ΦΑΚΟΙ

A-Mount adaptor πλήρους καρέ LA-EA5, 35 mm

LA-EA5
Εικόνα του Προσαρμογέα τοποθέτησης A-Mount πλήρους καρέ LA-EA5, 35 mm

Ενδεικτικά από

299,00 €

Εικόνα φακού G OSS E 70-350 F4,5-6,3
Εικόνα φακού G OSS E 70-350 F4,5-6,3
Εικόνα φακού G OSS E 70-350 F4,5-6,3
A-mount adaptor φακού για φωτογραφικές μηχανές E-mount

Ένας adaptor φακού μικρού μεγέθους με κομψή, κυλινδρική σχεδίαση που επιτρέπει στους χρήστες των φακών A-mount να αξιοποιήσουν την εξαιρετική απόδοση AF των πιο σύγχρονων σωμάτων φωτογραφικών μηχανών E-mount.

Εικόνα παραδείγματος
AF εντοπισμού φάσης εστιακού επιπέδου E-mount για A-mount SSM και SAM

Αυτός ο προηγμένος adaptor σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε φακούς A-mount SSM (Super Sonic wave Motor) και SAM (Smooth Autofocus Motor) με τα πιο σύγχρονα σώματα μηχανών E-mount, ενώ υποστηρίζει AF με εντοπισμό φάσης σε ευρύ εστιακό επίπεδο, καθώς και λειτουργίες αναγνώρισης θέματος, όπως Real-time Eye AF (άνθρωποι και ζώα), παρακολούθηση Real-time κ.ά. Μάθετε περισσότερα στην ενότητα "Συμβατότητα".

Εικόνα παραδείγματος
Παρακολούθηση AF/AE σε έως και 11 fps για φακούς SSM και SAM

Σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα σώματα μηχανών E-mount, αυτός ο προηγμένος adaptor καθιστά συμβατούς τους φακούς A-mount SSM και SAM με την παρακολούθηση AF/AE των σωμάτων E-mount, ακόμα και κατά τη συνεχή λήψη σε έως και 11 fps. Μάθετε περισσότερα στην ενότητα "Συμβατότητα".

Εικόνα χρήσης
AF και παρακολούθηση AF/AE για SSM/SAM και φακούς χωρίς μηχανισμό

Ο LA-EA5 adaptor υποστηρίζει όλους τους φακούς A-mount, όπως τα μοντέλα Sonnar T* 135 mm F1.8 ZA και Planar T* 85 mm F1.4 ZA που δεν διαθέτουν εσωτερικό μηχανισμό. Παρέχεται πλήρης υποστήριξη για AF με εντοπισμό φάσης σε εστιακό επίπεδο, Real-time Eye AF (άνθρωποι και ζώα), παρακολούθηση Real-time και συνεχή παρακολούθηση AF/AE σε έως και 11 fps ανά δευτερόλεπτο. Μάθετε περισσότερα στην ενότητα "Συμβατότητα".

Εικόνα χρήσης
Κυλινδρική σχεδίαση μικρού μεγέθους και άνετος χειρισμός

Ο υψηλής απόδοσης κομψός κυλινδρικός προσαρμογέας τοποθέτησης διαθέτει νέα μονάδα οδήγησης AF και μονάδα οδήγησης διαφράγματος μικρού μεγέθους. Ο προσαρμογέας ταιριάζει με τη διάμετρο του A-mount, ώστε να μην προεξέχει τίποτα από τη βάση, όταν χρησιμοποιείται με μικρό σώμα E-mount, εξασφαλίζοντας άνετο κράτημα και χειρισμό ακόμα και με κατακόρυφη λαβή.

Συμβατότητα A-Mount adaptor πλήρους καρέ LA-EA5, 35 mm

Κάποια σώματα φωτογραφικών μηχανών ενδέχεται να απαιτούν ενημέρωση λογισμικού για πλήρη λειτουργικότητα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις διάμ. × μήκος: Περίπου. 66,0 x 31,7 mm ( 2 5/8 x 1 1/4 ίντσες)

  • Βάρος: Κατά προσέγγιση 88 g (3,10 oz)

  • Πληροφορίες συμβατότητας: Μετάβαση στην Υποστήριξη

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας