α7C

Compact μέγεθος,
full-frame δύναμη

Σε συνδυασμό με τον φακό FE 28-60 mm F4-5.6, η α7C πετυχαίνει απαράμιλλη ποιότητα full-frame με το μικρότερο και ελαφρύτερο σύστημα μηχανής και φακού στον κόσμο. Με compact μέγεθος και υψηλές προδιαγραφές ποιότητας εικόνας, αυτόματης εστίασης και ταχύτητας, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για βελτιωμένη δημιουργικότητα, όπου κι αν βρίσκεστε.

Μόνο σώμα

ILCE-7C

Ενδεικτικά από

2.199,00 €

Σώμα + φακός ζουμ 28-60 mm

ILCE-7CL

Ενδεικτικά από

2.499,00 €

Υπάρχει διαθέσιμο νέο λογισμικό.
Εκφραστείτε στο μέγιστο

Ισχυρές επιδόσεις και εκπληκτική ποιότητα εικόνας

Παρά το compact μέγεθος του σώματος της φωτογραφικής μηχανής, που είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη στον κόσμο, η α7C αποδίδει εκπληκτική ποιότητα εικόνας, τόσο σε στατικές εικόνες όσο και σε βίντεο, που αναμένεται από μια μηχανή full-frame. Γρήγορη, ευρεία και σταθερή αυτόματη εστίαση, ταχύτατη συνεχής λήψη και εύχρηστη οθόνη LCD πολλαπλών γωνιών, για να αποτυπώνετε τη δράση όπου κι αν διαδραματίζεται.

Εικόνα προϊόντος
Απόδοση full-frame σε compact μέγεθος
Εικόνα παραδείγματος
Μοναδικές εικόνες full-frame
Εικόνα παραδείγματος
Η τεχνολογία στις υπηρεσίες της εικόνας
Εικόνα χρήσης
Δημιουργία βίντεο με δυνατότητα για δημιουργικότητα
Εικόνα χρήσης
Σχεδιασμένη για τη βέλτιστη χρήση
Απόδοση full-frame σε compact μέγεθος
Ασυμβίβαστη ποιότητα για στατικές εικόνες και βίντεο

Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, δυνατή μόνο με αισθητήρα full-frame

Απεικόνιση full-frame σε compact μέγεθος

Η ανώτερης κατηγορίας συγκέντρωση φωτός αποδίδει εικόνες υψηλής ποιότητας και χαμηλού θορύβου

Οι μεγαλύτεροι αισθητήρες δημιουργούν καλύτερες εικόνες, και ο αισθητήρας full-frame της α7C είναι πολύ μεγαλύτερος από τους αισθητήρες των smartphone, των compact ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και των μηχανών εναλλάξιμων φακών APS-C παρόμοιου μεγέθους. Ως αποτέλεσμα, συγκεντρώνει περισσότερο φως, αποδίδοντας εικόνες επαγγελματικής ποιότητας με μειωμένο θόρυβο και περισσότερη λεπτομέρεια, τόσο στις σκιές όσο και στα φωτεινά σημεία.

Κάντε τη διαφορά με μεγαλύτερο αισθητήρα

Ο αισθητήρας full-frame καθιστά δυνατή τη λήψη εντυπωσιακών εικόνων, μοναδικών γι' αυτό το φορμά. Ο αισθητήρας της α7C έχει διπλάσιο μέγεθος από τους αισθητήρες των σωμάτων APS-C ανάλογων διαστάσεων και είναι έως 30 φορές μεγαλύτερος από αισθητήρα smartphone, για εντυπωσιακές εικόνες με μεγαλύτερο βάθος και λεπτομέρεια.

Εικόνα

[1]Πλήρες μέγεθος [2]APS-C [3]Micro Four Thirds [4]Τύπου 1.0 [5]1/2,3~1/3,4 ίντσες

Compact μέγεθος, εύκολος χειρισμός

Η α7C σχεδιάστηκε ώστε να είναι compact, ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά, χωρίς συμβιβασμούς στην αυθεντική απόδοση των μηχανών full-frame. Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε με την ανάπτυξη νέων μηχανικών εξαρτημάτων, όπως ενός κλείστρου που εξοικονομεί χώρο και μιας μονάδας οπτικής σταθεροποίησης, καθώς και μέσω βελτιώσεων στη διάταξη και τη δομή.

Μοναδικές εικόνες full-frame
Απολαύστε την υπεροχή full-frame

Ο αισθητήρας full-frame της α7C δεν αποτυπώνει απλώς περισσότερο φως. Βελτιώνεται το βάθος εικόνας, το δυναμικό εύρος και η λεπτομέρεια, χάρη στον μεγάλο αισθητήρα και στο μέγεθος pixel.

Εικόνα παραδείγματος
Αποτυπώστε όλη την ομορφιά του κόσμου

Ο αισθητήρας Exmor R™ CMOS 24,2 MP συνεργάζεται με το σύστημα BIONZ X™ της Sony για εξαιρετικά χρώματα και δυναμικό εύρος 15 stop, με αποτύπωση λεπτομέρειας και ομαλών μεταβάσεων σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε βίντεο.

Εικόνα παραδείγματος
Εκπληκτικές εικόνες και σε υψηλή ταχύτητα κλείστρου ή ημίφως

Τα μεγαλύτερα μεγέθη pixel στον αισθητήρα επιτρέπουν αυξημένη αναλογία σήματος προς θόρυβο, για όμορφες εικόνες με περισσότερη λεπτομέρεια στις σκιές και τις υφές. Η μείωση θορύβου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε ευαισθησίες υψηλού και μεσαίου ISO για θέματα σε γρήγορη κίνηση ή χαμηλό φωτισμό. Το ISO100-51200 επεκτείνεται σε ISO50-204800

Φακοί που ταιριάζουν στο στιλ σας

Ποικιλία φακών της σειράς E-mount, από ευρυγώνιους έως τηλεφακούς, για βίντεο και εξειδικευμένες εργασίες

Για ερασιτέχνες και επαγγελματίες, φωτογράφους και δημιουργούς ταινιών, μια μεγάλη ποικιλία περισσότερων από 50 φακών E-mount είναι διαθέσιμη για να εξυψώσει τη δημιουργικότητά σας. Οι compact φακοί full-frame προσφέρουν εξαιρετικές εικόνες χαμηλής παραμόρφωσης, ακόμα και σε μεγάλες εστιακές αποστάσεις, για εικόνες με όμορφο βάθος και αποεστίαση φόντου (bokeh).

Αποκτήστε περισσότερες επιλογές γυρίσματος βίντεο

Γυρίστε πραγματικά καλλιτεχνικά βίντεο, με τον εξαιρετικό έλεγχο, την ποιότητα εικόνας και τον ρεαλισμό του full-frame

Εικόνα
Εγγραφή 4K για όμορφες ταινίες

Το ρηχό βάθος πεδίου δίνει όμορφα εφέ αποεστίασης φόντου (bokeh). Η ανάγνωση όλων των pixel, χωρίς ομαδοποίηση pixel προσφέρει υπερδειγματοληψία ισότιμη με εγγραφή 6K, για καθαρή εικόνα με λιγότερο moiré και μειωμένα ακανόνιστα περιγράμματα.

Εικόνα παραδείγματος
Μεγαλύτερη δυνατότητα έκφρασης με S-Log, HLG και προφίλ εικόνας

Το S-Log3 αποτυπώνει μεγάλο δυναμικό εύρος 14 stop, για πλούσιες λεπτομέρειες σε σκιές και φωτεινά σημεία στο post-production. Το HLG (Hybrid Log-Gamma) διευκολύνει την άμεση αναπαραγωγή και εργασία με HDR και το προφίλ εικόνας έχει ποικιλία ρυθμίσεων λήψης εικόνας.

Η τεχνολογία στις υπηρεσίες της εικόνας
Αποτυπώστε τη δράση τη στιγμή που συμβαίνει, με όμορφη λεπτομέρεια 

Η αυτόματη εστίαση τελευταίας τεχνολογίας και η δυνατότητα συνεχούς λήψης διασφαλίζουν ότι δεν θα χάσετε την κρίσιμη λήψη στο δέκατο του δευτερολέπτου. Η μονάδα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας της α7C παραμένει σταθερή και χωρίς θόλωση, τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε βίντεο.

Εικόνα
Η ακριβής AF βρίσκει γρήγορα το θέμα και το κρατάει σταθερά σε εστίαση

Η α7C αξιοποιεί τις ίδιες εξελίξεις στην AF με την α9, με το μοναδικό 4D FOCUS για γρήγορο εντοπισμό θέματος και σταθερή παρακολούθηση σε μεγάλη περιοχή. Τα 693 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης καλύπτουν περίπου το 93% της εικόνας. 

Εικόνα παραδείγματος
Δεν χάνετε ούτε στιγμή σε γρήγορα κινούμενα θέματα

Για την καλύτερη αποτύπωση των κινούμενων θεμάτων, η α7C τραβάει σε συνεχείς ριπές έως 10 fps με παρακολούθηση AF/AE και έως 8 fps σε λειτουργία ζωντανής προβολής. Με αθόρυβη λήψη σε έως 10 fps με παρακολούθηση AF/AE.

Αξιόπιστη σταθερή παρακολούθηση θέματος

Έξυπνο Real-time Tracking και Real-time Eye AF της Sony

Αξιόπιστη παρακολούθηση θέματος σημαίνει καλύτερα πορτραίτα. Όπως και στα προηγούμενα μοντέλα, στοχεύετε το θέμα και πατάτε το προσαρμοσμένο κουμπί κλείστρου μέχρι τη μέση, για να αρχίσει το Real-time Eye AF. Η α7C επίσης διαθέτει μια νέα λειτουργία, όπου το Real-time Tracking ενεργοποιείται πατώντας το κουμπί AF-ON, ακόμα και εκτός λειτουργίας AF-C. Η εστίαση διατηρείται ακόμα και με το πρόσωπο να είναι μερικώς καλυμμένο ή όταν το θέμα φοράει γυαλιά.

Εικόνα παραδείγματος
Εικόνα παραδείγματος
Πορτραίτα ζώων σε απόλυτη εστίαση

Το Real-time Eye AF για ζώα παρακολουθεί και εστιάζει στα μάτια ζώων

Τραβήξτε πιο εύκολα επιτυχημένες λήψεις κατοικίδιων και άλλων ζώων, χάρη στον εξελιγμένο αλγόριθμο αυτόματης εστίασης της Sony. Γρήγορη αυτόματη ανίχνευση και παρακολούθηση ακριβείας στο μάτι αντί στη μύτη ή στα μουστάκια του ζώου, για τέλεια εστίαση που αναλαμβάνει η μηχανή. Αξιόπιστη ακόμα και αν ξαφνικά παρεμβληθούν εμπόδια ή αν αλλάξει ο κάθετος/οριζόντιος προσανατολισμός της μηχανής..

Αξιόπιστες στατικές λήψεις και βίντεο με το χέρι

Ζουμάρετε, κάντε κοντινά και αποτυπώστε νυχτερινές σκηνές πιο καθαρά

Η οπτική σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων της α7C αντισταθμίζει τους πέντε τύπους αστάθειας, χωρίς απώλεια στην ποιότητα, ακόμα και χωρίς gimbal ή στο σκοτάδι. Αυτές είναι: [1, 2] κραδασμοί αστάθειας σε γωνία (κλίση/εκτροπή) συνήθως με τηλεφακό, [3, 4] κραδασμοί μετατόπισης (στον άξονα X και Y), εμφανείς όταν αυξάνεται η μεγέθυνση, και [5] περιστροφική αστάθεια (περιστροφή στον άξονα Z), που επηρεάζει νυχτερινές λήψεις και βίντεο.

Εικόνα
Δημιουργία βίντεο με δυνατότητα για δημιουργικότητα
Ποιότητα εικόνας full-frame, για δημιουργούς βίντεο

Η οθόνη πολλαπλών γωνιών της α7C που ανοίγει από το πλάι προσφέρει εύκολη προβολή όταν για παράδειγμα, υπάρχει προσαρτημένο μικρόφωνο, χρησιμοποιείται gimbal ή κατά τη λήψη από διάφορες θέσεις. Επιπλέον, οι υποδοχές ακουστικών και μικροφώνου επιτρέπουν τη χρήση του αγαπημένου σας εξοπλισμού, και χάρη στην μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, μπορείτε να τραβάτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Συνολικά, η α7C είναι ιδανικά εξοπλισμένη για vlogger και άλλου τύπου δημιουργούς.

Εύκολη παραγωγή ταινιών

Compact, ελαφριά και φορητή, ακόμα και με προαιρετικά αξεσουάρ grip

Η οθόνη LCD ανοίγει από το πλάι για πανεύκολη λήψη self-vlog, ο προαιρετικός συνδυασμός λαβής και μικροφώνου είναι τέλειος για vlog χωρίς καλώδια και η υποστήριξη ψηφιακού μικροφώνου προσφέρει πεντακάθαρο ήχο. Επίσης, υποστηρίζεται το δημοφιλές κατακόρυφο φορμά βίντεο, χρησιμοποιώντας μεταδεδομένα που επιτρέπουν την αναπαραγωγή και επεξεργασία σε κάθετη θέση των λήψεων που έχουν καταγραφεί κάθετα, χωρίς να χρειάζεται πρώτα να περιστραφούν.

Εικόνα χρήσης
Αξεσουάρ grip για γρήγορη, υψηλού επιπέδου δημιουργία vlog

Η προαιρετική λαβή GP-VPT2BT Bluetooth® ελέγχει τις λειτουργίες εγγραφής και ζουμ, και λειτουργεί ως τρίποδο για χρήση χωρίς χέρια. Το προσαρμόσιμο κουμπί και η εύκολη ρύθμιση γωνίας κάμερας την καθιστούν ιδανική για αποδοτικές λήψεις. 

Εικόνα παραδείγματος
Καθαρό ζουμ x2 για ευέλικτες επιλογές λήψης

Το ζουμ ευκρινούς εικόνας της Sony διατηρεί την ανάλυση του θέματος σχεδόν χωρίς καμία υποβάθμιση στην ποιότητα εικόνας. Ακόμα και οι μονοεστιακοί φακοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φακοί ζουμ, με μεγέθυνση έως 2x.

Εικόνα χρήσης
Digital audio interface για καθαρή ηχογράφηση

Κατά τη χρήση του κατευθυντικού μικρόφωνου ECM-B1M της Sony ή του κιτ προσαρμογέα XLR-K3M μέσω της υποδοχής MI (πολλαπλών συνδέσεων), ο ήχος μεταδίδεται ως ψηφιακό σήμα, για ηχογράφηση υψηλής ποιότητας χωρίς υποβάθμιση και χωρίς έξτρα καλώδια ήχου. 

Διευρύνετε τη δημιουργικότητά σας με ειδικά εφέ
Εικόνα χρήσης
Ρυθμίστε την ευαισθησία αλλαγής θέματος AF, για σταθερή ή μεταβαλλόμενη εστίαση 

Η ευαισθησία προσαρμόζεται σε περιστάσεις με πολλαπλά θέματα σε κίνηση. Τα επίπεδα ποικίλουν από "1. Persistent" [Επίμονο] για διατήρηση σταθερής εστίασης στο αρχικό θέμα, έως και "5. Sensitive" [Ευαίσθητο], για εύκολη εναλλαγή σε άλλα θέματα.

Εικόνα χρήσης
Η ταχύτητα μετάβασης AF ορίζει την ταχύτητα αλλαγής εστίασης

Όταν η αυτόματη εστίαση αλλάζει από το ένα θέμα στο άλλο, μπορείτε να ορίσετε την ταχύτητα μετάβασης. Υπάρχουν επτά επίπεδα, από ομαλές μεταβάσεις μέχρι γρήγορες αλλαγές εστίασης. 

Λήψη σε αργή και γρήγορη κίνηση

Ενσωματωμένη εγγραφή βίντεο στη φωτογραφική μηχανή x5 πιο αργά ή x60 πιο γρήγορα από ό,τι σε πραγματικό χρόνο

Η διαφοροποίηση της ταχύτητας λήψης είναι ένα έξτρα δημιουργικό στοιχείο που μπορείτε να προσθέσετε σε βίντεο, και η λειτουργία S&Q της α7C το κάνει εύκολο. Υποστηρίζει την εγγραφή υψηλής ταχύτητας σε Full HD στα 120 fps, ενώ υπάρχει δυνατότητα εγγραφής εντός μηχανής των εφέ αργής και γρήγορης κίνησης, με ρυθμό καρέ που ποικίλει από 1-120 fps . Το αποτέλεσμα είναι δράση έως και x5 πιο αργή ή x60 πιο γρήγορη από ό,τι σε πραγματικό χρόνο.

Εύκολα οπτικά εφέ για ταινίες

Οι λειτουργίες Εφέ εικόνας, Δημιουργικού στιλ και Προφίλ εικόνας είναι ένας απλός τρόπος διεύρυνσης της δημιουργικής σας έκφρασης στη λήψη ταινιών. Προσφέρουν μεγάλη ποικιλία οπτικών εφέ και ρυθμίσεων, από βασικά έως επαγγελματικά. Με το Εφέ εικόνας και το Δημιουργικό στιλ, τα κάνει όλα η μηχανή και δεν χρειάζεται μεταγενέστερη επεξεργασία.

Εικόνα παραδείγματος
Κοντινή λήψη της FX6 που χρησιμοποιείται για γύρισμα
Πλεονεκτήματα των φακών Sony για λήψη βίντεο

Μάθετε τα τέσσερα μοναδικά πλεονεκτήματα από τη χρήση φακών E-mount της Sony για λήψη βίντεο. Ο συνδυασμός των φακών και καμερών Sony θα βελτιώσει την εμπειρία σας στη δημιουργία βίντεο.

Σχεδιασμένη για τη βέλτιστη χρήση
Αξιόπιστη και εύχρηστη, με εύκολες ασύρματες λειτουργίες
Εικόνα
Οθόνη LCD που ανοίγει από το πλάι για ευελιξία 

Το πάνελ αφής 921 χιλιάδων dot τύπου 3.0 περιστρέφεται 176° οριζόντια και 270° κάθετα. Με την Εστίαση με αφή, αλλάζετε στιγμιαία την εστίαση και με το κλείστρο αφής μπορείτε να εστιάσετε και να βγάλετε φωτογραφίες με ένα άγγιγμα.

Εικόνα προϊόντος
Εύκολη φόρτιση μπαταρίας ακόμα και κατά τη διάρκεια της λήψης

Η μπαταρία Z μεγάλης χωρητικότητας που περιέχεται στην compact φωτογραφική μηχανή α7C μπορεί να φορτιστεί μέσω USB. Χρειάζεστε μόνο ένα καλώδιο USB Type-C® για φόρτιση παράλληλα με τη λήψη. 

Εικόνα
Κατασκευή ανθεκτική στη σκόνη και την υγρασία

Το πάνω, εμπρός και πίσω κάλυμμα είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ κράμα μαγνησίου και ολόκληρο το σώμα είναι στεγανοποιημένο, για ελαχιστοποίηση της εισόδου σκόνης και υγρασίας.

Εικόνα χρήσης
Απομακρυσμένη λήψη από κινητές συσκευές και PC 

Η δυνατότητα Wi-Fi® της α7C διευκολύνει την απομακρυσμένη λήψη. Τοποθετήστε τη μηχανή μακριά και βγάλτε selfie ή υλικό vlog, και χρησιμοποιήστε PC, smartphone ή tablet για προεπισκόπηση, επιλογή ρυθμίσεων και έλεγχο κλείστρου

Εικόνα χρήσης
Ταχεία μεταφορά δεδομένων σε κινητά για κοινή χρήση στα social media

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μεταφέρονται άμεσα σε smartphone και tablet για εύκολη προβολή, κοινή χρήση και αποθήκευση με Wi-Fi® 2,4 ή 5 GHz. Σε κάποιες συσκευές γίνεται μεταφορά με ένα άγγιγμα και σε άλλες, με συνδέσεις μέσω QR Code. 

Εικόνα χρήσης
Imaging Edge Desktop

Απογειώστε τη φωτογραφία σας με την εφαρμογή Imaging Edge Desktop. Λειτουργία "Edit" [Επεξεργασία] για εμφάνιση υψηλής ποιότητας τελικών φωτογραφιών από δεδομένα RAW. Πλήρης αξιοποίηση αρχείων Sony RAW και υψηλότερη παραγωγικότητα.

Εικόνα
Imaging Edge Mobile™ και Movie Edit add-on για πιο εύκολη δημιουργία ταινιών

Με το ενσωματωμένο Wi-Fi® της α7C, ο χειρισμός της απελευθέρωσης κλείστρου και της εγγραφής βίντεο γίνεται από smartphone ή tablet, και οι εικόνες μεταφέρονται ασύρματα. Το Movie Edit add-on διορθώνει την αστάθεια της μηχανής μετά τη λήψη.

Εικόνα συνομιλίας μέσω βίντεο στη μεγάλη οθόνη της BRAVIA με συνδεδεμένη κάμερα
Απολαύστε συνομιλία μέσω βίντεο στη μεγάλη οθόνη της BRAVIA

Πείτε τα με τους φίλους και την οικογένεια στη μεγάλη οθόνη, συνδέοντας την κάμερά σας με την τηλεόραση BRAVIA.

Εικόνα
Imaging Edge™ Webcam

Με την εφαρμογή Imaging Edge™ Webcam, η μηχανή Sony γίνεται webcam υψηλής ποιότητας και ευρείας συμβατότητας, για εντυπωσιακές ζωντανές μεταδόσεις και τηλεδιασκέψεις.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Η α7C είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη ψηφιακή μηχανή full-frame εναλλάξιμων φακών με ενσωματωμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Χάρη στις εξελίξεις της μηχανικής σχεδίασης και της δομής της, η ασυμβίβαστη απόδοση των μηχανών full-frame προσφέρεται πλέον από μια νέα κατηγορία μηχανών μικρού μεγέθους και βάρους, οι οποίες είναι κατασκευασμένες για συγκλονιστικά απλή δημιουργία περιεχομένου φωτογραφίας και βίντεο.
  • Το πιο μικρό και ελαφρύ σώμα compact φωτογραφικής μηχανής, με πλήρη απόδοση μηχανής full-frame

  • Ισχυρή επεξεργασία εικόνας με BIONZ X™ για εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας

  • Προηγμένη απόδοση και λειτουργίες αυτόματης εστίασης

  • Ταινίες υψηλής ανάλυσης 4K και πλούσιες λειτουργίες καλλιτεχνικής λήψης ταινιών

  • Λειτουργικότητα και αξιοπιστία για άνετη και αξιόπιστη λήψη

Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας full-frame Exmor R CMOS 35 mm (35,6 x 23,8mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
Περίπου 24,2 megapixel
Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)
Στατικές εικόνες: ISO 100-51200 (οι αριθμοί ISO από ISO 50 έως ISO 204800 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο), Ταινίες αντίστοιχες με ISO 100-51200 (οι αριθμοί ISO έως και ISO 102400 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο)
Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)
Περίπου 680 λήψεις (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 740 λήψεις (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)
Τύπος εικονοσκοπίου
Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο 1,0 cm (τύπου 0,39) (XGA OLED)
Τύπος οθόνης
TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις χρηστών