α9

Αναδείξτε κόσμους γεμάτους έμπνευση

Το πάθος διευρύνει τη φαντασία
Μήπως όμως τα εργαλεία εμποδίζουν τη ροή;
Μόνο ελεύθερο αναδύεται το αληθινό δυναμικό
Το όνειρο και η τεχνολογία δημιουργούν μια νέα κάμερα
Τώρα, το μέλλον σάς ανήκει

Υπάρχει διαθέσιμο νέο λογισμικό.

Συλλογή φωτογραφιών α9

Η ταχύτητα φωτογράφισης σε νέα διάσταση

Ένας αισθητήρας εικόνας από τη Sony που αλλάζει τα δεδομένα και καθιστά περιττούς τους συμβατικούς μηχανισμούς των φωτογραφικών μηχανών, πετυχαίνοντας ταχύτητα και απόδοση που ξεπερνούν τις ικανότητες των μηχανικών συσκευών. Επιπλέον, η εξάλειψη του μηχανικών θορύβων και δονήσεων ξεκλειδώνει έναν ολόκληρο νέο κόσμο απεικονιστικών δυνατοτήτων.

Κινητήριος δύναμη για την ολοκληρωτική επανάσταση στα ηλεκτρονικά

Πρωτοποριακός αισθητήρας Stacked CMOS με ενσωματωμένη μνήμη

Η α9 σάς αποδεσμεύει από τους περιορισμούς των τυπικών SLR που βασίζονται στα μηχανικά συστήματα. Η πρώτη μηχανή με σχεδίαση στοίβαξης υψηλής ταχύτητας, διαθέτει αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ στα 24,2 megapixel που αποθηκεύει προσωρινά μεγάλο όγκο δεδομένων στην ενσωματωμένη μνήμη για συνολικά 20 φορές υψηλότερη ταχύτητα ανάγνωσης. Ο συνδυασμός αισθητήρα CMOS και ενισχυμένου συστήματος επεξεργασίας εικόνας BIONZ X σάς προσφέρει αυθεντική ψηφιακή ελευθερία.
[ Δομή στοίβαξης με οπίσθιο φωτισμό και ενσωματωμένη μνήμη ]
(1) Περιοχή pixel (2) Ενσωματωμένη μνήμη (3) Κύκλωμα επεξεργασίας σήματος υψηλής ταχύτητας(4) Σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Αποτυπώστε ό,τι ήταν αδύνατο μέχρι τώρα

Συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας έως 20 fps

Συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας στα έως και 20 fps

Ο αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor RS CMOS και ο επεξεργαστής BIONZ X συνεργάζονται για συνεχή λήψη 20fps με παρακολούθηση AF/AE. Η συναρπαστική απόδοση υψηλής ταχύτητας και η άφθονη ενδιάμεση μνήμη σάς επιτρέπουν να τραβήξετε την κρίσιμη στιγμή.

Λήψη χωρίς υποέκθεση

Λήψη χωρίς υποέκθεση

Το μη μηχανικό κλείστρο εξαλείφει την υποέκθεση του καθρέπτη των τυπικών SLR. Το θέμα παραμένει συνεχώς σε προβολή, ακόμα και στην απελευθέρωση του κλείστρου, και προσφέρεται ζωντανή προβολή στα 60fps με ελάχιστη καθυστέρηση εμφάνισης στη συνεχή λήψη.
(A) Λήψη χωρίς υποέκθεση (B) Λήψη με υποέκθεση

Σημείωση: Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει ηλεκτρονικό και μηχανικό κλείστρο. Οι λειτουργίες που περιγράφονται στην παρούσα ενότητα κυρίως αφορούν το χειρισμό του ηλεκτρονικού κλείστρου.

Παρακολουθήστε τη δράση χωρίς διακοπές

Υπολογισμοί AF/AE έως και 60 φορές/δευτ.

Υπολογισμοί AF/AE έως και 60 φορές/δευτ.

Το φως φτάνει στον αισθητήρα εικόνας χωρίς μηχανικές διακοπές. Η ευφυής συγχώνευση της κατασκευής χωρίς καθρέπτη και νέων τεχνολογιών ενίσχυσης ταχύτητας παρέχει AF/AE στο εστιακό επίπεδο πλήρους καρέ.
(1) Υπολογισμοί AF/AE (2) 60 φορές/δευτ. (3) 20 καρέ/δευτ.

Ταχύτητες ηλεκτρονικού κλείστρου έως και 1/32000 δευτ.

Ταχύτητες ηλεκτρ. Κλείστρου ως 1/32000 δευτ.

Οι ταχύτητες ηλεκτρονικού κλείστρου έως και 1/32000 δευτ. ξεπερνούν τα μηχανικά κλείστρα, για ανανεωμένη δυνατότητα έκφρασης. Επιπλέον, προσφέρει στενό βάθος πεδίου χωρίς φίλτρο ND, και σε λαμπρό φως.
(Λειτουργία A 1/20000 δευτ. F8.0 ISO 1000)

Σημείωση: Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει ηλεκτρονικό και μηχανικό κλείστρο. Οι λειτουργίες που περιγράφονται στην παρούσα ενότητα κυρίως αφορούν το χειρισμό του ηλεκτρονικού κλείστρου.

Η απουσία θορύβου επεκτείνει το δυναμικό φωτογράφισης

Χωρίς περισπασμό από θόρυβο

Χωρίς περισπασμό από θόρυβο

Ηλεκτρονικό κλείστρο κατά της παραμόρφωσης για αθόρυβη λήψη χωρίς θόρυβο μηχανικού καθρέπτη και κλείστρου. Ιδανικό για σπορ και για θέματα που απαιτούν αθόρυβο χειρισμό, επεκτείνοντας κατά πολύ την ευελιξία της φωτογραφικής μηχανής

Χωρίς ανεπιθύμητους κραδασμούς

Χωρίς ανεπιθύμητους κραδασμούς

Κατά τη λήψη με SLR, οι κραδασμοί καθρέπτη και απελευθέρωσης κλείστρου δημιουργούν δονήσεις. Ωστόσο, η α9 διαθέτει ηλεκτρονικό κλείστρο χωρίς κραδασμούς, που μπορεί να διατηρήσει τη σταθερότητα της φωτογραφικής μηχανής, για απόλυτα ευκρινείς εικόνες.

Σημείωση: Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει ηλεκτρονικό και μηχανικό κλείστρο. Οι λειτουργίες που περιγράφονται στην παρούσα ενότητα κυρίως αφορούν το χειρισμό του ηλεκτρονικού κλείστρου.

Φορητότητα σημαίνει πρόσβαση σε επαναστατικές ευκαιρίες

Επαγγελματικά χαρακτηριστικά και απόδοση σε ένα συμπαγές σώμα. Η ελευθερία κίνησης απελευθερώνει την πρωτότυπη δημιουργικότητα.

Γρήγορη, ακριβής και αξιόπιστη AF

Ανακαλύψτε την ενισχυμένη AF — πιο ακριβής, σχεδόν αλάνθαστη εστίαση, ταχεία αντίδραση στη γρήγορη κίνηση, αξιοπιστία στον χαμηλό φωτισμό και συνεπής παρακολούθηση στη συνεχή λήψη.

Λογότυπο 4D FOCUS

Δείτε περισσότερα για την 4D FOCUS

  • Ευρεία περιοχή αυτόματης εστίασης
  • Γρήγορη ταχύτητα αυτόματης εστίασης
  • Αυτόματη εστίαση χωρίς διακοπές

Περισσότερα χαρακτηριστικά αυτόματης εστίασης για ασφαλή λήψη

Αυτόματη εστίαση στα μάτια για μεγαλύτερη ακρίβεια

Αυτόματη εστίαση στα μάτια για μεγαλύτερη ακρίβεια

Η ανίχνευση ματιών (συν 30% με βελτιωμένη ανίχνευση προσώπου) διατηρεί την εστίαση στα μάτια, ακόμα κι αν το πρόσωπο είναι σε γωνία ή μερικώς σε σκιά. Ο αισθητήρας ευρείας AF εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο ανταποκρίνεται σε δύσκολες λήψεις.

Αξιόπιστο ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό

Αξιόπιστο ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό

Αποτυπώστε θέματα με υψηλή ακρίβεια αυτόματης εστίασης ακόμα και σε επίπεδα φωτισμού τόσο χαμηλά όσο το EV-3 του ISO 100, χάρη στον αισθητήρα εικόνας υψηλής ευαισθησίας.

Υποστήριξη αυτόματης εστίασης φακού A-mount

Υποστήριξη αυτόματης εστίασης φακού A-mount

Το σύστημα AF εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο με 693 σημεία AF λειτουργεί με αξιοπιστία. Απολαύστε συνεχή λήψη έως και 10 fps με παρακολούθηση AF/AE ακόμα και με φακούς A-mount με προσαρμογέα τοποθέτησης (LA-EA3).

εικονίδιο διαδικτυακής τοποθεσίας

Οδηγός ρύθμισης εστίασης της α9

Έκδοση web

εικονίδιο φυλλαδίου

Οδηγός γρήγορης ρύθμισης αυτόματης εστίασης της α9

Έκδοση PDF

εικονίδιο α

Οδηγός γρήγορης ρύθμισης αυτόματης εστίασης της α9

Έκδοση εφαρμογής για κινητές συσκευές

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Αισθητήρας πλήρους καρέ 24,2 megapixel με ευαισθησία έως και ISO 204800 και ευρύ δυναμικό εύρος που αποτυπώνει εκπληκτική ποιότητα εικόνας.

Νέος CMOS

Νέος αισθητήρας CMOS για εικόνες που υπερέχουν

Υψηλή ευαισθησία, οπίσθιος φωτισμός, αρχιτεκτονική φακού πάνω στο τσιπ χωρίς κενά και άλλες καινοτομίες της Sony για εκπληκτικές εικόνες σε ποικίλες συνθήκες φωτογράφισης. Τυπικό εύρος ISO 100-51200, με δυνατότητα επέκτασης στο ISO 50-204800 με ελάχιστο θόρυβο.

Τεχνολογία

Τεχνολογία για εικόνες υψηλής ποιότητας

Υψηλής ποιότητας εικόνες με όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες αισθητήρα εικόνας, όπως η δομή με οπίσθιο φωτισμό και η αρχιτεκτονική φακού στο τσιπ χωρίς κενά.
[A] Συμβατική δομή εμπρόσθιου φωτισμού
[B] Δομή στοίβαξης με οπίσθιο φωτισμό και ενσωματωμένη μνήμη
(1) OCL χωρίς κενά (2) Καλωδίωση από αλουμίνιο (3) Περιοχή λήψης φωτός
(4) Υπόστρωμα φωτοδιόδου (5) Καλωδίωση από χαλκό (6) Περιοχή pixel
(7) Δομή στοίβαξης

BIONZ X

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ ενισχυμένης ταχύτητας

Η ενισχυμένη επεξεργασία εικόνας σε συνδυασμό με το νέο LSI εμπρόσθιου άκρου μειώνει το θόρυβο βελτιώνοντας την απεικόνιση λεπτομερειών σε μεγάλο εύρος ευαισθησίας. Η βελτιωμένη απόδοση λεπτομέρειας συνεισφέρει στην αναπαραγωγή ρεαλιστικής υφής.

RAW 14 bit

Ασυμπίεστο αρχείο RAW 14 bit

Υποστηρίζεται το ασυμπίεστο φορμά RAW 14 bit και μπορείτε να επιλέξετε αυτό ή το τρέχον φορμά RAW. Επιλέξτε ασυμπίεστο φορμά RAW 14 bit όταν το μεγάλο δυναμικό εύρος του αισθητήρα και η αναπαραγωγή λεπτομερούς διαβάθμισης θα ωφελήσουν τις εικόνες που αποτυπώνονται.
(1) Αισθητήρας εικόνας (2) Νέο υψηλής ταχύτητας LSI εμπρόσθιου άκρου
(3) Επεξεργασία εικόνας στα 16 bit

Όμορφες εικόνες 4K

Ποιότητα υψηλής ανάλυσης ταινιών 4K

Η ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση κάνει δυνατή τη συμπύκνωση κατά 2,4 φορές της ποσότητας των δεδομένων που απαιτούνται για την 4K (αντιστοιχεί σε ποσότητα δεδομένων για 6K) σε απόδοση 4K 3840 x 2160. Διαδικασία υπερδειγματοληψίας συν ανάγνωση πλήρους καρέ χωρίς ομαδοποίηση στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας ταινίας 4K.

4K

Αποτελεσματική ροή εργασιών και επαγγελματισμός

Το σώμα κράματος μαγνησίου διασφαλίζει συνολική αντοχή και αξιοπιστία, ενώ τα ενισχυμένα ευέλικτα χαρακτηριστικά βελτιώνουν τη δυνατότητα χειρισμού, υποστηρίζοντας τη βαριά χρήση σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

Tru-Finder

Quad-VGA OLED Tru-Finder

Το νέο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (EVF) 3.686.000 κουκκίδων έχει ευκρινή εικόνα με πλούτο λεπτομερειών. Η θρυλική επίστρωση ZEISS® T* μειώνει κατά πολύ τις αντανακλάσεις. Οι ομαλές εικόνες του EVF με ρυθμό καρέ 120 fps επιτρέπουν την εύκολη παρακολούθηση θεμάτων σε γρήγορη κίνηση. Η επίστρωση φθορίου στον εξωτερικό φακό προστατεύει από τους ρύπους.

5 αξόνων

Σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων

Νέα ενσωματωμένη μονάδα σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων για ταχύτητα κλείστρου σε 5 στοπ. Εύκολη σύνθεση εικόνων με σταθεροποίηση εικόνας της οθόνης ζωντανής προβολής κατά τη λήψη θεμάτων σε γρήγορη κίνηση. (1) Εκτροπή (2) Πρόνευση (3) Περιστροφή

Μπαταρία

Διάρκεια μπαταρίας για επαγγελματική χρήση

Η νέα μπαταρία NP-FZ100 προσφέρει σχεδόν τη διπλή διάρκεια ζωής από την προηγούμενη NP-FW50. Αποτυπώστε περίπου 480 φωτογραφίες με μία φόρτιση και αυξήστε κι άλλο τις λήψεις με την προαιρετική κατακόρυφη λαβή (πωλείται ξεχωριστά) που χωράει δύο μπαταρίες.

Διπλές υποδοχές

Δύο υποδοχές πολυμέσων

Χρησιμοποιήστε δύο υποδοχές, μία για SD και μία για SD/κάρτες Memory Stick, για να σώζετε αντίγραφα φωτογραφιών/ταινιών, εικόνων RAW/JPEG σε διαφορετικές κάρτες και να αντιγράφετε μεταξύ καρτών. Διατίθενται κάρτες UHS-II για γρήγορη ταχύτητα μεταφοράς.

Μεταφορά αρχείων μέσω FTP

Μεταφορά αρχείων μέσω FTP

Με το νέο τερματικό ενσύρματης σύνδεσης LAN μεταφέρετε στατικές εικόνες σε FTP για προβολή και διαχείριση. Εφόσον υποστηρίζεται το FTPS (Πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων μέσω SSL/TLS), τα αρχεία εικόνας μπορούν να κρυπτογραφηθούν κατά τη μεταφορά τους.

Το μενού μου

"Το Μενού μου" και νέο μενού

Με τη νέα δυνατότητα "Το Μενού μου" καταχωρείτε έως και 30 στοιχεία μενού για άμεση ανάκληση, ταξινομείτε στοιχεία όπως θέλετε και διαγράφετε ό,τι δεν χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, τα κύρια μενού έχουν οργανωθεί για πιο ομαλή αναζήτηση και λειτουργία.

  • Χειρισμός
  • Επαγγελματική αξιοπιστία
Imaging Edge

Νέα σουίτα λογισμικού "Imaging Edge" από τη Sony

Σουίτα "Imaging Edge" για μέγιστη ποιότητα και απόδοση. "Remote" [Τηλεχειρισμός] για χειρισμό από μακριά, "Edit" [Επεξεργασία] για εμφάνιση από δεδομένα RAW και "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για προβολή, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών.

Capture One

Capture One for Sony

Με το δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας Capture One Express (for Sony), έχετε εμφάνιση RAW, εύκολη διαχείριση και πανίσχυρη επεξεργασία. Αγοράζοντας το Capture One Pro (for Sony) αυξάνετε τις δυνατότητες επεξεργασίας και λήψης με μεταφορά.

iMoves και Final Cut Pro X

Συμβατότητα με iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα iMovie και Final Cut Pro X.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας σε έως και 20 fps, λήψη χωρίς υποέκθεση, ζωντανή προβολή με παρακολούθηση AF/AE, ταχύτητα κλείστρου έως και 1/32000, αθόρυβο κλείστρο κατά της παραμόρφωσης χωρίς κραδασμούς, ευαισθησία έως και ISO 204800 (κατόπιν επέκτασης), εξαιρετική ευχρηστία επαγγελματικού στιλ και εξελιγμένη ταινία 4K.
  • Αισθητήρας Stacked CMOS 24,2 megapixel πλήρους καρέ 35 mm με ενσωματωμένη μνήμη

  • Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X

  • Συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας έως και 20 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης

  • Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο 693 σημείων

  • Σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες με αποτελεσματικότητα ισοδύναμη με χαμηλότερη ταχύτητα κλείστρου κατά 5,0 στοπ

Συμβατότητα φακού
Φακοί E-mount της Sony
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor RS CMOS 35 mm (35,6 x 23,8 mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
Περίπου 24,2 megapixel
Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)
[Στατικές εικόνες] Μηχανικό κλείστρο: ISO 100-51200 (οι τιμές ISO από 50 έως ISO 204800 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-6400, με επιλεγόμενο κατώτερο και ανώτερο όριο), Ηλεκτρονικό κλείστρο: ISO 100-25600 (οι αριθμοί ISO από ISO 50 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO.), AUTO (ISO 100-6400, επιλεγόμενο κατώτερο και ανώτερο όριο), [Ταινίες] αντίστοιχες με ISO 100-51200 (οι αριθμοί ISO έως και ISO 102400 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO.), AUTO (ISO 100-6400, επιλεγόμενο κατώτερο και ανώτερο όριο)
Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)
Περίπου 480 φωτογραφίες (Εικονοσκόπιο)/Περίπου 650 φωτογραφίες (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)
Τύπος εικονοσκοπίου
Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,3 cm (τύπου 0,5), Quad-VGA OLED
Τύπος οθόνης
TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Καλώδιο ρεύματος, Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100, Φορτιστής μπαταρίας BC-QZ1, Προστατευτικό καλωδίων, Τροφοδοτικό AC, Λουράκι ώμου, Κάλυμμα σώματος, Κάλυμμα υποδοχής, Κάλυμμα προσοφθαλμίου, Καλώδιο micro USB, Εγχειρίδιο χρήσης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις χρηστών