Κορυφαίος ρεαλισμός

Η σχεδίαση τηλεοράσεων που μεταφέρουν πιστά την πρόθεση του δημιουργού είναι το πάθος μας. Η σειρά MASTER Series πληροί τα αυστηρά κριτήρια των μηχανικών μας και κάνει τις όμορφες εικόνες πραγματικότητα. Για πρώτη φορά, οι δημιουργοί μπορούν να δουν το όραμά τους να ζωντανεύει στο σπίτι. 

Εμπνέοντας τους δημιουργούς με καταπληκτικές εικόνες

Δείτε πώς η σειρά MASTER Series δίνει τη δυνατότητα στους gamer να απολαμβάνουν τον απόλυτα ρεαλιστικό κόσμο του Gran Turismo®, αναπαράγοντας λεπτές διακυμάνσεις χρώματος, φως και διαβαθμίσεις, όπως ακριβώς ήθελαν οι δημιουργοί.  

Αυθεντική κορυφαία ποιότητα με εργοστασιακή βαθμονόμηση 

Ανακαλύψτε πώς η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση της ομάδας παραγωγής μας στο εργοστάσιο διασφαλίζουν ότι κάθε τηλεόραση της σειρά MASTER Series αναπαράγει απίστευτα ρεαλιστική εικόνα στο σπίτι.

<br>Mikichika Sakata<br>Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Σχεδίαση οθόνης

"Είναι συγκινητικό να βλέπεις την ποιότητα εικόνας του πρωτοτύπου. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε αυτό το συναίσθημα σε όσο περισσότερους πελάτες γίνεται".


Mikichika Sakata
Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Τμήμα Σχεδίασης Προϊόντος

Jun Moritsugu, Μηχανικός Παραγωγής

"Τα προϊόντα MASTER Series πηγάζουν από την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό των μηχανικών μας. Αποστολή μας να φτιάχνουμε προϊόντα με απόλυτο σεβασμό σε αυτόν τον ενθουσιασμό."


Jun Moritsugu
Υποδιευθυντής, Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής

Tamio Haruyama, Ανώτατος Διευθυντής

"Η διαδικασία είναι αντίθετη στη συνήθη έννοια της παραγωγικότητας. Αλλά την ακολουθούμε συνειδητά για να πετύχουμε την απόλυτη ποιότητα που αξίζει αυτό το κορυφαίο μοντέλο."


Tamio Haruyama
Ανώτατος Διευθυντής, Τμήμα Παραγωγής

Δείτε το SPIDER-VERSE όπως το βλέπουν οι δημιουργοί στο στούντιο

Ανακαλύψτε το πάθος που βάζουν οι δημιουργοί στη βραβευμένη ταινία SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE και πώς η σειρά MASTER Series αναπαράγει τη δουλειά τους όπως έχει εγκριθεί στο στούντιο.

Rodney Rothman

"Η τηλεόραση Sony που μόλις είδαμε είναι πραγματικά το πρώτο καταναλωτικό προϊόν που έχω δει ποτέ που να αποτυπώνει σχεδόν όλη τη σκέψη και το πάθος που βάζουμε στη δουλειά μας, σε κάθε επίπεδο." 


Rodney Rothman
Σκηνοθέτης και συνεργάτης συγγραφής σεναρίου

Bob Persichetti

"Η BRAVIA MASTER Series της Sony σού δίνει την αίσθηση ότι δημιουργήθηκε για το στούντιο όχι για το σπίτι, αναφορικά με την ποιότητα αυτού που βλέπουμε, την πιστότητα της ταινίας και της εικόνας."


Bob Persichetti
Σκηνοθέτης 

Peter Ramsay

"Βλέποντας σήμερα το demo της Sony BRAVIA MASTER Series, όντως νιώθεις ότι η δουλειά σου είναι σε καλά χέρια."


Peter Ramsay
Σκηνοθέτης

Ζωντανεύει την πρόθεση του δημιουργού

Εδώ και πάνω από πενήντα χρόνια, ξεπερνάμε τα όρια ποιότητας της τηλεοπτικής εικόνας. Τώρα, η τεχνογνωσία μας που προάγει τη δημιουργία περιεχομένου από δημιουργούς ταινιών και τελειοποιεί τις οθόνες που απεικονίζουν την πρόθεση του δημιουργού βρίσκει εφαρμογή στις τηλεοράσεις της σειράς MASTER Series.

Ο κινηματογράφος έρχεται σπίτι

Η παραγωγή ταινιών και η δημιουργία επαγγελματικού εξοπλισμού ταινιών έκανε τη Sony πρωτοπόρο στις ταινίες, και έφτιαξε τηλεοράσεις για κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι. Στόχος είναι η απόλυτη τηλεόραση, που θα μεταφέρει πιστά το πλήρες όραμα του δημιουργού. 

Αναπαραγωγή κάθε συναισθήματος

Στοχεύουμε σε τηλεοπτική ποιότητα εικόνας με τόση φωτεινότητα ώστε να φωτίζει κάθε λεπτομέρεια, σκοτάδι τόσο βαθύ ώστε να βυθίζεται ο θεατής και χρώματα τόσο όμορφα ώστε να συγκινούν.

Κάλεσμα προς τους δημιουργούς

Καλούμε τους δημιουργούς να αξιοποιήσουν πλήρως την τεχνολογία και να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους. Τώρα, οι δημιουργοί ταινιών μπορούν να αναπτύσσουν νέες κινηματογραφικές ιδέες και να τις δουν να αναπαράγονται τέλεια στο σπίτι.

Επεξεργαστής εικόνας Picture Processor X1™ Ultimate

Κάθε αυθεντική ιδέα αναπαράγεται αυθεντικά

Η μετάβαση από το φιλμ στην τηλεόραση απαιτεί ψηφιακή συμπίεση, που επηρεάζει την ποιότητα εικόνας. Αναπτύσσοντας τις τηλεοράσεις της σειράς MASTER Series, θέλαμε να ανακτήσουμε την τελική εικόνα του δημιουργού ως ψηφιακό σήμα μειώνοντας την υποβάθμιση. Δύσκολη πρόκληση που απαιτούσε έναν νέο, ανώτερο επεξεργαστή. 

Η πρόκληση της μετατροπής

Ό,τι βλέπει ο δημιουργός στο γύρισμα κωδικοποιείται και μετά αποκωδικοποιείται και μετατρέπεται για να προβληθεί στην τηλεόραση. Ο επεξεργαστής εικόνας Picture Processor X1™ Ultimate της Sony ελαχιστοποιεί την υποβάθμιση εικόνας κατά τη διαδικασία.

Επεξεργασία σημάτων σε υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit

Κατά την ανάπτυξη του επεξεργαστή εικόνας Picture Processor X1™ Ultimate, ακολουθήσαμε μια φιλοσοφία αξιοποίησης κάθε bit. Η επεξεργασία των σημάτων γίνεται σε ιδιαίτερα υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit και, μετά, αποκαθίστανται στην αρχική τους ποιότητα. 

Βελτιστοποίηση σημάτων για συγκεκριμένες οθόνες

Ο επεξεργαστής εικόνας Picture Processor X1™ Ultimate αναγνωρίζει διαφορές στα χαρακτηριστικά διαφορετικών οθονών και τύπων οθονών, και προσαρμόζει ανάλογα το σήμα. Η πιο προηγμένη ρύθμιση ακριβείας της Sony μέχρι στιγμής. 

Ενσωμάτωση των καλύτερων στοιχείων

Τα στοιχεία υψηλής ακριβείας στον επεξεργαστή σήματος βοηθούν στη διατήρηση της λεπτομέρειας σε ολόκληρη την εικόνα, για απόλυτο ρεαλισμό και οπτική έκφραση στην τηλεόραση. 

Οι επαγγελματίες μας, από τον φακό στο σαλόνι σας

Το 2000, η ομάδα τηλεόρασης άρχισε να συνεργάζεται με τη Sony Pictures Entertainment στη λειτουργία Cinema, την πρώτη δυνατότητα τηλεοπτικής ποιότητας εικόνας που δημιουργήθηκε για την εμπειρία home cinema. Έκτοτε, συνεργαζόμαστε για την τυποποίηση νέων φορμά, όπως το 4K και το HDR, φέρνοντας την οικιακή προβολή ταινιών πιο κοντά από ποτέ στο όραμα του δημιουργού.

Οι επαγγελματίες λένε τα καλύτερα για τη σειρά MASTER Series

Δείτε πόσο θετικά έχει σχολιαστεί η σειρά MASTER Series από κορυφαίους επαγγελματίες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Καινοτομία στην οικιακή προβολή.
Οικοσύστημα Sony και Netflix.

Με τις εξελίξεις της τεχνολογίας, η δύναμη της τηλεόρασης να εκφράζει τα οράματα των δημιουργών είναι καλύτερη από ποτέ. Οι θεατές απολαμβάνουν μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγίας, γεμάτη με συναρπαστικές και ελκυστικές εικόνες από το σπίτι. Για πολλά χρόνια, η Sony και το Netflix πρωτοπορούν και διαμορφώνουν το μέλλον της τηλεόρασης, συνεργαζόμενοι απευθείας με δημιουργούς για να μεταφέρουν τις ιστορίες τους στους λάτρεις της ψυχαγωγίας ανά τον κόσμο. Χάρη στις τεχνολογίες αιχμής, όπως η ανάλυση 4K και το HDR, οι καταναλωτές μπορούν τώρα να απολαύσουν μια εμπειρία ποιότητας κινηματογράφου, από την άνεση του σαλονιού τους.

Απαιτείται συνδρομή με δυνατότητα μετάδοσης Netflix

Επιπλέον, το Netflix επενδύει ενεργά στην παραγωγή αυθεντικού περιεχομένου προγράμματος, χρησιμοποιώντας τα τελευταία πρότυπα βίντεο, και έχει αναπτύξει τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode, σε συνεργασία με τη Sony, για να διασφαλίσει τη διατήρηση της ποιότητας εικόνας. Αυτή η λειτουργία σχεδιάστηκε ειδικά για να αναπαράγει την ίδια ποιότητα εικόνας για την τηλεόραση με την πρωτότυπη ποιότητα αναφοράς στα στούντιο, με σκοπό να διατηρηθεί το όραμα και η πρόθεση του δημιουργού.

Λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Η ψυχαγωγία όπως θα έπρεπε να είναι

Η λειτουργία Netflix Calibrated Mode διασφαλίζει ότι ο θεατής έχει την επιλογή να παρακολουθήσει σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και άλλους τύπους περιεχομένου όπως δημιουργήθηκαν αρχικά και όπως προορίζονται να προβάλλονται.

Τηλεόραση με ποιότητα στούντιο

Τηλεόραση με ποιότητα στούντιο 

Υποσχόμενη ποιότητα εικόνας που προσεγγίζει εκείνη της κεντρικής οθόνης, που χρησιμοποιείται ως πρότυπη ποιότητα αναφοράς στα στούντιο παραγωγής ταινιών, η σειρά MASTER Series μπορεί να προβάλει την τηλεοπτική ψυχαγωγία στην ιδανική της μορφή. 

Εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας

Κινηματογραφικές συγκινήσεις στο σπίτι

Οι λάτρεις της ψυχαγωγίας τώρα μπορούν να απολαμβάνουν αυτήν την εμπειρία απευθείας από το σπίτι, καθώς η σειρά MASTER Series, μαζί με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode, αναπαράγουν πιστά τις εικόνες που δίνουν ζωή στην αφήγηση.

Απόλυτη συνεργασία

Δείτε πώς το Netflix και η Sony έχουν τελειοποιήσει την απόδοση χρώματος, αντίθεσης και κίνησης στο σαλόνι σας, με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode. Έτσι, απολαμβάνετε περιεχόμενο ψυχαγωγίας όπως ακριβώς θα ήθελε ο δημιουργός.

Τελειοποίηση της βαθμονόμησης: το κλειδί για άψογα χρώματα

Τι είναι αυτό που τραβάει τον κόσμο σε μια ταινία; Υπάρχουν πολλά στοιχεία που απαρτίζουν τη δημιουργική διαδικασία, όπως το σενάριο, η θέση των ηθοποιών στη σκηνή, η επεξεργασία και η διαβάθμιση χρώματος. Η ιστορία του δημιουργού ζωντανεύει, όταν τα παραπάνω στοιχεία αναπαράγονται με ακρίβεια στην οθόνη για μια καθηλωτική οπτική εμπειρία γεμάτη συναίσθημα. Η ακριβής αναπαραγωγή χρώματος παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου των ηθοποιών που είναι κρυμμένα στη σκιά, τις ανεπαίσθητες λεπτομέρειες σε ένα έντονο φως και τις μικρές διαβαθμίσεις κατά τη μετάβαση από τις σκοτεινές στις φωτεινές σκηνές. Η σειρά MASTER Series είναι από την κατασκευή της βαθμονομημένη με ακρίβεια για ισορροπία λευκού και ομοιομορφία, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών δημιουργών και να εξασφαλίζει σταθερά υψηλή απόδοση.

Λογότυπο CalMAN

Διατηρώντας το πάθος του δημιουργού

Για να αντιμετωπίσει τις διακυμάνσεις χρώματος που προκύπτουν κατά τη διαδικασία παραγωγής, η σειρά MASTER Series είναι εξοπλισμένη με το υψηλής απόδοσης λογισμικό αυτόματης βαθμονόμησης CalMAN της Portrait Displays. Το λογισμικό αυτό προσφέρει πρωτοφανή επίπεδα βαθμονόμησης και δυνατότητα προσαρμογής ακριβείας, που δεν θα ήταν δυνατή μέσω των συμβατικών ρυθμίσεων εικόνας. Προσφέρει υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή χρώματος που αντιστοιχεί στο αρχικό τηλεοπτικό σήμα, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί ακόμη και στις πιο ανεπαίσθητες διακυμάνσεις χρώματος που συμβαίνουν ανά διαστήματα. Η σειρά MASTER Series διαθέτει το λογισμικό CalMAN και δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ένα λογισμικό που χρησιμοποιείται από δημιουργούς οπτικού περιεχομένου στο στάδιο του post-production και της διαδικασίας ποιοτικού ελέγχου. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ακόμα μία φορά τη δέσμευση της Sony να προσφέρει εικόνες με ακρίβεια βαθμονόμησης χρώματος επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι σας.

Λήψη φυλλαδίου

Calibrating BRAVIA with CalMAN®