α9 II

Έμπνευση από το επαγγελματικό πάθος

Η εκπληκτική ταχύτητα της α9 ανατρέπει τα δεδομένα στην αθλητική και ειδησεογραφική φωτογραφία και επανέρχεται με επιπλέον βελτιώσεις, για αυξημένη παραγωγικότητα στην επαγγελματική ροή εργασιών.

Υπάρχει διαθέσιμο νέο λογισμικό.
Κατασκευασμένη για ταχύτητα, αξιοπιστία και παραγωγικότητα

Η εξελιγμένη τεχνολογία της α9 II απαντάει στις ανάγκες της επαγγελματικής ροής εργασιών, συμπεριλαμβανομένης της προηγμένης λειτουργικότητας και συνδεσιμότητας δικτύου, για βελτιωμένη υποστήριξη στο πεδίο, αντοχή και αξιοπιστία σε κάθε περίσταση και απαράμιλλη ταχύτητα.

Συλλογή φωτογραφιών a9 II
Συλλογή φωτογραφιών α9 ΙΙ
Εικόνα αναπαράστασης διαγωνισμού παρα-ποδηλασίας
Βελτιωμένη απόδοση ταχύτητας
Προηγμένη αυτόματη εστίαση
Προηγμένη αυτόματη εστίαση
Φωτογραφία ενός βουνού με χιονισμένη κορυφή
Υψηλή ποιότητα εικόνας
Υποστήριξη προηγμένης επαγγελματικής ροής εργασιών
Υποστήριξη προηγμένης επαγγελματικής ροής εργασιών
Ευελιξία και αξιοπιστία
Ευελιξία και αξιοπιστία
Κατασκευασμένο για ταχύτητα
Αποτυπώστε φευγαλέες ιστορικές στιγμές που μέχρι τώρα ήταν αδύνατο
20 συνεχόμενες φωτογραφίες σκιέρ
Συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας στα έως και 20 fps

Ο αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor RSTM CMOS και ο επεξεργαστής BIONZ XTM δίνουν συνεχή λήψη 20 fps με παρακολούθηση AF/AE. Χάρη στην απόδοση υψηλής ταχύτητας και την άφθονη ενδιάμεση μνήμη δεν χάνετε την κρίσιμη στιγμή.

Λήψη χωρίς υποέκθεση
Λήψη χωρίς υποέκθεση

Το ηλεκτρονικό κλείστρο εξαλείφει την υποέκθεση των SLR με καθρέπτη. Το θέμα είναι ορατό κατά την απελευθέρωση κλείστρου, με ζωντανή προβολή 60 fps και ελάχιστη καθυστέρηση προβολής στη συνεχή λήψη.
(A) Λήψη χωρίς υποέκθεση (B) Λήψη με υποέκθεση

Υπολογισμοί AF/AE έως και 60 φορές/δευτ.
Υπολογισμοί AF/AE έως και 60 φορές/δευτ.

Το φως φτάνει στον αισθητήρα εικόνας χωρίς μηχανικές διακοπές. Η κατασκευή χωρίς καθρέπτη και οι νέες τεχνολογίες ενίσχυσης ταχύτητας παρέχουν AF/AE στο εστιακό επίπεδο πλήρους καρέ.
(1) Υπολογισμοί AF/AE (2) 60 φορές/δευτ. (3) 20 καρέ/δευτ.

Ταχύτητες ηλεκτρονικού κλείστρου έως και 1/32000 δευτ.
Ταχύτητες ηλεκτρ. Κλείστρου ως 1/32000 δευτ.

Οι ταχύτητες ηλεκτρονικού κλείστρου έως και 1/32000 δευτ. ξεπερνούν τα μηχανικά κλείστρα, για ανανεωμένη δυνατότητα έκφρασης. Επιπλέον, προσφέρει μικρό βάθος πεδίου χωρίς φίλτρο ND, και σε λαμπρό φως.
(Λειτουργία A 1/20000 δευτ. F8,0 ISO 1000, λήψη με α9)

Αθόρυβοι, χωρίς περισπασμούς
Αθόρυβοι, χωρίς περισπασμούς

Χάρη στο ηλεκτρονικό κλείστρο κατά της παραμόρφωσης, η λήψη της σκηνής μπορεί να γίνει αθόρυβα, χωρίς περισπασμούς από τους μηχανικούς ήχους του καθρέπτη ή του κλείστρου, που μπορεί να διαταράξουν την ατμόσφαιρα μιας σκηνής.

Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα
Λήψεις χωρίς τρεμόπαιγμα

Το τρεμόπαιγμα από το φως φθορισμού και άλλο τεχνητό φωτισμό εντοπίζεται αυτόματα και η δράση του κλείστρου συγχρονίζεται, για να ελαχιστοποιήσει την επίδραση του τρεμοπαίγματος στις φωτογραφίες.
Χωρίς τρεμόπαιγμα [1] ΕΝΕΡΓΟ [2] ΑΝΕΝΕΡΓΟ

10 fps με μηχανικό κλείστρο
10 fps με μηχανικό κλείστρο

Το μηχανικό κλείστρο πλέον προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς λήψης 10 fps και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με φλας. Χρησιμοποιήστε τη συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας όπως απαιτείται από την κάθε σκηνή.

Σημείωση: Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει και ηλεκτρονικό και μηχανικό κλείστρο. Οι λειτουργίες που περιγράφονται στην παρούσα ενότητα κυρίως αφορούν τον χειρισμό του ηλεκτρονικού κλείστρου, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Αισθητήρας πλήρους καρέ Stacked CMOS με ενσωματωμένη μνήμη
Αισθητήρας πλήρους καρέ Stacked CMOS με ενσωματωμένη μνήμη

Ο αισθητήρας Stacked πλήρους καρέ 24,2 MP αποθηκεύει αστραπιαία δεδομένα στην ενσωματωμένη μνήμη. Ο αισθητήρας CMOS και το βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X δίνουν απόλυτη ψηφιακή ελευθερία.
[ Δομή στοίβαξης με οπίσθιο φωτισμό και ενσωματωμένη μνήμη ]
(1) Περιοχή pixel (2) Ενσωματωμένη μνήμη (3) Κύκλωμα υψηλής ταχύτητας επεξεργασίας σήματος (4) Σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Εντυπωσιακή αυτόματη εστίαση
4D FOCUS: Ευρεία αυτόματη εστίαση
4D FOCUS: Ευρεία αυτόματη εστίαση

Με αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης 693 σημείων και με εντοπισμό αντίθεσης 425 σημείων, ο αισθητήρας προσφέρει ευρεία και υψηλής πυκνότητας αυτόματη εστίαση, καλύπτοντας το 93% της εικόνας.

4D FOCUS: Γρήγορη αυτόματη εστίαση
4D FOCUS: Γρήγορη αυτόματη εστίαση

Χάρη στη βελτιωμένη απόκριση της γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης, η α9 II αποδίδει γρήγορη αυτόματη εστίαση, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με αξιοσημείωτη δυνατότητα αποτύπωσης του θέματος.

Φωτογραφία αθλητή στίβου σε αμαξίδιο
4D FOCUS: Απόλυτα σταθερή παρακολούθηση

Η συνεχής αυτόματη εστίαση και ο βελτιστοποιημένος αλγόριθμος αυτόματης εστίασης βελτιώνουν πολύ την ακρίβεια και την παρακολούθηση της AF. Ακόμα και κατά την απελευθέρωση του κλείστρου, η κίνηση του θέματος παρακολουθείται διαρκώς, με συνεχή AF.

Σύνδεσμος 4D FOCUS
Δείτε περισσότερα για την 4D FOCUS
Η ταχύτητα συναντάει την τεχνητή νοημοσύνη

Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και η αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη και έξυπνη παρακολούθηση του θέματός σας με ακρίβεια, χάρη στους αλγόριθμους βάσει τεχνητής νοημοσύνης και στην επεξεργασία τεράστιου όγκου δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο με τεχνητή νοημοσύνη
Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο με τεχνητή νοημοσύνη

Μόλις εντοπιστεί το θέμα, μένει σταθερά σε εστίαση με το κουμπί κλείστρου πατημένο μέχρι τη μέση. Οι αλλαγές θέσης παρακολουθούνται με ακρίβεια, για ευελιξία καδραρίσματος, ώστε να επικεντρώνεστε στην τέλεια λήψη.

Η τεχνολογία που τα κάνει όλα δυνατά
Η τεχνολογία που τα κάνει όλα δυνατά

Ο αλγόριθμος τεχνητής νοημοσύνης επεξεργάζεται δεδομένα χρώματος, μοτίβου, απόστασης, προσώπου και ματιών από τον αισθητήρα εικόνας, για ακρίβεια.
(1) Πρόσωπο [AI] (2) Μάτι [AI] (3) Χρώμα (4) Μοτίβο (5) Απόσταση (6) Επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο

Άμεση εστίαση σε ένα μάτι
Άμεση εστίαση σε ένα μάτι

Ακόμα και όταν περνάει από μπροστά ένα άλλο αντικείμενο, η εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο διατηρείται στο μάτι του θέματος, ακόμα και με το κλείστρο πατημένο μέχρι τη μέση ή πατώντας το AF-ON ή ένα προσαρμοσμένο κουμπί. 

Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού
Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού

Μπορείτε ακόμα και να επιλέξετε δεξί ή αριστερό μάτι πριν ή κατά τη λήψη με το προσαρμοσμένο κουμπί. Με την επιλογή ματιού, επικεντρώνεστε στη σύνθεση, στον φωτισμό και σε άλλες λεπτομέρειες.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα
Αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα

Ο γρήγορος, αυτόματος εντοπισμός και η παρακολούθηση ακριβείας των ματιών ανθρώπων και ζώων αυξάνουν κατά πολύ το ποσοστό επιτυχημένων λήψεων άγριων ζώων ή κατοικίδιων.

Περισσότερα χαρακτηριστικά αυτόματης εστίασης για ασφαλή λήψη
Αξιόπιστο ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό
Αξιόπιστο ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό

Οι προηγμένοι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης εξασφαλίζουν ακρίβεια σε χαμηλό φως επιπέδου έως EV-3. Η ρύθμιση προτεραιότητας εστίασης στον οδηγό διαφράγματος δίνει ακριβέστερη εστίαση σε χαμηλό φως και με μικρό άνοιγμα διαφράγματος.

Πιο εύχρηστο πλαίσιο εστίασης
Πιο εύχρηστο πλαίσιο εστίασης

Ακόμα και με το κουμπί κλείστρου πατημένο μέχρι τη μέση, η περιοχή εστίασης τώρα μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε με το ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής. Επίσης, το χρώμα του πλαισίου εστίασης μπορεί να είναι κόκκινο ή λευκό, ανάλογα με τη σκηνή.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας
Υψηλά προηγμένος αισθητήρας Stacked CMOS
Υψηλά προηγμένος αισθητήρας Stacked CMOS

Περίπου 24,2 ενεργά megapixel, υψηλή ευαισθησία, διαμόρφωση με οπίσθιο φωτισμό, αρχιτεκτονική φακών πάνω στο τσιπ χωρίς ενδιάμεσα κενά και άλλες καινοτομίες της Sony προσφέρουν εκπληκτικές εικόνες σε πολλές διαφορετικές συνθήκες φωτογράφισης.

Το πιο πρόσφατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας
Το πιο πρόσφατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Το πιο πρόσφατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X συνεργάζεται με το LSI εμπρόσθιου άκρου, για να μεγιστοποιήσουν την απόδοση υψηλής ανάλυσης του αισθητήρα.

Φωτογραφία ενός βουνού με χιονισμένη κορυφή
Ανώτερη ποιότητα εικόνας

Η υψηλής ευαισθησίας απόδοση έως ISO 51200 και οι προηγμένοι αλγόριθμοι αποδίδουν ομαλά τις εκφράσεις, όπως τα φυσικά χρώματα επιδερμίδας, και τις ομαλές διακυμάνσεις σε περιοχές όπως ο ουρανός. Διαθέσιμη έξοδος σε RAW 14 bit. 

Quad-VGA OLED Tru-Finder™ 3,68 εκατομμυρίων κουκκίδων
Quad-VGA OLED Tru-Finder™ 3,68 εκατ. κουκ.

Το εικονοσκόπιο των 3,68 εκατ. κουκκίδων δείχνει λεπτομερή εικόνα. Η ρύθμιση ρυθμού καρέ 120 fps προσφέρει ομαλή εικόνα εικονοσκόπιου με ελάχιστη θόλωση κινούμενης εικόνας. Η επίστρωση φθορίου στον εξωτερικό φακό απωθεί τους ρύπους.

Σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες στο σώμα
Οπτική σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες στο σώμα

Η οπτική σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων στο σώμα δίνει ταχύτητα κλείστρου 5,5 βημάτων. Η σταθεροποίηση εικόνας πραγματικού χρόνου στην οθόνη προσφέρει εύκολη σύνθεση, και με γρήγορα κινούμενα θέματα.
(1) Εκτροπή (2) Πρόνευση (3) Περιστροφή

Κατασκευή που μειώνει τη θόλωση
Κατασκευή που μειώνει τη θόλωση

Η Sony σχεδίασε ξανά τη διάταξη μονάδας κλείστρου με αντικραδασμικές βίδες που απορροφούν κάθε κραδασμό του κλείστρου, ενώ ο βελτιωμένος αλγόριθμος σταθεροποίησης εικόνας μειώνει αποτελεσματικά τη θόλωση. Ο ήχος του κλείστρου έχει επίσης μειωθεί.

Όμορφη εγγραφή ταινίας 4K

Η όμορφη εγγραφή ταινίας 4K είναι πραγματικότητα. Η ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση επιτρέπει κατά 2,4 φορές τη συμπύκνωση δεδομένων που απαιτούνται για 4K (ίση με τα δεδομένα για 6K) σε έξοδο 4K 3840 x 2160. Ευελιξία με λειτουργία γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης, αυτόματης εστίασης στα μάτια, παρακολούθησης με αφή κ.λπ.

Όμορφη εγγραφή ταινίας 4K
Μεγάλη ποικιλία λειτουργιών ταινίας
Αυτόματη εστίαση στα μάτια για τη λήψη ταινίας
Αυτόματη εστίαση στα μάτια για τη λήψη ταινίας

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο υποστηρίζει τη λήψη ταινιών εντοπίζοντας τα μάτια του θέματος και συνεχίζοντας να παρακολουθεί το ένα μάτι. Όσο η α9 II εστιάζει με ακρίβεια στο μάτι, εσείς μπορείτε να εστιάσετε στη σύνθεση.

Επιλογή παρακολούθησης για συνεχή εστίαση στο θέμα
Επιλογή παρακολούθησης για συνεχή εστίαση στο θέμα

Στη λήψη ταινιών με την α9 II, αν αγγίξετε ένα θέμα στην οθόνη LCD γίνεται αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση με την παρακολούθηση με αφή. Αν εντοπιστεί ένα ανθρώπινο μάτι, η AF στα μάτια σε πραγματικό χρόνο επίσης ενεργοποιείται και το παρακολουθεί.

Συμβατή με το νέο μικρόφωνο πολλαπλών λειτουργιών
Συμβατή με το νέο μικρόφωνο πολλαπλών λειτουργιών

Η υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων (υποδοχή MI) έχει βελτιωθεί με μια ψηφιακή διασύνδεση ήχου. Χρησιμοποιήστε το νέο κατευθυντικό μικρόφωνο ECM-B1M για να καταγράψετε ήχο υψηλής ποιότητας με ελαχιστοποιημένη απώλεια ποιότητας.

Επαγγελματική ροή εργασιών
Μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας με 1000BASE-T
Μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας με 1000BASE-T

Η ομαλή, αξιόπιστη και υψηλής ταχύτητας μεταφορά δεδομένων για μεγάλα αρχεία εικόνας σε διακομιστή FTP είναι πλέον διαθέσιμη μέσω τερματικού LAN με υποστήριξη 1000BASE-T. Το FTPS (Πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων μέσω SSL/TLS) εγγυάται υψηλή ασφάλεια.

Μεταφορά δεδομένων στο παρασκήνιο μέσω FTP
Μεταφορά δεδομένων στο παρασκήνιο μέσω FTP

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των επαγγελματιών για γρήγορη παράδοση, η α9 II υποστηρίζει τη μεταφορά δεδομένων FTP στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια και μετά τη λήψη, για παράδοση JPEG και RAW. Προρρύθμιση έως και 9 διακομιστών FTP.

Προσθέστε φωνητικές υπενθυμίσεις στις εικόνες σας
Προσθέστε φωνητικές υπενθυμίσεις στις εικόνες σας

Με τη νέα λειτουργία φωνητικών υπενθυμίσεων μπορείτε να ηχογραφήσετε ηχητικές περιγραφές έως 60 δευτ., που επισυνάπτονται στις εικόνες σε μορφή .wav. Επίσης, μπορείτε να ενσωματώσετε στις εικόνες δεδομένα IPTC και τον αριθμό σειράς μηχανής.

Τηλεχειρισμός με την εφαρμογή Remote Camera Tool
Τηλεχειρισμός με την εφαρμογή Remote Camera Tool

Η εφαρμογή υπολογιστή Remote Camera Tool προσφέρει τη δυνατότητα τηλεχειρισμού, που είναι χρήσιμη σε συνθήκες περιορισμένης πρόσβασης του φωτογράφου, όπως σε πανοραμικές λήψεις αγώνων από ψηλά σημεία ενός σταδίου.

Με Wi-Fi® 5 GHz
Με Wi-Fi® 5 GHz

Όπως και στη ζώνη συχνοτήτων 2,4 GHz, τώρα η μεταφορά υψηλής ταχύτητας είναι δυνατή μέσω και της ζώνης Wi-Fi® 5 GHz (ασύρματο LAN IEEE 802.11ac). Και με δυνατότητα απομακρυσμένης λήψης σε PC, για ελευθερία λήψης, χωρίς καλώδια.

Ακόμα ταχύτερη λήψη σε PC με ενσύρματη σύνδεση μέσω USB
Ακόμα ταχύτερη λήψη σε PC με ενσύρματη σύνδεση μέσω USB

Η νέα σύνδεση USB Type-CTM και ο βελτιωμένος αλγόριθμος τηλεχειρισμού μέσω υπολογιστή βελτιώνουν σημαντικά τον ρυθμό μετάδοσης. Μεταφέρετε μεγάλες ασυμπίεστες εικόνες RAW χωρίς διακοπές στη ροή εργασιών.

Σχεδιασμένη για επαγγελματίες
Εύκολος χειρισμός σε κατακόρυφο προσανατολισμό
Εύκολος χειρισμός σε κατακόρυφο προσανατολισμό

Το νέο VG-C4EM έχει χειριστήρια με βελτιωμένη θέση, μέγεθος, σχήμα και υλικό, παρόμοια με εκείνα στο σώμα της μηχανής, ώστε να έχετε την ίδια αίσθηση χειρισμού όταν κρατάτε κάθετα τη μηχανή.

Παρατεταμένες λήψεις επαγγελματικής διάρκειας
Παρατεταμένες λήψεις επαγγελματικής διάρκειας

Η α9 II έχει μπαταρία υψηλής χωρητικότητας NP-FZ100. Εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο από αυτές, στην προαιρετική κατακόρυφη λαβή VG-C4EM, για μεγαλύτερη διάρκεια λήψης και πιο άνετη χρήση.

Δύο υποδοχές πολυμέσων, και οι δύο με υποστήριξη UHS-II
Δύο υποδοχές πολυμέσων, και οι δύο με υποστήριξη UHS-II

Και οι δύο θύρες πολυμέσων είναι συμβατές με UHS-I και UHS-II για γρήγορη εγγραφή δεδομένων. Η α9 II εγγράφει, διαχωρίζει δεδομένα RAW/JPEG και σταθερές εικόνες/ταινίες και αντιγράφει δεδομένα μεταξύ καρτών, ταυτόχρονα ή διαδοχικά.

Αποθήκευση/φόρτωση ρυθμίσεων
Αποθήκευση/φόρτωση ρυθμίσεων

Νέα λειτουργία αποθήκευσης/φόρτωσης ρυθμίσεων μηχανής, από και προς κάρτες μνήμης SD, για εύκολη κοινή χρήση με άλλες α9 II. Η επιλογή "Save/Load FTP Settings" [Ρυθμίσεις αποθήκευσης/φόρτωσης FTP] είναι στο "FTP Transfer Func." [Λειτουργία μεταφοράς μέσω FTP].

Αποτελεσματική επιλογή εικόνας
Αποτελεσματική επιλογή εικόνας

Προσθέστε αξιολογήσεις και προστασία εικόνας με άμεσο έλεγχο αναπαραγωγής. Επίσης, διαθέτει ανασκόπηση μεγάλων συλλογών φωτογραφιών σε μεταπήδηση ανά 10 ή 100 καρέ, και ομαδική ανασκόπηση φωτογραφιών από συνεχείς λήψεις ριπής.

Βελτιωμένη διασύνδεση μενού
Βελτιωμένη διασύνδεση μενού

Η απεικόνιση των προσαρμοσμένων βασικών ρυθμίσεων στην οθόνη μενού διευκολύνει τη χρήση. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάζετε τις καρτέλες μενού με το μπροστινό κουμπί ή το κουμπί Fn με ένα χέρι.

Creators' Cloud
Πλατφόρμα Creators' Cloud

Το Creators' Cloud υποστηρίζει τη δημιουργική δουλειά από τη λήψη έως την παραγωγή, χάρη στην τεχνολογία της κάμερας Sony και την τεχνητή νοημοσύνη. Εκεί θα ανακαλύψετε και θα συνεργαστείτε με άλλους δημιουργούς από όλον τον κόσμο. Εξερευνήστε εφαρμογές web, για κινητά και PC που παρέχουν λύσεις ενσωματώνοντας στην κάμερα εφαρμογές και υπηρεσίες λήψης και παραγωγής.

Οδηγός γρήγορης ρύθμισης α9/α9 II
Οδηγός γρήγορης ρύθμισης AF α9/α9 II
iMovie και Final Cut Pro X
Συμβατότητα με iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα iMovie και Final Cut Pro X.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Η λειτουργικότητα, η αξιοπιστία και η συνδεσιμότητα βελτιώνονται για να υποστηρίξουν τις ανάγκες του επαγγελματία. Εκτός από την αξιόπιστη αυτόματη εστίαση, προσφέρονται επίσης δυνατότητες συνεχούς λήψης έως 20 fps χωρίς υποέκθεση, δυνατότητες αθόρυβης λήψηςκαι αντικραδασμικό κλείστρο κατά της παραμόρφωσης.
  • Αισθητήρας Stacked CMOS 24,2 megapixel πλήρους καρέ 35 mm με ενσωματωμένη μνήμη

  • Σύστημα επεξεργασίας BIONZ X™

  • Συνεχής λήψη 20 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης / αυτόματης έκθεσης

  • Ευρεία κάλυψη αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης 693 σημείων και εντοπισμό αντίθεσης 425 σημείων

  • Ακροδέκτης 1000BASE-T LAN, υποστήριξη Wi-Fi® 5 GHz για γρήγορη μεταφορά δεδομένων

Συμβατότητα φακού
Φακοί E-mount της Sony
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor RS CMOS 35 mm (35,6 x 23,8 mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
Περίπου 24,2 megapixel
Ευαισθησία ISO
[Στατικές εικόνες] Μηχανικό κλείστρο: ISO 100-51200 (οι τιμές ISO από 50 έως ISO 204800 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο), Ηλεκτρονικό κλείστρο: ISO 100-25600 (οι αριθμοί ISO από ISO 50 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο), [Ταινίες] αντίστοιχες με ISO 100-51200 (οι αριθμοί ISO έως και ISO 102400 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο)
Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)
Περίπου 500 λήψεις (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 690 λήψεις (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)
Τύπος εικονοσκοπίου
Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,3 cm (τύπου 0,5), Quad-VGA OLED
Τύπος οθόνης
TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Βραβεία

Βραβεία