α99 II

Νέος θρυλικός φακός A-mount

Η α99 II αλλάζει τα δεδομένα, χάρη στην εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας, τη γρήγορη συνεχή λήψη και την εντυπωσιακή ανάλυσή της —η καλύτερη απόδοση στους A-mount.

A-MOUNT

α99 II με αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ με οπίσθιο φωτισμό

ILCA-99M2
α99 II με αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ με οπίσθιο φωτισμό: εικόνα

Μόνο σώμα

ILCA-99M2

Ενδεικτικά από

3.856,90 €

Πρωτοποριακά χαρακτηριστικά με αξιόπιστο στυλ

Νέα γρήγορη συνεχής λήψη με παρακολούθηση AF. Ανακαλύψτε άγνωστους κόσμους.

Έξυπνα χαρακτηριστικά με τις τελευταίες καινοτομίες της Sony: νέα υβριδική αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης υψηλής ανάλυσης, παρακολούθηση αυτόματης έκθεσης και εστίασης σε συνεχή λήψη ταχύτητας 12 fps, σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων ενσωματωμένη στο σώμα, και εξελιγμένες λειτουργίες για ταινίες 4K.

Καταπληκτικός συνδυασμός AF/ταχύτητας 12 fps
Καταπληκτικός συνδυασμός AF/ταχύτητας 12 fps
Εκπληκτική υψηλή ανάλυση
Εκπληκτική υψηλή ανάλυση
Σταθεροποίηση 5 αξόνων για φωτογραφίες/ταινίες
Σταθεροποίηση 5 αξόνων για φωτογραφίες/ταινίες
Προηγμένη AF + ταχύτητα 12 fps
4D FOCUS
Δείτε περισσότερα για την 4D FOCUS
Πλεονεκτήματα της υβριδικής AF με εντοπισμό φάσης

Ημιδιαπερατός καθρέπτης της Sony για αποκλειστικό σύστημα AF

Η υβριδική AF με εντοπισμό φάσης δύο αισθητήρων AF βασίστηκε στην Translucent Mirror Technology. Ο αισθητήρας AF 79 σημείων παρέχει εστίαση υψηλής ακρίβειας και εντοπισμό βάθους, ενώ ο αισθητήρας AF στο εστιακό επίπεδο 399 σημείων του αισθητήρα εικόνας παρέχει ευρύτερη κάλυψη. Κατά τη συνεχή λήψη έως και 12 fps, η παρακολούθηση AF αποτυπώνει κίνηση μη αντιληπτή από το ανθρώπινο μάτι.

79 σταυροειδή σημεία υβριδικής αυτόματης εστίασης για γρήγορη εστίαση ακριβείας

Η υβριδική αυτόματη εστίαση 79 σταυροειδών σημείων αποτυπώνει αποτελεσματικά το θέμα σας. Ο οριζόντιος εντοπισμός γίνεται με τα 79 σημεία αυτόματης εστίασης του αποκλειστικού αισθητήρα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης, ενώ ο κατακόρυφoς εντοπισμός γίνεται με τα 399 σημεία αυτόματης εστίασης του αισθητήρα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο. Επιπλέον, η περιοχή κάλυψης του αισθητήρα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο περιλαμβάνει την αποκλειστική περιοχή αισθητήρα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης, ώστε 79 σημεία σε υπέρθεση να λειτουργούν ως επιλέξιμα σταυροειδή σημεία υβριδικής αυτόματης εστίασης. Η σταυροειδής μέτρηση μειώνει την επιρροή από το μοτίβο του θέματος, έτσι επιτυγχάνεται γρήγορη εστίαση ακριβείας για σχεδόν οποιονδήποτε τύπο θέματος. Επιπλέον, το πολύ κεντρικό σημείο αυτόματης εστίασης λειτουργεί επίσης ως αισθητήρας με ευαισθησία F2.8 που υποστηρίζει φακούς ελάχιστης φωτεινότητας F 2.8 ή μικρότερη.

Αισθητήρας αυτόματης εστίασης 79 σημείων με 15 σταυροειδή σημεία
Αισθητήρας AF 79 σημείων με 15 σταυροειδή

15 σταυροειδή σημεία αυτόματης εστίασης στον αποκλειστικό αισθητήρα με εντοπισμό φάσης που ελέγχουν την εστίαση και το βάθος με ακρίβεια

Αισθητήρας αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο 399 σημείων
AF εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο 399 σημείων

Η αυτόματη εστίαση στο εστιακό επίπεδο με τα περισσότερα σημεία αυτόματης εστίασης στον κόσμο συνδυάζει την ευρύτερη κάλυψη με τον εντοπισμό μεγαλύτερης ακρίβειας.

79 σταυροειδή σημεία υβριδικής αυτόματης εστίασης
79 σταυροειδή σημεία υβριδικής AF

Η υβριδική σταυροειδής μέτρηση Hybrid Cross εξασφαλίζει γρήγορη αυτόματη εστίαση για κάθε τύπο θέματος.1: Αποκλειστικά σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης (σταυροειδής εντοπισμός, ευαισθησία F2.8)
2: Αποκλειστικά σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης (σταυροειδής εντοπισμός)
3: Αποκλειστικά σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης (οριζόντιος εντοπισμός)
4: Σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο (κατακόρυφος εντοπισμός)
5: Σταυροειδή σημεία υβριδικής αυτόματης εστίασης (αποκλειστικά σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης: σταυροειδής εντοπισμός, ευαισθησία F2.8)
6: Σταυροειδή σημεία υβριδικής αυτόματης εστίασης (αποκλειστικά σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης: σταυροειδής εντοπισμός)
7: Σταυροειδή σημεία υβριδικής αυτόματης εστίασης

Κορυφαία απόδοση των λειτουργιών αυτόματης εστίασης

Ενισχύστε την απόδοση των λήψεών σας με τρεις υποδειγματικές λειτουργίες αυτόματης εστίασης: τη δυνατότητα αυτόματης εστίασης σε χαμηλό φωτισμό, τη βελτιωμένη αυτόματη εστίαση με παρακολούθηση θέματος και την αυτόματη εστίαση στα μάτια.

Βελτιωμένη απόδοση παρακολούθησης θέματος
Βελτιωμένη απόδοση παρακολούθησης θέματος

Η σταθερή παρακολούθηση υψηλής απόδοσης επιτυγχάνεται με την αξιοποίηση των εκτεταμένων δεδομένων αυτόματης εστίασης.

Η AF υποστηρίζει σκοτεινές σκηνές έως και EV-4
Η AF υποστηρίζει σκοτεινές σκηνές έως και EV-4

Με την φωτοευαίσθητη αυτόματη εστίαση μπορείτε να φωτογραφίζετε σε συνθήκες EV-4 (κεντρικό σημείο εστίασης).

Αυτόματη εστίαση στα μάτια για μεγαλύτερη ακρίβεια
Αυτόματη εστίαση στα μάτια για μεγαλύτερη ακρίβεια

Εστίαση πάντα στα μάτια του θέματος, ακόμα και αν το πρόσωπο είναι στραμμένο υπό γωνία.

Γρήγορη, συνεχής λήψη με παρακολούθηση AF/AE

Η κάμερα προσφέρει βελτιωμένη ταχύτητα επεξεργασίας και μηχανισμό κλείστρου, με αποτέλεσμα να πετυχαίνει εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα συνεχούς λήψης έως και 12 fps (έως 8 fps σε λήψη ζωντανής προβολής) με παρακολούθηση AF/AE.

Γρήγορη, συνεχής λήψη με παρακολούθηση AF/AE (αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης)
Πλήρες καρέ 42,4 megapixel
Εκπληκτική υψηλή ανάλυση

Η φωτογραφική μηχανή α99 II διαθέτει αισθητήρα CMOS πλήρους καρέ 35 mm ανάλυσης 42,4 megapixel με οπίσθιο φωτισμό που αποδίδει εικόνα υψηλής ανάλυσης, εξασφαλίζοντας υψηλή ευαισθησία, ελαχιστοποιημένο θόρυβο και μεγάλο δυναμικό εύρος. Το μεγάλο στάνταρ εύρος ISO 100-25600 μπορεί να επεκταθεί ακόμα περισσότερο σε ISO 50-102400.

No. 1 στους αισθητήρες εικόνας για ψηφιακές μηχανές και συσκευές βίντεο.

Σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων

1: Εκτροπή 2: Περιστροφή 3: Πρόνευση

Οπτική σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων 

Εξίσου αποτελεσματική με τη χρήση πιο γρήγορης ταχύτητας κλείστρου κατά 4,5 βήματα

Η λήψη θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σταθερή, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η θόλωση από την αστάθεια της μηχανής. Για τον λόγο αυτό, η υψηλή ανάλυση α99 II έχει βελτιστοποιηθεί με την ενσωματωμένη σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot INSIDE 5 αξόνων, με ειδική ρύθμιση ώστε να ανταποκρίνεται στην απόδοση των 42,4 megapixel. Μπορείτε να μεγεθύνετε θέματα σε απόσταση, να κάνετε κοντινές λήψεις και να τραβάτε νυχτερινές σκηνές σε φωτογραφίες και ταινίες με ευκρίνεια, σχεδόν χωρίς θάμβωση.

Διόρθωση κινήσεων πρόνευσης και εκτροπής
Διόρθωση κινήσεων πρόνευσης και εκτροπής
Διόρθωση οριζόντιας/κάθετης κίνησης
Διόρθωση οριζόντιας/κάθετης κίνησης
Διόρθωση κινήσεων από κραδασμούς
Διόρθωση κινήσεων από κραδασμούς
Πρώτες ταινίες 4K με A-mount
Ταινίες υψηλής ανάλυσης 4K για χρήστες A-mount

Δείξτε τη φαντασία σας με την εγγραφή ταινιών 4K της α99 II, καθώς ο αισθητήρας εικόνας πλήρους καρέ με οπίσθιο φωτισμό μεταμορφώνει το όραμά σας σε πραγματικότητα. Απολαύστε μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία με ανάλυση 4K κατά τη λήψη σε μορφή 4K πλήρους καρέ του αισθητήρα. Επίσης μπορείτε να αποτυπώσετε καταπληκτική υψηλή ανάλυση με λήψη Super 35mm, χάρη στην ανάγνωση όλων των pixel, χωρίς ομαδοποίηση κατά pixel.

Δώστε ένταση στις ταινίες με γρήγορη και αργή κίνηση

Με τη λειτουργία "S&Q" μεταβαίνετε από το 1 fps στα 120 fps (100 fps) σε 8 κινήσεις, σε 60x (50x) γρήγορη κίνηση και 5x (4x) αργή κίνηση και εγγράφετε full HD (50 Mbps). Η γρήγορη κίνηση είναι σαν ταινία με εφέ time-lapse ή αποκαδραρίσματος.

Δώστε ένταση στις ταινίες σας με τη νέα λειτουργία γρήγορης και αργής κίνησης
Έξυπνες δυνατότητες
Με πληθώρα λειτουργιών για μεγαλύτερη άνεση και αξιοπιστία

Θα μείνετε ικανοποιημένοι με την εργονομία της α99 II. Χάρη στην επανεξέταση της εσωτερικής διάταξης και στο μειωμένο μέγεθος του μηχανισμού σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες, το επανασχεδιασμένο σώμα είναι 8% μικρότερο από αυτό της α99. Έχοντας δώσει την απαραίτητη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, εκτός από τις μειωμένες διαστάσεις σώματος, η νέα φωτογραφική μηχανή παρέχει εξαιρετική λειτουργικότητα και αξιόπιστη ακαμψία σώματος.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™
Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge. "Remote" [Τηλεχειρισμός] για ζωντανό έλεγχο και παρακολούθηση λήψης μέσω PC, "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και "Edit" [Επεξεργασία] για τελική εμφάνιση παραδοτέων από δεδομένα RAW. Πλήρης αξιοποίηση των αρχείων Sony RAW και υψηλότερη παραγωγικότητα.

Capture One (for Sony)
Capture One for Sony

Με το δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας Capture One Express (for Sony), έχετε εμφάνιση RAW, εύκολη διαχείριση και πανίσχυρη επεξεργασία. Αγοράζοντας το Capture One Pro (for Sony) αυξάνετε τις δυνατότητες επεξεργασίας και λήψης με μεταφορά.

Εικόνα
Imaging Edge™ Webcam

Με την εφαρμογή Imaging Edge™ Webcam, η μηχανή Sony γίνεται webcam υψηλής ποιότητας και ευρείας συμβατότητας, για εντυπωσιακές ζωντανές μεταδόσεις και τηλεδιασκέψεις.

iMovie
Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Η α99 II διαθέτει αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ CMOS 35 mm με οπίσθιο φωτισμό και ανάλυση 42,4 MP, υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης, συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας έως και 12 fps, σταθεροποίηση οπτικής εικόνας σε 5 άξονες και εξελιγμένη καταγραφή ταινιών σε ανάλυση 4K.
  • Γρήγορη και αποτελεσματική υβριδική AF 79 σταυροειδών σημείων

  • Συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας στα 12 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης

  • Αισθητήρας πλήρους καρέ 35 mm Exmor R™ CMOS 42,4 megapixel

  • Σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot INSIDE 5 αξόνων για υποστήριξη φωτογραφιών/ταινιών

  • Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X

Συμβατότητα φακού
Φακοί A-mount της Sony, επιβεβαιωμένη λειτουργία με φακούς Minolta/Konica Minolta
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor R CMOS 35 mm (35,9 x 24 mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
Περίπου 42,4 megapixel
Ευαισθησία ISO
Φωτογραφίες: ISO 100-25600 (οι τιμές ISO από 50 έως ISO 102400 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-6400, με επιλεγόμενο κατώτερο και ανώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-25600, AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)
Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)
Περίπου 390 λήψεις (εικονοσκόπιο) / περίπου. 490 λήψεις (οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)
Τύπος εικονοσκοπίου
Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο 1,3 cm (τύπου 0,5), XGA OLED
Τύπος οθόνης
TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Λουράκι ώμου, Κάλυμμα σώματος, Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ, Κάλυμμα προσοφθαλμίου, Καλώδιο micro USB, Φορτιστής μπαταρίας BC-VM10A, Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FM500H

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Βραβεία

Βραβεία