α7R

Ρεαλιστική εικόνα: στόχος επετεύχθη

Γνωρίστε την α7R: με αισθητήρα πλήρους καρέ 35mm 36,4MP σε ένα σώμα με μισό βάρος σε σχέση με τις κορυφαίες DSLR, συνδυάζει φορητότητα και επαγγελματικές επιδόσεις όπως ποτέ άλλοτε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ E-MOUNT FULL-FRAME ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

Φωτογραφική μηχανή E-mount α7R με αισθητήρα πλήρους καρέ

ILCE-7R
Φωτογραφική μηχανή E-mount α7R με αισθητήρα πλήρους καρέ: εικόνα

Μόνο σώμα

ILCE-7R

Ενδεικτικά από

2.340,00 €

Υπάρχει διαθέσιμο νέο λογισμικό για το μοντέλο α7R.

Ενισχύστε τη μηχανή σας και αυξήστε ακόμη περισσότερο την ευκολία λήψης.

Το νέο πρότυπο

Γνωρίστε την πιο μικρή κι ελαφριά μηχανή πλήρους καρέ 35mm με εναλλάξιμους φακούς στον κόσμο. Με ανάλυση 36,4 megapixel, η α7R θέτει τα πρότυπα όχι μόνο για τη δική της κατηγορία, αλλά και για όλες τις φωτογραφικές μηχανές εν γένει. Χάρη στον πρόσφατο επεξεργαστή BIONZ X της Sony και χωρίς οπτικό χαμηλοπερατό φίλτρο, η α7R προσφέρει απαράμιλλη και ολοζώντανη λεπτομέρεια. Ετοιμαστείτε να αποτυπώσετε την πραγματικότητα όπως ποτέ πριν.

Λογότυπο αισθητήρα Exmor® CMOS
Αισθητήρας πλήρους καρέ 36,4 MP

Αυτός ο νέος εξαιρετικός αισθητήρας έχει όλα όσα χρειάζεστε για κορυφαίες φωτογραφίες: υψηλή ανάλυση, απίστευτη ευαισθησία, υψηλό δυναμικό εύρος, αξεπέραστη λεπτομέρεια και χαμηλό θόρυβο.

Λογότυπο Bionz X
Κορυφαία επεξεργασία

Ο τελευταίος επεξεργαστής BIONZ X™ της Sony σας προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα: πιο πιστή απόδοση χρωμάτων, μεγαλύτερη μείωση του θορύβου και ταχύτερη λειτουργία ριπής.

Λήψεις χωρίς συμβιβασμούς

Κοντινά πλάνα με τον κορυφαίο αισθητήρα Exmor®

Ο τελευταίος μας αισθητήρας Exmor® προσφέρει υψηλότερη ταχύτητα, χάρη στην παράλληλη επεξεργασία σήματος και την ταχύτερη μετατροπή σήματος, εξασφαλίζοντας τη λεπτομέρεια που χρειάζεστε για απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές.

Επεξεργαστής BIONZ X

Φυσικότητα σε οποιονδήποτε φωτισμό

Η βελτιωμένη αναπαραγωγή λεπτομερειών και η τεχνολογία μείωσης της περίθλασης προσφέρουν φυσικά περιγράμματα και μείωση της θόλωσης. Απολαύστε λιγότερο θόρυβο, επεξεργασία 16-bit και έξοδο RAW 14-bit.

Πανέμορφη εμφάνιση. Πανίσχυρη λειτουργία.

Εξειδικευμένη σχεδίαση από κάθε γωνία

Σχεδιάζοντας την α7R, η Sony θέλησε να εξισορροπήσει τον έλεγχο ακριβείας που χρειάζονται οι επαγγελματίες φωτογράφοι με την εργονομία που αναζητούν. Έτσι, αυτή η μηχανή διαθέτει προσεγμένα κουμπιά και περιστροφικά ρυθμιστικά, πανίσχυρες λειτουργίες, πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, καθώς και επιλογές εγγραφής και σύνδεσης, ενώ είναι ανθεκτική, ελαφριά και κατά 25% μικρότερη από τις κορυφαίες DSLR.

Η μηχανή στα χέρια κάποιου
Μια μικρή μηχανή πλήρους καρέ

Η α7R ζυγίζει μόλις 465 γρ. μαζί με την μπαταρία, δηλαδή 50% λιγότερο από τις κορυφαίες DSLR. Αν και λιγότερο ογκώδης, δεν θυσιάζει την ποιότητα για χάρη της φορητότητας.

Εσωτερική κατασκευή
Ελαφριά και ανθεκτική

Η α7R είναι κατασκευασμένη από μαγνήσιο, το ελαφρύτερο δομικό μέταλλο του κόσμου, για να μπορείτε να την έχετε μαζί σας κάθε στιγμή.

Εκεί που η ταχύτητα συναντά την ακρίβεια

Πρωτοποριακή λειτουργία γρήγορης και έξυπνης αυτόματης εστίασης

Ο ταχύτερος επεξεργαστής BIONZ X™ και ο νέος αλγόριθμος χωρικής ανίχνευσης αντικειμένων προσφέρουν βελτιστοποιημένο έλεγχο της μονάδας φακού. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν ακριβέστερη ανίχνευση ματιών και αυτόματη εστίαση με κλείδωμα.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια

Τα πορτραίτα σας θα είναι τέλεια με αυτή τη λειτουργία που εστιάζει στα πρόσωπα ακόμα και όταν δεν είναι τελείως στραμμένα προς τη μηχανή μειώνοντας το βάθος πεδίου, καθώς η προηγμένη λειτουργία ανίχνευσης ματιών μπορεί να εστιάσει σε μία μόνο κόρη.

Αυτόματη εστίαση με κλείδωμα

Διατηρήστε την εστίαση στα κινούμενα θέματα με αυτή τη βελτιωμένη τεχνολογία που προσαρμόζει το μέγεθος του καρέ ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του θέματος και χρησιμοποιεί μια μεγάλη περιοχή εστίασης για να εξασφαλίσει το καλύτερο σημείο εστίασης.

Επιλογές ρυθμίσεων αυτόματης εστίασης

Με την ευέλικτη αυτόματη εστίαση σε σημεία, επιλέγετε το μέγεθος της περιοχής αυτόματης εστίασης ανάλογα με το θέμα σας, ώστε η μηχανή να εστιάζει στην περιοχή που θέλετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ευρεία περιοχή εστίασης ή εστίαση ζώνης.

Πιο έξυπνο εικονοσκόπιο

Με κάλυψη καρέ 100%, ανάλυση 1024x768, υψηλή αντίθεση, ενημερώσεις ρυθμίσεων σε πραγματικό χρόνο και ακριβές bokeh, το OLED (XGA) Tru-Finder™ δεν είναι ένα απλό αξεσουάρ σύνθεσης. Συνοδεύεται από πέντε λειτουργίες οθόνης και ρύθμιση φωτεινότητας και θερμοκρασίας χρώματος.

ΛΗΨΗ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΡΕ

Το όραμά σας ζωντανεύει

Με αισθητήρα πλήρους καρέ 35 mm, ποικιλία φακών, υποδοχή ακουστικών και προσαρμογέα ήχου XLR, η α7R δημιουργεί νέα πρότυπα βιντεοσκόπησης στην κατηγορία της. Ο επεξεργαστής BIONZ X εφαρμόζει στα βίντεο μια νέα μέθοδο μείωσης θορύβου ανάλογα με την περιοχή, για καθαρές λήψεις σε χαμηλό φωτισμό. 

Λογότυπο AVCHD
Φορμά βίντεο Full HD

Εκφραστείτε όπως θέλετε με AVCHD στα 60 fps για εξαιρετικά ομαλή εικόνα ή τραβήξτε βίντεο στα 24p για κλασική κινηματογραφική αίσθηση.

Υποδοχή ακουστικών
Επαγγελματική μουσική επένδυση

Συνδέστε εξωτερικά μικρόφωνα μέσω του προσαρμογέα XLR, κάντε μέτρηση των επιπέδων εγγραφής και παρακολουθήστε τον ήχο με την υποδοχή ακουστικών.

ΝΕΟΙ ΦΑΚΟΙ, ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Φακοί για μια κορυφαία μηχανή

Η Sony σχεδίασε ένα νέο σετ φακών E-mount, προορισμένων ειδικά για τις εσωτερικές γεωμετρίες της νέας σειράς πλήρους καρέ. Επιπλέον, οι κάτοχοι μηχανών α προηγούμενης γενιάς μπορούν να χρησιμοποιήσουν ολόκληρη τη σειρά φακών E-mount, καθώς και τους φακούς A-mount με προσαρμογέα για την επαγγελματική σειρά των 50+.

Προσαρμογέας τοποθέτησης φακού
Αξιοποιήστε τον εξοπλισμό σας στο έπακρο

Επωφεληθείτε πλήρως από τις λειτουργίες των φακών A-mount, με προσαρμογείς που διαθέτουν διάφορα χαρακτηριστικά όπως τεχνολογία ημιδιαπερατού καθρέπτη.

Φακοί A-mount
Μεγαλύτερη ποικιλία με φακούς A-mount

Χάρη στον προσαρμογέα φακών A-mount, μπορείτε να ανακαλύψετε τις δυνατότητες των 30 και πλέον επαγγελματικών φακών της Sony.

Αξεσουάρ φωτογραφικών μηχανών
Βελτιώσεις επαγγελματικού επιπέδου

Με κάθετη λαβή, εξωτερικά μικρόφωνα, φλας και πολλά άλλα πρόσθετα, θα είστε έτοιμοι για κάθε ιδέα και περίσταση.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ NFC ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΓΙΓΜΑ ΚΑΙ WI-FI®

Μοιραστείτε υπέροχα στιγμιότυπα

Η α7R διαθέτει δύο ενσωματωμένους τύπους ασύρματης λειτουργίας: NFC με ένα άγγιγμα, για τη μεταφορά εικόνων σε smartphone, tablet ή laptop με δυνατότητα NFC, καθώς και Wi-Fi®, για γρήγορη αποστολή φωτογραφιών.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™
Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge. "Remote" [Τηλεχειρισμός] για απομακρυσμένο έλεγχο λήψης, "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και "Edit" [Επεξεργασία] για τελική εμφάνιση παραδοτέων από δεδομένα RAW. Πλήρης αξιοποίηση αρχείων Sony RAW και υψηλότερη παραγωγικότητα.

Capture One (for Sony)
Capture One for Sony

Με το δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας Capture One Express (for Sony), έχετε τη δυνατότητα βελτίωσης των αρχείων RAW, εύκολη διαχείριση και ισχυρή επεξεργασία. Αγοράζοντας το Capture One Pro (for Sony) αυξάνετε τις δυνατότητες επεξεργασίας και λήψης με μεταφορά.

iMovie
Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor® CMOS 36,4MP

  • Επεξεργαστής BIONZ X για κορυφαία λεπτομέρεια και μείωση θορύβου

  • Σύστημα εναλλάξιμων φακών E-mount

  • Γρήγορη έξυπνη αυτόματη εστίαση με ταχύ, ακριβή εντοπισμό αντίθεσης

  • XGA OLED Tru-Finder™ υψηλής αντίθεσης

Συμβατότητα φακού
Φακοί E-mount της Sony
Τύπος αισθητήρα
35 mm
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor® CMOS 35 mm (35,9 x 24 mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
36,4 MP
Ευαισθησία ISO
ISO 50–25600
Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)
Έως 340 λήψεις
Τύπος εικονοσκοπίου
Ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο (έγχρωμο) τύπου 0,5"
Τύπος οθόνης
TFT LCD τύπου 3,0"

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Καλώδιο ρεύματος, Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FW50, Προσαρμογέας τροφοδοτικού AC AC-UB10, Λουράκι ώμου, Κάλυμμα σώματος, Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ, Κάλυμμα προσοφθαλμίου, Καλώδιο micro USB

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις ειδικών