Μόνο σώμα

ILCE-QX1

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

Σώμα + φακός αυτόματου ζουμ 16-50mm

ILCE-QX1L

Ενδεικτικά από

453,66 €

Μηχανή ILCE-QX1 Lens-Style με αισθητήρα 20.1 MP: φωτογραφίες
Μηχανή ILCE-QX1 Lens-Style με αισθητήρα 20.1 MP: φωτογραφίες
Μηχανή ILCE-QX1 Lens-Style με αισθητήρα 20.1 MP: φωτογραφίες
Μηχανή ILCE-QX1 Lens-Style με αισθητήρα 20.1 MP: φωτογραφίες
Μηχανή ILCE-QX1 Lens-Style με αισθητήρα 20.1 MP: φωτογραφίες
Μηχανή ILCE-QX1 Lens-Style με αισθητήρα 20.1 MP: φωτογραφίες
Μηχανή ILCE-QX1 Lens-Style με αισθητήρα 20.1 MP: φωτογραφίες
Μηχανή ILCE-QX1 Lens-Style με αισθητήρα 20.1 MP: φωτογραφίες
Μηχανή ILCE-QX1 Lens-Style με αισθητήρα 20.1 MP: φωτογραφίες
Μηχανή ILCE-QX1 Lens-Style με αισθητήρα 20.1 MP: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Η συμβατότητα με φακούς E-mount σάς επιτρέπει να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί

Επαγγελματικές λήψεις με μια μεγάλη ποικιλία συμβατών φακών E-mount. Επιλέξτε ένα φακό macro για να πλησιάσετε σε μικρότερα αντικείμενα ή δημιουργήστε πανέμορφα φόντα με αποεστίαση ή αποεστίαση φόντου (bokeh) με ένα σταθερό φακό. Μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και έναν τηλεφακό, μαζί με το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Optical SteadyShot™, για να φέρετε πιο κοντά το θέμα σας με ακρίβεια για επαγγελματικά αποτελέσματα.

Αισθητήρας CMOS Exmor® μεγέθους APS-C για φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου

Τραβήξτε φωτογραφίες επιπέδου DSLR με τη φωτογραφική μηχανή Lens-Style. Ένας τεράστιος αισθητήρας εικόνας CMOS Exmor® μεγέθους APS-C λειτουργεί με έναν επεξεργαστή εικόνας BIONZ X™ για εικόνες υψηλής ακρίβειας 20,1MP. Αποτυπώστε και την παραμικρή λεπτομέρεια, καθαρές εικόνες, φωτεινά νυχτερινά τοπία και πανέμορφη αποεστίαση φόντου (bokeh) – όλα από το smartphone σας.

BIONZ X™ για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας της Sony αναπαράγει με πιστότητα τις υφές και τις λεπτομέρειες, όπως είναι ορατές από το γυμνό μάτι, μέσω επεξεργασίας εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Σε συνδυασμό με το LSI (ολοκλήρωση μεγάλης κλίμακας) εμπρόσθιου άκρου που επιταχύνει την επεξεργασία, το BIONZ X™ προσφέρει πιο φυσικές λεπτομέρειες, πιο ρεαλιστικές εικόνες, πιο πλούσιες αποχρώσεις και πιο χαμηλό θόρυβο, είτε αποτυπώνετε φωτογραφίες είτε ταινίες.

Ενσωματωμένο φλας για συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Εκπληκτικές λήψεις – ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό – με το ενσωματωμένο φλας. Με αξιολόγηση GN4, θα απολαμβάνετε αξιόπιστες λήψεις ακριβείας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπου μπορεί να προκληθεί θόρυβος και θόλωση. Οι συνθήκες με οπίσθιο φωτισμό και η νυχτερινή φωτογράφιση δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα. Θα απολαμβάνετε τέλεια εστίαση όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Superior Auto.

Η λειτουργία Superior Auto γνωρίζει τι τραβάτε

Καμία λήψη δεν αποτελεί πρόκληση. Η λειτουργία Superior Auto αναγνωρίζει αυτόματα διάφορους τύπους περιβαλλόντων και προσαρμόζει αναλόγως τις ρυθμίσεις της μηχανής για τη βελτιστοποίηση κάθε λήψης. Η μηχανή σας θα ενεργοποιεί λειτουργίες όπως η συνεχής λήψη και η αυτόματη λειτουργία HDR σε δύσκολες συνθήκες, για να μπορείτε να αποτυπώνετε με ευκολία τη λήψη.

Μη αυτόματα χειριστήρια για μεγαλύτερη ελευθερία λήψεων

Απολαύστε την ελευθερία των μη αυτόματων χειριστηρίων τύπου DSLR. Αυτή η φωτογραφική μηχανή Lens-Style διαθέτει λειτουργίες P/A/S, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε το διάφραγμα, την ταχύτητα κλείστρου και άλλες επιλογές. Το αποτέλεσμα; Πανέμορφες φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου κατευθείαν από το smartphone σας.

Με το Wi-Fi® απολαμβάνετε ασύρματη ελευθερία

Μεταφέρετε εύκολα ταινίες και πολλά περισσότερα από τη φωτογραφική μηχανή σας σε Android ή iOS smartphone ή tablet με απλή σύνδεση μέσω Wi-Fi®. Στη συνέχεια, στείλτε γρήγορα τα βίντεό σας στις αγαπημένες σας διαδικτυακές τοποθεσίες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε οι φίλοι και οι συγγενείς σας να μπορούν να απολαμβάνουν τη δράση. 

Έξυπνος χειρισμός με το Imaging Edge Mobile

Μετατρέψτε το smartphone ή το tablet σας σε τηλεχειριστήριο και απολαύστε εύκολο χειρισμό της φωτογραφικής μηχανής, χάρη στο Imaging Edge Mobile. Το καθαρό περιβάλλον χρήσης σάς προσφέρει απλό χειρισμό με το ένα χέρι όλων των ρυθμίσεων της φωτογραφικής μηχανής, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης, της απελευθέρωσης κλείστρου και του ζουμ, καθιστώντας το ιδανικό για ομαδικές φωτογραφίες.

Μάθετε περισσότερα

Πετύχετε μια διαφορετική οπτική γωνία με την τοποθέτηση του ευέλικτου φακού

Απολαύστε τη λήψη φωτογραφιών από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Τοποθετήστε τη φωτογραφική μηχανή Lens-Style σε σημεία που ήταν δύσκολο στο παρελθόν και κατόπιν πάρτε τον έλεγχο και χειριστείτε το ζουμ, τη σύνθεση και τη λήψη χρησιμοποιώντας την κινητή συσκευή σας. Εξασφαλίστε σταθερό κράτημα για ευέλικτες λήψεις με τη βοήθεια του προαιρετικού Κιτ λήψης ελεύθερης γωνίας (ADP-FSK1).

Εύκολη αποθήκευση, μεταφορά και κοινή χρήση

Δεν θα ανησυχήσετε ποτέ μήπως χάσετε τις λήψεις σας. Οι φωτογραφίες σας αποθηκεύονται αυτόματα τόσο στη φωτογραφική μηχανή Lens-Style όσο και στο smartphone ή στο tablet σας κατά τη λήψη τους. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile για την εξαγωγή φωτογραφιών από τη φωτογραφική σας μηχανή στο smartphone ή στο tablet που διαθέτετε μέσω Wi-Fi. Από εκεί, μπορείτε ελεύθερα να τις οργανώνετε, να τις επεξεργάζεστε και να κάνετε κοινή χρήση τους με τους φίλους και τους συγγενείς σας ή να τις στείλετε στην αγαπημένη σας τοποθεσία κοινωνικής δικτύωσης και να τις μοιραστείτε με όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο Live-View για έλεγχο πολλών μηχανών

Ελέγξτε έως πέντε μηχανές με το προαιρετικό τηλεχειριστήριο Live View. Ελέγξτε τις γωνίες προβολής ρίχνοντας μια ματιά στην έγχρωμη οθόνη που στερεώνεται στον καρπό σας, ξεκινήστε/διακόψτε την καταγραφή στις πέντε μηχανές ταυτόχρονα και αλλάξτε παράλληλα τις ρυθμίσεις σε όλες τις μονάδες. Δεν χρειάζονται καλώδια, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi®.

Τοποθέτηση σε τρίποδο για ευέλικτη λήψη

Λήψεις με μεγάλη έκθεση και εντυπωσιακά τοπία με απόλυτη σιγουριά. Απλώς τοποθετήστε τη φωτογραφική μηχανή Lens-Style σε τρίποδο και αποκτήστε μεγαλύτερη σταθερότητα από όταν κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή με το χέρι. Δύσκολο έδαφος, φωτογραφία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ομαδικές φωτογραφίες; Κανένα πρόβλημα. Μόλις συνδέσετε τη φωτογραφική μηχανή Lens-Style σε ένα τρίποδο, γίνονται παιχνιδάκι. 

Πολλές αναλογίες πλευρών οθόνης για ευέλικτη λήψη

Δημιουργήστε φωτογραφίες που ξεχωρίζουν από το πλήθος με μια ποικιλία διαφορετικών αναλογιών εικόνας. Επιλέξτε από τα συμβατικά σχήματα ψηφιακών φωτογραφιών, όπως 3:2 και 4:3, καθώς και την ευρεία οθόνη 16:9 ή το τετράγωνο, ώστε οι φωτογραφίες να είναι ακριβώς όπως θέλετε.

Δείτε τις φωτογραφίες σας στο χρώμα TRILUMINOS™

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας με πλούσια, φυσικά χρώματα κατά την κοινή χρήση τους στη μεγάλη οθόνη. Αυτή η φωτογραφική μηχανή Lens-Style υποστηρίζει την τεχνολογία χρώματος TRILUMINOS της Sony. Δείτε τις αγαπημένες σας λήψεις σε ρεαλιστικά χρώματα κατά την προβολή τους σε τηλεόραση με οθόνη TRILUMINOS. Χάρη στο μεγάλο εύρος χρωμάτων, οι αποχρώσεις του κόκκινου, του θαλασσί και του σμαραγδένιου πράσινου εμφανίζονται με εκπληκτικό τρόπο για ζωντανά τοπία. Επίσης, τα πρόσωπα δείχνουν καλύτερα, χάρη στη φυσική αναπαραγωγή των τόνων του δέρματος.

Αυτόματη λειτουργία HDR και DRO για φυσική διαβάθμιση

Από σκοτεινές σκιές μέχρι φωτεινές περιοχές – Η αυτόματη λειτουργία HDR (Υψηλό δυναμικό εύρος) αποτυπώνει κάθε διαβάθμιση τόνων στη σκηνή. Λειτουργεί με επέκταση του δυναμικού εύρους των εικόνων σας για υψηλή, εντυπωσιακή αντίθεση. Όταν φωτογραφίζετε γρήγορα κινούμενα αντικείμενα, συνιστάται να επιλέγετε τη λειτουργία DRO (D-Range Optimiser) για πιο φυσική αντίθεση.

Η αυτόματη εστίαση με κλείδωμα παρακολουθεί τα κινούμενα θέματα

Τραβήξτε πεντακάθαρες φωτογραφίες, πάντα σε εστίαση. Η αυτόματη εστίαση με κλείδωμα (AF) ρυθμίζει αυτόματα το μέγεθος του καρέ-στόχου με βάση τα χαρακτηριστικά του θέματος. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να συγκεντρώνεστε σε ό,τι κάνει το θέμα σας, ενώ η μηχανή διασφαλίζει ότι πετυχαίνετε λήψη με εστίαση, ανεξάρτητα από ό,τι συμβαίνει.

Υποστήριξη στο Capture One Express (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένας από τους καλύτερους μετατροπείς RAW του κόσμου, καθώς αποδίδει χρώματα ακριβείας και απίστευτη λεπτομέρεια. Προσφέρει ευέλικτη διαχείριση ψηφιακών πόρων, όλα τα απαραίτητα εργαλεία προσαρμογής και γρήγορη, έξυπνη απόδοση, όλα συγκεντρωμένα σε μια προσαρμόσιμη και ολοκληρωμένη λύση. *Για όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την αγορά, τη χρήση και την υποστήριξη, απευθυνθείτε στις λύσεις Capture One της Phase One.

Δωρεάν λήψη (στη διαδικτυακή τοποθεσία της Phase One)

Προδιαγραφές

Η νέα φωτογραφική μηχανή Lens-Style αποτυπώνει εικόνες που συνήθως είναι δυνατές μόνο με φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς. Χάρη στον αισθητήρα Exmor® APS-HD CMOS 20,1 MP, μπορείτε να καταγράφετε εντυπωσιακές λεπτομέρειες με εκπληκτική αποεστίαση χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας.
  • Αισθητήρας Exmor® CMOS τύπου APS-C 20,1 MP

  • Επεξεργαστής BIONZ X για κορυφαία λεπτομέρεια και μείωση θορύβου

  • Αποτυπώστε και μοιραστείτε εικόνες υψηλής ποιότητας από τη συσκευή σας iOS και Android

  • Δυνατότητα εγγραφής AVCHD για υπέροχα βίντεο

Συμβατότητα φακού
Φακοί E-mount της Sony
Τύπος αισθητήρα
APS-C
Τύπος αισθητήρα
Τύπου APS-C (23,2 x 15,4 mm), αισθητήρας EXMOR® CMOS
Αριθμός pixel (ενεργά)
20,1 MP
Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)
ISO 100–16000
Διάρκεια μπαταρίας (στατικές εικόνες)
Έως και 440 λήψεις

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Περικάρπιο, Σύνδεση σε smartphone, Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FW50, Καλώδιο micro USB, ADP-FSK1

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών