α7S III

Η φαντασία εν κινήσει

Η σειρά S απογειώνεται σε νέα επίπεδα έκφρασης ταινιών πλήρους καρέ, καθώς η εντυπωσιακή ταχύτητα συνδυάζεται με ανώτερη ευαισθησία και εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο, προσθέτοντας τη μέχρι τώρα αδύνατη λήψη ταινιών 4Κ, με υψηλό δυναμικό εύρος και ιδιαίτερα ισχυρή σταθεροποίηση εικόνας. Σας περιμένουν νέοι ορίζοντες δημιουργίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞΙΜΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ

α7S III με επαγγελματικές δυνατότητες για ταινίες/στατικές εικόνες

ILCE-7SM3
α7S III με επαγγελματικές δυνατότητες για ταινίες/στατικές εικόνες: εικόνα

Ενδεικτικά από

4.299,00 €

Για πρωτοποριακές λήψεις

Με εντυπωσιακή απόδοση ταινιών πλήρους καρέ, μαζί με υψηλή ευαισθησία (επέκταση ISO έως 409600), δυναμικό εύρος 15 στοπ, 4K 120p, γρήγορη και αξιόπιστη αυτόματη εστίαση και ιδιαίτερα ισχυρή σταθεροποίηση εικόνας, η α7S III πάλι ανεβάζει τον πήχη για τους δημιουργούς ταινιών.

Εικόνα προϊόντος
Δυνατότητες δημιουργίας
Εικόνα παραδείγματος
Ταινίες με απόδοση στον υπερθετικό
Εικόνα παραδείγματος
Επανάσταση στις λήψεις
Εικόνα παραδείγματος
Προηγμένη λήψη φωτογραφίας
Εικόνα χρήσης
Αποτελεσματική ροή εργασιών
Δυνατότητες δημιουργίας
Εικόνα
Τα μεγάλα pixel αποδίδουν υψηλή ευαισθησία και χαμηλό θόρυβο

Ο νέος αισθητήρας 12,1 megapixel με οπίσθιο φωτισμό Exmor RTM CMOS έχει σημαντικές καινοτομίες στη βελτίωση της συγκέντρωσης φωτός, της σύνδεσης και της εξόδου. Έτσι, αποδίδει διπλάσια ταχύτητα ανάγνωσης, ανώτερη εικόνα σε όλο το εύρος ευαισθησίας, μεγάλο δυναμικό εύρος 15 στοπ και μειωμένο φαινόμενο κυλιόμενου κλείστρου, με αισθητήρα με AF εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο.

Έως και 8 φορές πιο ισχυρός επεξεργαστής εικόνας BIONZ XRTM

Μαζί με τον νέο αισθητήρα απαράμιλλης ταχύτητας, το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ XR έχει επίσης 8 φορές μεγαλύτερη ισχύ επεξεργασίας. Με αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από το μέλλον, αποδίδει εικόνες υψηλής ποιότητας πιο γρήγορα, για ανώτερες λήψεις φωτογραφιών και βίντεο, καθώς και για ιδιαίτερα βελτιωμένη ευαισθησία της διασύνδεσης της μηχανής.

Εικόνα
Ταινίες με απόδοση στον υπερθετικό
Εικόνα παραδείγματος
Εντυπωσιακή απόδοση AF ακόμα και σε 4K 120p

Ο νέος αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor R και το επαναστατικό σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ XR δίνουν πάντα ενεργή αυτόματη εστίαση ακριβείας για εκπληκτική λεπτομέρεια στον χώρο και στον χρόνο, και ταινίες 4K ακόμα και στα 120 καρέ/δευτ. ή σε αργή κίνηση. Απίστευτα αποτελέσματα με ανάλυση και βάθος πεδίου δυνατά μόνο με αισθητήρα πλήρους καρέ.

Εικόνα παραδείγματος
Εγγραφή 4:2:2 στα 10 bit

Εγγραφή απευθείας από τη μηχανή, με τον εκπληκτικό πλούτο της δειγματοληψίας χρωμάτων 4:2:2 και του βάθους 10 bit, για πολύ μεγαλύτερη ευελιξία στη διαβάθμιση, την επεξεργασία και τη σύνθεση της εικόνας.

Εικόνα
Διαθέσιμη κωδικοποίηση All-Intra

Εκτός από Long GOP, τώρα διαθέτει και All-Intra. Κωδικοποιεί κάθε καρέ ξεχωριστά σε ρυθμούς μετάδοσης bit έως 600 Mbps, για λήψη περίπλοκων κινήσεων με μεγαλύτερη ακρίβεια, για εγγραφή σε εσωτερικά και εξωτερικά μέσα, και πιο αποτελεσματική ροή εργασιών.
[1] All-Intra (All-I) [2] Long GoP [3] Group of Pictures

Εικόνα
Ανώτερη ποιότητα και μικρότερα αρχεία με XAVC HS

Το νέο φορμά εγγραφής XAVC HS χρησιμοποιεί κωδικοποίηση HEVC/H.265 για να πετύχει τη διπλάσια αποτελεσματικότητα συμπίεσης της κωδικοποίησης AVC/H.264, για ανώτερη ποιότητα εικόνας και αρχεία μικρότερου μεγέθους.

Η διάσημη ευαισθησία της Sony αποδίδει ISO 409600

Η ευαισθησία της σειράς κατακτά νέα ύψη, με μεγαλύτερο εύρος ISO για ταινίες από 80 έως το εκπληκτικό 409600 (τυπικό εύρος 80-102400). Με προηγμένη συγκέντρωση φωτός και βελτιστοποίηση εξόδου, ο αισθητήρας πλήρους καρέ 12,1 megapixel πετυχαίνει χαμηλό θόρυβο σε όλο το εύρος ευαισθησίας και μπορεί να αποτυπώσει αξιόπιστες εικόνες σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι.

Εικόνα παραδείγματος
Εικόνα παραδείγματος
S-Log3 gamma και S-Gamut3.Cine, σαν τις επαγγελματικές

Η καμπύλη gamma S-Log3 και το εύρος χρωμάτων S-Gamut3.Cine, που έχουν και οι επαγγελματικές βιντεοκάμερες, προσφέρουν μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και πιο εύκολη αντιστοίχιση χρωμάτων για ομαλότερη ολοκλήρωση εργασιών. 

Εικόνα
HLG (Hybrid Log-Gamma)

Το HLG (Hybrid Log Gamma) απλοποιεί το HDR με λήψεις για συμβατές τηλεοράσεις BRAVIA από τη μηχανή, χωρίς περίπλοκο post production και ομαλές διαβαθμίσεις από βάθος χρώματος 10 bit.
[1] Υψηλή ευελιξία για ρύθμιση εικόνων ακριβείας (απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων)
[2] Άμεση εικόνα υψηλής ποιότητας (δεν απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων)

Εικόνα παραδείγματος
Βελτιώσεις στην ποιότητα εικόνας

Το νέο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ XR αποδίδει βελτιώσεις στην αναπαραγωγή εικόνας, σταθερότητα στις διάφορες πηγές φωτός, φυσική διαβάθμιση τόνων και αργή πτώση, και μειωμένο φαινόμενο κυλιόμενου κλείστρου.

Εικόνα προϊόντος
Έξοδος RAW HDMI 16 bit

Για απαιτητικές ροές εργασιών post-production, διατίθεται έξοδος RAW 16 bit μέσω σύνδεσης HDMI σε συμβατές εξωτερικές συσκευές εγγραφής, ενώ τα XAVC HS 4K, XAVC S 4K ή XAVC S-I 4K και τα αρχεία proxy εγγράφονται ταυτόχρονα στη μηχανή.

Εικόνα χρήσης
Αποτελεσματική επεξεργασία με εγγραφή proxy

Κατά την εγγραφή ταινιών 4K υψηλού ρυθμού bit, η μηχανή μπορεί να δημιουργήσει proxy HD (σε βάθος 8 ή 10 bit). Η επεξεργασία μικρότερων αρχείων proxy μειώνει τον φόρτο για τον υπολογιστή και επιταχύνει τη δημιουργία του τελικού παραδοτέου 4K.

Επανάσταση στις λήψεις
Εικόνα παραδείγματος
Ακρίβεια και αξιοπιστία με γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση

Η αυτόματη εστίαση ευρείας περιοχής διαθέτει έξυπνη παρακολούθηση και αισθητήρα με εντοπισμό φάσης που καλύπτει όλο σχεδόν το καρέ. Ως αποτέλεσμα, καταγράφεται κάθε bit της ανώτερης και σταθερής AF, σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας φακούς E-mount, ακόμα και στη λήψη θεμάτων με ρηχά βάθη πεδίου σε 4K και σε ρυθμούς καρέ 120 p.

Υψηλός έλεγχος εστίασης για σόλο φωτογραφίσεις

Με 7 ταχύτητες μετάβασης AF και 5 επίπεδα ευαισθησίας μετάβασης θέματος AF, μπορείτε να εκφράσετε ακόμα καλύτερα τη δημιουργικότητά σας στην αλλαγή θεμάτων ή π.χ. στην εστίαση rack. Ένα απλό άγγιγμα ενεργοποιεί προσωρινά την αυτόματη εστίαση ακόμα σε μη αυτόματη λειτουργία.

Εικόνα χρήσης
Εικόνα παραδείγματος
AF στα μάτια σε πραγματικό χρόνο για ταινίες

Η AF στα μάτια σε πραγματικό χρόνο προσφέρει ακρίβεια εστίασης με τεχνητή νοημοσύνη για 30% βελτίωση απόδοσης σε προφίλ ή πρόσωπα στη σκιά. Χάρη στον σταθερό εντοπισμό των ματιών μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη σύνθεση ακόμα με ρηχό βάθος εστίασης. 

Εικόνα χρήσης
Παρακολούθηση ζωντανά με εύκολο χειρισμό αφής

Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο αναλύει το χρώμα, το μοτίβο, το βάθος και το πρόσωπο για να παρακολουθήσει το θέμα. Η παρακολούθηση με αφή εντοπίζει εύκολα και αυτόματα το θέμα που αγγίζετε στην οθόνη LCD. 

Εικόνα
Σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες στο σώμα

Περιλαμβάνει σταθεροποίηση εικόνας και γυροσκοπικό αισθητήρα υψηλής ακριβείας, που αποδίδουν οπτική σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες.
[1] Εκτροπή [2] Κύλιση [3] Πρόνευση

Ενεργή λειτουργία για χειροκίνητες λήψεις

Η νέα ενεργή λειτουργία παρέχει αυξημένη σταθεροποίηση για ταινίες. Για να διαφυλάξει την ποιότητα εικόνας, ο επεξεργαστής BIONZ XR μετράει με ακρίβεια την αστάθεια της μηχανής και την αντισταθμίζει οπτικά. Έτσι, το βίντεο μένει σταθερό ακόμα και σε χειροκίνητη λήψη χωρίς gimbal, όταν περπατάτε, και σε ανάλυση 4K.

Εικόνα χρήσης
Εικόνα προϊόντος
Διασύνδεση ψηφιακού ήχου για καθαρή ηχογράφηση

Η ψηφιακή διασύνδεση ήχου που προστέθηκε στην υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων (MI) επιτρέπει είσοδο 24 bit. Οι διαθέσιμες ρυθμίσεις είναι 48 kHz/16 bit 2 καν. και, με το προαιρετικό κιτ προσαρμογέα XLR-K3M, 48 kHz/24 bit 2 καν. και 48 kHz/24 bit 4 καν.

Εικόνα
Μοναδική διάχυση θερμότητας για αξιόπιστη εγγραφή

Η μοναδική ψήκτρα γραφίτη της Sony σε σχήμα Σ έχει ενσωματωθεί στη μονάδα σταθεροποίησης εικόνας. Έτσι, απομακρύνει τη θερμότητα 5 φορές πιο αποτελεσματικά, παρατείνοντας τον χρόνο εγγραφής, χωρίς να διαταράσσει τη σταθεροποίηση της εικόνας.

Εικόνα προϊόντος
Άνετη λήψη ταινίας

Ακολουθώντας τις προτάσεις των επαγγελματιών χρηστών, το κουμπί MOVIE μετακινήθηκε στην πάνω πρόσοψη, για βελτιωμένη λειτουργικότητα σε κάθε θέση λήψης. Η σειρά στο ρυθμιστικό λειτουργίας και η ταχύτητα αλλαγής έχουν, επίσης, βελτιωθεί.

Προηγμένη λήψη φωτογραφίας
Εικόνα παραδείγματος
Υψηλή ευαισθησία ISO

Με τυπικό ISO εκπληκτικού εύρους 80-102400 (επεκτάσιμο στα 40-409600 για στατικές εικόνες), η α7S III προσφέρει απίστευτες δημιουργικές ευκαιρίες. Οι νέοι αλγόριθμοι αισθητήρα εικόνας και επεξεργασίας εικόνας αποδίδουν ακόμα πιο καθαρές εικόνες και πιο φυσικές υφές από το μοντέλο α7S II, ακόμα και κατά τη λήψη σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι.

Εικόνα παραδείγματος
Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για φωτογραφίες

Η γρήγορη υβριδική AF συνδυάζει ταχύτητα και ακρίβεια. Με 759 αισθητήρες εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο και 425 σημεία εντοπισμού αντίθεσης σχεδόν σε ολόκληρη την εικόνα, η α7S III εντοπίζει και παρακολουθεί γρήγορα το θέμα σας σε όλο το κάδρο.

Εικόνα παραδείγματος
Εξαιρετική απόδοση συνεχούς λήψης

Χρησιμοποιήστε το μηχανικό ή το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο της επιλογής σας για συνεχή λήψη ριπής, με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/έκθεσης έως 10 fps. Αποτυπώστε σημαντικές στιγμές με δυνατότητα συνεχούς λήψης RAW για πάνω από 1000 καρέ.

Εικόνα παραδείγματος
AF υψηλής ευαισθησίας για εστίαση σε χαμηλό φως

Οι εξελίξεις στον αλγόριθμο αυτόματης εστίασης επέτρεψαν στην α7S III να πετυχαίνει αυτόματη εστίαση σε φωτισμό τόσο χαμηλό έως και EV-6, όπου το θέμα μόλις που φαίνεται ακόμα και με γυμνό μάτι.

Εικόνα παραδείγματος
Νέο σύστημα και αισθητήρας για προηγμένες φωτογραφίες

Ο νέος αισθητήρας εικόνας και το σύστημα επεξεργασίας εικόνας αποδίδουν εξελιγμένη απόδοση χρωμάτων, ιδιαίτερα στους τόνους της επιδερμίδας, και απεικόνιση υφής στις φωτογραφίες. 

Εικόνα παραδείγματος
Τώρα με φορμά HEIF και λήψη εικόνας σε HLG

Υποστηρίζεται η μορφή HEIF για καλύτερη ποιότητα εικόνας και υψηλότερη απόδοση συμπίεσης από το JPEG, καθώς και χρώμα 10 bit. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα λήψης στατικής εικόνας High Dynamic Range σε λειτουργία HLG, για προβολή σε συμβατές τηλεοράσεις.

Αποτελεσματική ροή εργασιών
Εικόνα προϊόντος
Δύο υποδοχές μέσων συμβατές με CFexpress Type A

Και οι δύο υποδοχές υποστηρίζουν εξαιρετικά γρήγορες κάρτες CFexpress Type A, προσφέροντας υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit και γρήγορη προσωρινή αποθήκευση, και κάρτες SDXC UHS-II. Επίσης διαθέσιμες η παράλληλη και η διαδοχική εγγραφή.

Εικόνα προϊόντος
Οθόνη πολλαπλών γωνιών LCD για άνετη λήψη ταινιών

Η οθόνη αφής πολλαπλών γωνιών, 1,44 εκατομ. κουκκίδων, τύπου 3.0 ανοίγει από το πλάι, για ευέλικτη τοποθέτηση και βελτιωμένη ορατότητα κατά την προσθήκη gimbal ή βάσεων εξοπλισμού.

Εικόνα
Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο 9,44 εκατομ. κουκκίδων

Το νέο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο προσφέρει πρωτοφανή ανάλυση, αντίθεση και χρώμα. Επίσης έχει μεγέθυνση επί 0,9 , διαγώνιο οπτικό πεδίο 41° και μεγάλη απόσταση ματιού 25 mm.

Εικόνα χρήσης
Προηγμένη λειτουργικότητα

Η δομή του μενού έχει ξανασχεδιαστεί με βάση τα σχόλια επαγγελματιών φωτογράφων και βιντεογράφων. Η μηχανή ανταποκρίνεται πλέον πιο γρήγορα στις αλλαγές ρυθμίσεων, ενώ οι ίδιες οι ρυθμίσεις είναι τώρα πιο εύχρηστες.

Εικόνα χρήσης
Νέα δομή μενού

Σύμφωνα με τις επιθυμίες των πιο απαιτητικών επαγγελματιών χρηστών των προϊόντων Sony, έγιναν σημαντικές βελτιώσεις στη δομή του μενού, για βελτιωμένη χρηστικότητα με μια ματιά και λιγότερη πλοήγηση.

Εικόνα χρήσης
Έξυπνος χειρισμός αφής

Ο χειρισμός της οθόνης του μενού μπορεί να γίνει με αφή, ενώ η οθόνη αναπαραγωγής διαθέτει σάρωση και ζουμ με "τα χέρια". Η λειτουργικότητα των χειρισμών αφής κατά τη λήψη έχει επίσης βελτιωθεί.

Εικόνα χρήσης
Συμβατότητα με Wi-Fi 5 GHz

Διαθέτει συνδεσιμότητα Wi-Fi® 2,4 GHz και 5 GHz για απομακρυσμένη λειτουργία, ασύρματη προεπισκόπηση και πιο γρήγορη και πιο σταθερή μεταφορά δεδομένων, τόσο για φωτογραφίες όσο και για βίντεο.

Εικόνα χρήσης
Συνδεσιμότητα ενσύρματου LAN

Για περίπλοκα περιβάλλοντα με υψηλές παρεμβολές ή απαιτήσεις υψηλότερου εύρους ζώνης, διατίθεται ενσύρματη συνδεσιμότητα σε LAN 1000BASE-T, συνδέοντας συμβατό καλώδιο μετατροπής Ethernet σε USB, στη θύρα USB Type C® της μηχανής.

Εικόνα χρήσης
Απομακρυσμένη προεπισκόπηση και λήψη

Εγκαθιστώντας το Imaging Edge MobileTM σε έναν υπολογιστή ή μια φορητή συσκευή, μπορείτε να πραγματοποιείτε απομακρυσμένη λήψη, ενσύρματα ή ασύρματα, για πιο αποτελεσματική ροή εργασίας και λήψη σε δύσκολες συνθήκες.

Εικόνα χρήσης
Imaging Edge DesktopTM

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge. "Remote" [Τηλεχειρισμός] για ζωντανό έλεγχο και παρακολούθηση λήψης μέσω PC, "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και "Edit" [Επεξεργασία] για τελική εμφάνιση παραδοτέων από δεδομένα RAW. Πλήρης αξιοποίηση των αρχείων Sony RAW και υψηλότερη παραγωγικότητα.

Εικόνα χρήσης
Capture One for Sony

Με το δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας Capture One Express (for Sony), έχετε εμφάνιση RAW, εύκολη διαχείριση και πανίσχυρη επεξεργασία. Επιπλέον, διατίθεται το Capture One Pro (for Sony) για να έχετε περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και λήψης με μεταφορά.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Σχεδιασμένη για επαγγελματίες, η α7S III βασίζεται στα δυνατά σημεία της σειράς S, όπως η υψηλή ευαισθησία και το μεγάλο δυναμικό εύρος, παρέχοντας παράλληλα επαγγελματικά χαρακτηριστικά, όπως βελτιωμένη αυτόματη εστίαση, οπτική σταθεροποίηση εικόνας και εγγραφή 4K 120p. Με νέο ισχυρό επεξεργαστή σε ένα σώμα μικρών διαστάσεων, η μηχανή διαθέτει μεγάλη γκάμα οπτικών επιλογών.
  • Νέος αισθητήρας εικόνας Exmor RTM CMOS 12,1 megapixel με οπίσθιο φωτισμό

  • Νέος επεξεργαστής εικόνας BIONZ XR με απόδοση επεξεργασίας έως 8x

  • Παραγωγή ταινιών με 4K 120p, δυνατότητα εγγραφής 4:2:2 σε βάθος 10 bit

  • Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση με 759 σημεία AF με εντοπισμό φάσης και βελτιωμένη AF σε πραγματικό χρόνο

  • Ενσωματωμένη στο σώμα οπτική σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων, ενεργή λειτουργία για ταινίες

Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor RS CMOS 35 mm (35,6 x 23,8 mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
Περίπου 12,1 megapixel
Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)
Στατικές εικόνες: ISO 80-102400 (οι τιμές ISO από ISO 40 έως ISO 409600 μπορούν να οριστούν ως επέκταση του εύρους ISO). Ταινίες: ισοδύναμο με ISO 80-102400 (οι τιμές ISO έως ISO 409600 μπορούν να οριστούν ως επέκταση του εύρους ISO).
Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)
Περίπου 510 φωτογραφίες (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 600 φωτογραφίες (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)
Τύπος εικονοσκοπίου
Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,6 cm (τύπου 0,64)
Τύπος οθόνης
TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον