Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

109,90 €

Εμφάνιση 4 μοντέλων και τιμών

Απόκρυψη 4 μοντέλων και τιμών

32GB

QD-G32E

Ενδεικτικά από

109,90 €

64GB

QD-G64E

Ενδεικτικά από

175,00 €

128GB

QD-G128E

Ενδεικτικά από

299,00 €

256GB

QD-G256E

Ενδεικτικά από

549,00 €

Κάρτα μνήμης σειράς XQD G: φωτογραφίες
Κάρτα μνήμης σειράς XQD G: φωτογραφίες
Κάρτα μνήμης σειράς XQD G: φωτογραφίες
Κάρτα μνήμης σειράς XQD G: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη λήψη ριπής

Χάρη στις εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες εγγραφής τους, οι κάρτες μνήμης σειράς XQD G της Sony είναι ιδανικές για συνεχείς λήψεις ριπής RAW με DSLR υψηλών προδιαγραφών, για να μπορείτε να καταγράφετε έως 200 εικόνες RAW, δηλ. 1,5 φορές περισσότερες λήψεις ανά ριπή σε σύγκριση με τις κάρτες CompactFlash®.

Αποτυπώστε περισσότερες καθοριστικές στιγμές 

Οι κάρτες μνήμης σειράς XQD G της Sony έχουν σχεδιαστεί για να συμβαδίζουν με την ταχύτητα λήψης της μηχανής σας, για ταχύτερη διαγραφή της ενδιάμεσης μνήμης. Μπορείτε να αποτυπώνετε περισσότερες καθοριστικές στιγμές και ριπές συνεχούς λήψης ακόμα και με DSLR υψηλών προδιαγραφών.

Αξιόπιστη εγγραφή βίντεο 4K

Το μοναδικό σύστημα ελέγχου της Sony εξασφαλίζει σταθερή εγγραφή βίντεο 4K, χάρη στην αμφίδρομη επικοινωνία, για διαχείριση των σημείων συμφόρησης δεδομένων με συμβατές μηχανές. Η κάρτα 128 GB παρέχει περίπου 100 λεπτά εγγραφής 4K XAVC-S (150 Mbps) με μηχανές όπως η 4K FDR-AX1 της Sony.

Εξαιρετικά ανθεκτική δομή περιβλήματος

Οι μοναδικές τεχνολογίες της Sony αυξάνουν την αντοχή του περιβλήματος για βελτιωμένη ανθεκτικότητα, ενώ οι χωνευτές ακίδες επαφής παρέχουν προστασία από ζημιές, σκόνη και ηλεκτροστατικές εκκενώσεις για αξιόπιστη απόδοση ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Γρήγορη μεταφορά δεδομένων σε υπολογιστή

Η συσκευή ανάγνωσης καρτών XQD/SD και οι προσαρμογείς USB της Sony είναι ιδανικοί για τις κάρτες σειράς XQD G και μειώνουν σημαντικά το χρόνο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων για πιο αποδοτική ροή εργασιών. Οι μεταφορές γίνονται με διπλάσια ταχύτητα από την κάρτα CompactFlash®.

Μάθετε περισσότερα για τον προσαρμογέα USB XQD και τον προσαρμογέα καρτών XQD/SD

Λογισμικό File Rescue

Ορισμένες φορές μπορεί να συμβεί κάτι και δεδομένα όπως φωτογραφίες και αρχεία να καταστραφούν ή να χαθούν. Το File Rescue της Sony είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για την ανάκτηση δεδομένων που έχουν καταστραφεί ή χαθεί και είναι αρκετά εύκολο να το χρησιμοποιήσει ο καθένας. Με την εφαρμογή ενός προηγμένου αλγόριθμου, το File Rescue της Sony πετυχαίνει υψηλότερο ρυθμό ανάκτησης για εικόνες RAW, αρχεία MOV και αρχεία βίντεο 4K XAVC-S που καταγράφονται σε συσκευές Sony και Nikon. Είναι διαθέσιμο προς λήψη δωρεάν με την αγορά των καρτών μνήμης

Λήψη File Rescue

Σχεδιασμένες για επαγγελματίες

Οι κάρτες μνήμης XQD της Sony έχουν αντοχή στους κραδασμούς, στο μαγνητισμό, είναι αντιστατικές και ανθεκτικές στη θραύση. Επίσης, προσφέρουν πλήρη απόδοση ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες, κατά την έκθεση σε έντονη υπεριώδη ακτινοβολία και στα μηχανήματα ακτίνων X αεροδρομίου. Σχεδιασμένες για παρατεταμένη επαγγελματική χρήση, οι κάρτες της XQD της Sony έχουν ελεγχθεί ως προς τον αξιόπιστο χώρο αποθήκευσής τους, όπου κι αν γίνονται οι λήψεις.

Προδιαγραφές
Η εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης με αυτήν την επαγγελματικού επιπέδου κάρτα μνήμης ενισχύει τις δυνατότητες με DSLR υψηλών προδιαγραφών και μηχανές 4K υψηλής ανάλυσης.
  • Αξιοποιήστε στο έπακρο τη λήψη ριπής

  • Αποτυπώστε περισσότερες καθοριστικές στιγμές

  • Αξιόπιστη εγγραφή βίντεο 4K

  • Γρήγορη μεταφορά δεδομένων σε υπολογιστή

  • Εξαιρετικά ανθεκτική δομή περιβλήματος

Ταχύτητα μεταφοράς (ανάγνωση)
440 MB/δευτ
Ταχύτητα μεταφοράς (εγγραφής)
400 MB/δευτ
Διασύνδεση
ExpressCard/34 PCI Express Gen.2, USB 3.1 Gen.1 (Super Speed USB)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον