη λήψη ριπής RAW, με συμβατές φωτογραφικές μηχανές.

Αξιόπιστη εγγραφή βίντεο κινηματογραφικής ποιότητας 4K

Σταθερή εγγραφή βίντεο κινηματογραφικού επιπέδου με υποστήριξη της προδιαγραφής Video Performance Guarantee-130 (VPG130), που προσφέρει ελάχιστη σταθερή ταχύτητα εγγραφής στα 130 MB/s.

Σχεδιασμένες για επαγγελματίες

Οι κάρτες μνήμης CFast της Sony αντέχουν στους κραδασμούς, στον στατικό ηλεκτρισμό και στη θραύση, προσφέροντας πλήρη απόδοση ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες. Σχεδιασμένες για παρατεταμένη επαγγελματική χρήση, οι κάρτες της CFast της Sony έχουν ελεγχθεί ως προς τον αξιόπιστο χώρο αποθήκευσής τους, όπου κι αν γίνονται οι λήψεις.

Κορυφαία ταχύτητα ανάγνωσης 

Η ταχύτητα ανάγνωσης έως 530 MB/s προσφέρει μεταφορά ακόμα μεγαλύτερων αρχείων, όπως το βίντεο 4K ή πολλές εικόνες υψηλής ανάλυσης, μέσα σε δευτερόλεπτα.

Λογισμικό File Rescue

Ορισμένες φορές μπορεί να συμβεί κάτι και δεδομένα όπως φωτογραφίες και αρχεία να καταστραφούν ή να χαθούν. Το File Rescue της Sony είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για την ανάκτηση δεδομένων που έχουν καταστραφεί ή χαθεί, και είναι αρκετά εύκολο να το χρησιμοποιήσει ο καθένας. Το File Rescue της Sony εφαρμόζει έναν προηγμένο αλγόριθμο για να πετυχαίνει υψηλότερο ποσοστό ανάκτησης εικόνων RAW ή αρχείων MOV τραβηγμένων με συσκευές Canon. Είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη με την αγορά κάρτας μνήμης.

Προδιαγραφές
  • Αστραπιαία ταχύτητα εγγραφής έως και 510 MB/s, ιδανική για συνεχόμενες λήψεις ριπής RAW με συμβατές φωτογραφικές μηχανές.

  • Η μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς 530 MB/s υποστηρίζει τη μεταφορά μεγάλων αρχείων, όπως το βίντεο 4Κ ή οι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

  • Σχεδιασμένη για εγγραφή βίντεο κινηματογραφικής ποιότητας, με ελάχιστη ταχύτητα εγγραφής στα 130 MB/s (VPG130)

  • Διατίθεται σε 32 GB, 64 GB και 128 GB

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον