Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

45,97 €

Εμφάνιση 3 μοντέλων και τιμών

Απόκρυψη 3 μοντέλων και τιμών

32GB

SF-M32

Ενδεικτικά από

45,97 €

64GB

SF-M64

Ενδεικτικά από

62,02 €

128GB

SF-M128

Ενδεικτικά από

117,74 €

Κάρτα μνήμης SD σειράς SF-M UHS-II: φωτογραφίες
Κάρτα μνήμης SD σειράς SF-M UHS-II: φωτογραφίες
Κάρτα μνήμης SD σειράς SF-M UHS-II: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας

Η σειρά SF-M παρέχει ταχύτητα ανάγνωσης 260 MB/s και ταχύτητα εγγραφής 100 MB/s για μέγιστο ρυθμό μετάδοσης με κεντρικές συσκευές UHS-II. Με κατηγορία 10 και ταχύτητα UHS κατηγορίας 3 (U3), θα είστε έτοιμοι για αποτύπωση σε 4K Ultra HD. Η ταχύτητα ανάγνωσης έως 260 MB/s μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της ροής εργασίας, ενώ η ταχύτητα εγγραφής έως 100 MB/s υποστηρίζει προηγμένες λειτουργίες κάμερας, όπως συνεχή λήψη ριπής με κεντρικές κάμερες UHS-II.

File Rescue

Ορισμένες φορές μπορεί να συμβεί κάτι και δεδομένα όπως φωτογραφίες και αρχεία να καταστραφούν ή να χαθούν. Το λογισμικό File Rescue είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για την ανάκτηση δεδομένων που έχουν καταστραφεί ή χαθεί και είναι αρκετά εύκολο να το χρησιμοποιήσει ο καθένας. Είναι διαθέσιμο προς λήψη δωρεάν με την αγορά των καρτών μνήμης.

Λήψη File Rescue

Υψηλής αξιοπιστίας

Απόλυτη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, ακόμη και υπό έντονες συνθήκες χρήσης: Ανθεκτική στις ακτίνες X, αδιάβροχη, ανθεκτική στις ακραίες θερμοκρασίες και στους κραδασμούς

Προδιαγραφές
Αξιοποιήστε τη μηχανή σας στο έπακρο χάρη στην υποστήριξη UHS-Ⅱ, με τις κάρτες μνήμης UHS-II σειράς SF-M. Ιδανική για λήψη ριπής. Μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας έως και 260 MB/δευτ. (ανάγνωση), 100 MB/δευτ. (εγγραφή)
  • Απολαύστε την ευκολία της γρήγορης ανάγνωσης/εγγραφής με την κατηγορία 10, U3

  • Συνεργασία με το δωρεάν λογισμικό File Rescue για αποθήκευση υποβαθμισμένων δεδομένων

  • Συμβατότητα με 4K σε επιλεγμένα μοντέλα

Ταχύτητα μεταφοράς (ανάγνωση)
Έως 260 MB/δευτ.
Ταχύτητα μεταφοράς (εγγραφής)
Έως και 100 MB/s
Κατηγορία ταχύτητας
Κατηγορία 10 (κατηγορία ταχύτητας SD), Κατηγορία 3 (κατηγορία ταχύτητας UHS)
Διασύνδεση
UHS-II
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον