Κατευθυντικό μικρόφωνο: φωτογραφίες
Κατευθυντικό μικρόφωνο: φωτογραφίες
Κατευθυντικό μικρόφωνο: φωτογραφίες
Κατευθυντικό μικρόφωνο: φωτογραφίες
Κατευθυντικό μικρόφωνο: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Τρεις λειτουργίες κατεύθυνσης

Χάρη στην προηγμένη επεξεργασία ψηφιακού σήματος, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τρεις διαφορετικούς τρόπους κατεύθυνσης στο ίδιο, ευέλικτο μικρόφωνο: υπερκατευθυντικότητα, μονοκατευθυντικότητα και πανκατευθυντικότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες (σύνδεσμος YouTube)

Ένα μικρόφωνο μικρού μεγέθους που προσφέρει δυνατότητα υπερκατευθυντικότητας

Οκτώ μονάδες μικροφώνου υψηλής απόδοσης σε συνδυασμό με έναν νέο αλγόριθμο σχηματισμού δέσμης, για κατευθυντικότητα υψηλής ακρίβειας που απορρίπτει αποτελεσματικά τον ήχο εκτός άξονα. Όλα αυτά επιτυγχάνονται από ένα μικρόφωνο μικρού μεγέθους, το οποίο δεν ξεπερνά τα 99,3 mm σε μήκος.

Υπέροχος ήχος με ελάχιστο θόρυβο

Όταν είναι συνδεδεμένο με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων μιας συμβατής φωτογραφικής μηχανής που περιλαμβάνει ενσωματωμένη διασύνδεση ψηφιακού ήχου, το ηχητικό σήμα μεταφέρεται απευθείας στη φωτογραφική μηχανή σε ψηφιακή μορφή, ώστε να μην υπάρχουν αλλοιώσεις. Με το γύρισμα ενός διακόπτη, γίνεται συμβατό με μια ευρεία γκάμα φωτογραφικών μηχανών που διαθέτουν αναλογική διασύνδεση.

Σύνδεση χωρίς καλώδια

Τοποθετήστε το μικρόφωνο στην υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων μιας συμβατής φωτογραφικής μηχανής για απευθείας σύνδεση τροφοδοσίας και ήχου και απαλλαγείτε από τα επιπλέον καλώδια και τις μπαταρίες. Η υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων της Sony παρέχει έξυπνες δυνατότητες σύνδεσης και ελέγχου για μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ευελιξία και φορητότητα για λήψεις με συστήματα α System.

Καταστολή μηχανικού θορύβου

Προηγμένη σχεδίαση που καταστέλλει τις δονήσεις και τους κραδασμούς, ώστε να ελαχιστοποιείται ο θόρυβος χαμηλών συχνοτήτων ή χρήσης, που μπορεί να υποβαθμίσει την ποιότητα του ήχου. Η απουσία καλωδίων σύνδεσης αποτρέπει τη μετάδοση θορύβου στο μικρόφωνο με μηχανικό τρόπο μέσω καλωδίων και συνδέσεων.

Αποτελεσματικό φίλτρο για καθαρό ήχο

Μέσω της επεξεργασίας ψηφιακού σήματος εφαρμόζεται φίλτρο απομόνωσης χαμηλών συχνοτήτων, το οποίο εξουδετερώνει τον υποηχητικό θόρυβο και μεγιστοποιεί την ποιότητα ήχου στο στούντιο, ώστε να μην χρειάζεται απαιτητική επεξεργασία μετά την ηχογράφηση.

Βασικά χειριστήρια

Ένα μικρόφωνο που προσφέρει ασύγκριτη ευελιξία, με έλεγχο επιπέδου εγγραφής, αναλογική έξοδο για συμβατότητα με μεγάλη γκάμα μοντέλων φωτογραφικών μηχανών και εξασθενητή που διευκολύνει τη βέλτιστη ρύθμιση των επιπέδων σήματος. Με τόσες δυνατότητες ελέγχου, η διαδικασία μετεπεξεργασίας γίνεται πιο ομαλά και χωρίς άγχος.

Περιλαμβάνει ανεμοθώρακα

Το ECM-B1M διαθέτει ανεμοθώρακα τύπου γούνας που μειώνει τον ήχο του ανέμου στις εξωτερικές λήψεις.

Πληροφορίες συμβατότητας

 

Μετάβαση στη σελίδα Υποστήριξη

Προδιαγραφές

  • Μικρό μέγεθος και ελαφριά σχεδίαση, με μήκος μόλις 99,3 mm (4 in) και βάρος 77,3 g (2,8 oz)

  • Τρόπος εγγραφής: Υπερκατευθυντικός / Μονοκατευθυντικός / Πανκατευθυντικός (δυνατότητα επιλογής)

  • Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων συμβατή με ψηφιακή διασύνδεση για κρυστάλλινο ήχο

  • Πλήρης μη αυτόματος έλεγχος για βέλτιστη καταγραφή ήχου

  • Περιλαμβάνει ανεμοθώρακα

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας