Κάρτες μνήμης και SSD

Κάρτα SD UHS-II σειράς SF-M με προδιαγραφή TOUGH

SF-M series (T)
Κάρτα SD UHS-II σειράς SF-M με προδιαγραφή TOUGH: εικόνα

64GB

SF-M64T

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

128GB

SF-M128T

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

256GB

SF-M256T

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

Κάρτα SD UHS-II σειράς SF-M με προδιαγραφή TOUGH: φωτογραφίες
Κάρτα SD UHS-II σειράς SF-M με προδιαγραφή TOUGH: φωτογραφίες
Κάρτα SD UHS-II σειράς SF-M με προδιαγραφή TOUGH: φωτογραφίες
Η πιο ανθεκτική κάρτα SD στον κόσμο

Σας παρουσιάζουμε την πανίσχυρη, εξαιρετικά γρήγορη σειρά SF-M προδιαγραφής TOUGH

Οι κάρτες της σειράς SF-M προδιαγραφής TOUGH είναι ιδανικές κατά τη λήψη σε δύσκολες συνθήκες. Σχεδιασμένες για επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεογράφους, καθώς και για λάτρεις της φωτογραφίας αντέχουν σε λήψεις στις πιο ακραίες συνθήκες. Χάρη στην ακλόνητη αξιοπιστία και την ταχύτητά τους, θα έχετε την απόδοση που χρειάζεστε για να αποτυπώσετε τη δράση. 

18 φορές πιο ανθεκτικές στην κάμψη
Οι πιο ανθεκτικές: 18X μεγαλύτερη αντοχή 

Εξαιρετικά ανθεκτική σχεδίαση με χυτευτή ρητίνη ώστε οι κάρτες της σειράς SF-M με προδιαγραφή TOUGH να είναι 18 φορές πιο ανθεκτικές στην κάμψη συγκριτικά με τις συμβατικές κάρτες SD. Αυτή είναι ανθεκτικότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.

Αδιάβροχη και με προστασία από τη σκόνη IP68
Αδιάβροχη και με προστασία από τη σκόνη IP68

Οι κάρτες της σειράς SF-M της Sony με προδιαγραφή TOUGH μπορούν να βυθιστούν στο νερό σε βάθος 5 μέτρων για έως και 72 ώρες και είναι εντελώς ανθεκτικές στη σκόνη. Έτσι προστατεύονται, για λήψη σε όλες τις συνθήκες.   

Αντέχουν σε πτώσεις έως 5 μέτρων
Ανθεκτικότητα στους κραδασμούς: Αντοχή σε πτώσεις από 5 μέτρα

Φτιαγμένες από υλικά εξαιρετικής αντοχής σε ενιαία χυτευτή κατασκευή, οι κάρτες της σειράς SF-M προδιαγραφής TOUGH αντέχουν σε πτώσεις έως 5 μέτρων.

Η πρώτη στον κόσμο ενιαία χυτευτή σχεδίαση
Η πιο ανθεκτική, ενιαία, χυτευτή σχεδίαση

Χάρη στην πρωτοποριακή ενιαία, χυτευτή σχεδίαση και τα υλικά υψηλής αντοχής, οι κάρτες της σειράς SF-M με προδιαγραφή TOUGH προσφέρουν στους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες φωτογράφους άνεση και προστασία, σε κάθε είδους περιβάλλον λήψης. 

Η πρώτη κάρτα SD στον κόσμο με σχεδίαση χωρίς περίβλημα
Σχεδίαση χωρίς νευρώσεις και διακόπτη προστασίας από εγγραφή

Οι νέες κάρτες σειράς SF-M προδιαγραφής TOUGH καταργούν τις εύθραυστες νευρώσεις και τον διακόπτη προστασίας εγγραφής των συμβατικών καρτών SD, δηλαδή τα μέρη που σπάνε εύκολα και εμποδίζουν την εγγραφή.

Εξαιρετική ανθεκτικότητα και αξιοπιστία για τους σημερινούς απαιτητικούς επαγγελματίες
Αξιόπιστη ταχύτητα

Είτε είστε επαγγελματίας φωτογράφος στατικών εικόνων υψηλής ανάλυσης, βιντεογράφος που χρησιμοποιεί 4K σε ντοκιμαντέρ ή λάτρης της φωτογραφίας που εξερευνά απομακρυσμένα τοπία, αυτές οι κάρτες μνήμης έχουν την απαραίτητη ταχύτητα για να αποτυπώσετε τη δράση. Προσφέρουν γρήγορη εκκαθάριση ενδιάμεσης μνήμης μετά τη λήψη ριπής και αποδοτική μεταφορά περιεχομένου σε υπολογιστή.


Γρήγορη ταχύτητα εγγραφής
Γρήγορη ταχύτητα εγγραφής

Οι κάρτες αυτές, με τη γρήγορη ταχύτητα εγγραφής έως 150 MB/s, υποστηρίζουν τη λήψη ριπής φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς και την ταχύτερη εκκαθάριση της ενδιάμεσης μνήμης.

Εξαιρετικά γρήγορα αντίγραφα ασφαλείας και μεταφορά δεδομένων
Εξαιρετικά γρήγορα αντίγραφα ασφαλείας και μεταφορά δεδομένων

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη λήψη και λιγότερο στη μεταφορά και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Με τεράστιες ταχύτητες ανάγνωσης που φτάνουν τα 277 MB/s, μπορείτε να μεταφέρετε ακόμα και τα μεγαλύτερα αρχεία πολυμέσων μέσα σε δευτερόλεπτα. 

Βελτιστοποιημένες για βίντεο υψηλής ανάλυσης με V60
Βελτιστοποιημένη για βίντεο υψηλής ανάλυσης με V60 

Οι κάρτες της σειράς SF-M με προδιαγραφή TOUGH υποστηρίζουν κατηγορία ταχύτητας βίντεο V60 για σταθερές εγγραφές 4K και βίντεο σε υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit. Είναι ιδανικές για τη λήψη κάθε είδους βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Αξιοπιστία με αντίγραφα ασφαλείας

Προσαρμοσμένο λογισμικό που διασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση της κάρτας

Το SD Scan Utility σαρώνει και παρακολουθεί τη μνήμη
Σαρώνει και παρακολουθεί τη μνήμη σας

Με τον χρόνο, η κάρτα μνήμης SD φθείρεται και δεν εγγράφει τα δεδομένα αξιόπιστα. Το SD Scan Utility σαρώνει αυτόματα την κάρτα SD και σας ενημερώνει για την κατάστασή της, ώστε να παίρνετε μέτρα προτού φτάσει το όριο. Διατίθεται για δωρεάν λήψη.

Ανάκτηση χαμένων αρχείων

Νιώστε σιγουριά. Αποφύγετε την καταστροφή, κατεβάζοντας το λογισμικό ανάκτησης αρχείων φωτογραφίας και βίντεο που διαγράφηκαν κατά λάθος ή δεν είναι πλέον δυνατή η αναπαραγωγή τους. Διατίθεται για δωρεάν λήψη. 

Το File Rescue ανακτά χαμένα αρχεία

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Κατασκευασμένη με ανθεκτικό κέλυφος και χωρίς νευρώσεις, για χρήση σε δύσκολα περιβάλλοντα και σκληρές συνθήκες. Με γρήγορη ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής, αυτές οι κάρτες είναι ιδανικές για μεγάλο εύρος λήψεων στατικών εικόνων και βίντεο 4K.
  • Προδιαγραφή TOUGH με σχεδίαση προστασίας από τη θραύση και τους κραδασμούς

  • Η σχεδίαση χωρίς νευρώσεις και χωρίς διακόπτη προστασίας από εγγραφή ενισχύει την αξιοπιστία, εξαλείφοντας τον κίνδυνο θραύσης

  • Προστασία IP68 από τη σκόνη και το νερό

  • Απολαύστε γρήγορες ταχύτητες έως και 277 MB/s για ανάγνωση και έως 150 MB/s για εγγραφή.

  • Η λειτουργία σάρωσης SD Scan Utility παρακολουθεί την κατάσταση της κάρτας σας και σας ενημερώνει πριν να εξαντληθεί το όριο εγγραφών της

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών