Εικόνα προϊόντος με την μπροστινή δεξιά πλευρά διαγώνια, χωρίς
παρεμβολέα
Εικόνα προϊόντος της αριστερής πλευράς, χωρίς παρεμβολέα
Εικόνα προϊόντος της πίσω αριστερής πλευράς διαγώνια, χωρίς παρεμβολέα
Εικόνα προϊόντος της μπροστινής πλευράς της P28 χωρίς παρεμβολέα
Φωτογραφίες των αξεσουάρ του ECM-G1
(Σώμα μικροφώνου, ανεμοθώρακας, καλώδιο ήχου διαμέτρου 3,5 mm και θήκη)
Εικόνα προϊόντος συνδεδεμένου με την ILCE-7C
Εικόνα προϊόντος συνδεδεμένου με την ILCE-7C
Εικόνα προϊόντος συνδεδεμένου με την ILCE-7C
Απογειώστε τον ήχο σας με μικρότερο βάρος
Η σημασία του ήχου

Ο ήχος διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα της ταινίας

Οι θεατές κρίνουν μια ταινία με βάση τον ήχο και την εικόνα, οπότε μην παραβλέπετε τον ήχο. Ο ήχος υψηλής ποιότητας παρέχει καθαρή "φωνή" για εσάς και τους φίλους σας, ενώ οι δυναμικοί ήχοι των ζώων και της φύσης προσφέρουν ζωντάνια. Ο ισορροπημένος ήχος και η εικόνα ενισχύουν την απόλαυση, την έκπληξη και το συναίσθημα της κάθε σκηνής.

Απολαύστε καλύτερο ήχο

Καταγράψτε καθαρό, υπέροχο ήχο, οποτεδήποτε και οπουδήποτε κάνετε λήψη

Είτε κάνετε λήψη συνεντεύξεων, εξωτερικών σκηνών ή σύντομων ενημερώσεων για μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η προσθήκη ήχου υψηλής ποιότητας θα δώσει ζωή στις δημιουργίες σας. Το ECM-G1 παρέχει εξελιγμένες δυνατότητες λήψης ήχου που ταιριάζουν απόλυτα στις κινηματογραφικές ανάγκες σας, μικρό μέγεθος και βολική συνδεσιμότητα υποδοχής πολλαπλών συνδέσεων.

Εξαιρετικό για την ανθρώπινη φωνή

Ενδεδειγμένο για τις χαρακτηριστικές ζώνες συχνοτήτων της ανθρώπινης φωνής, το ECM-G1 καταγράφει καθαρά και ευδιάκριτα τον ήχο της φωνής. Είναι ιδανικό για τη λήψη vlogs με κριτικές προϊόντων και συνεντεύξεις.

 [1] Ενσωματωμένο μικρόφωνο [2] PCM-D100 [3] ECM-G1

Κάψουλα μικροφώνου μεγάλης διαμέτρου 14,6 mm

Μεγαλύτερη κάψουλα για ήχο υψηλής ποιότητας

Κατασκευασμένο γύρω από μια κάψουλα μικροφώνου μεγάλης διαμέτρου (14,6 mm), το ECM-G1 παρέχει ήχο υψηλής ποιότητας, παρόμοιο με ακριβές συσκευές εγγραφής ήχου, με καθαρό, κρυστάλλινο ήχο και αποτελεσματική καταστολή θορύβου.

Φωτογραφία του ECM-G1 συνδεδεμένου στην κάμερα και εξοπλισμένου με γούνινο φίλτρο για προστασία από τον αέρα.
Ανεμοθώρακας για απροβλημάτιστες εξωτερικές λήψεις

Το ECM-G1 συνοδεύεται από έναν ανεμοθώρακα που αποσπάται εύκολα και μειώνει τον θόρυβο του αέρα κατά τη λήψη σε εξωτερικούς χώρους με συνθήκες ισχυρών ανέμων.

Πίσω εικόνα του προϊόντος με μεγεθυμένη την περιοχή στερέωσης της υποδοχής πολλαπλών συνδέσεων Έτσι, μειώνονται οι κραδασμοί
Αντικραδασμική κατασκευή

Ο αντικραδασμικός σχεδιασμός του ECM-G1 καταστέλλει τα μικρά χτυπήματα και τον μηχανικό θόρυβο, π.χ. κατά την εστίαση ή το ζουμ. Με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων, η διαμόρφωση χωρίς καλώδια εξαλείφει κάθε πιθανότητα μετάδοσης θορύβου μέσω των καλωδίων.

Σχεδιασμός shotgun μικρού μεγέθους με υψηλή κατευθυντικότητα
Εικόνα μιας γυναίκας που συνομιλεί σε ένα καφέ
Πολικό διάγραμμα που παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά λήψης ήχου του ECM-G1
Υπέρ-καρδιοειδής λήψη για καταγραφή ήχου με εμπρόσθια εστίαση

Καταγράψτε τον ήχο μπροστά από την κάμερα, καταστέλλοντας τον θόρυβο του περιβάλλοντος

Τα υπέρ-καρδιοειδή χαρακτηριστικά του ECM-G1 είναι ιδανικά για vlogging και άλλες παραγωγές, όταν θέλετε να εστιάσετε στους ήχους που προέρχονται από την περιοχή μπροστά στην κάμερα, καταστέλλοντας τον θόρυβο περιβάλλοντος, την ηχώ και την αντήχηση της φωνής.

Μικρό και ελαφρύ, για εξαιρετική φορητότητα
Αρκετά μικρό για να μην εμποδίζει

Διακριτική σχεδίαση μικρού μεγέθους

Με μήκος μικρότερο από 50 mm και βάρος 34 γραμμάρια, το ECM-G1 παρέχει εξαιρετική φορητότητα για να μεταφέρεται σε οποιαδήποτε τοποθεσία λήψης. Έξυπνη σχεδίαση που δεν αφήνει καλώδια να κρέμονται και δεν εμποδίζει τη χρήση της οθόνης και του καρέ λήψης σας, ακόμα και με ευρυγώνιους φακούς – ιδανικό για κοντινές λήψεις vlogging.

Φωτογραφία του ECM-G1 στο χέρι, αρκετά μικρό ώστε να χωράει στο ένα χέρι.
Φωτογραφία του ECM-G1, το οποίο έχει τόσο μικρό μέγεθος που μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα με την κάμερα στην τσάντα σας.
Αρκετά μικρό για να παραμένει στη θέση του

Αφήστε το μικρόφωνο συνδεδεμένο και έτοιμο για άμεση χρήση

Η μονάδα είναι ελαφριά (34 γραμμάρια) με εξαιρετικά μικρό μέγεθος (48,5 mm). Αυτό σας δίνει ευελιξία και φορητότητα κατά τη λήψη – τόσο που δεν χρειάζεται να το αποσυνδέετε και να το επανασυνδέετε μεταξύ των λήψεων. Το πίσω μέρος του μικροφώνου δεν θα αγγίξει το μέτωπό σας ενώ κοιτάτε την οθόνη, παρέχοντας εύκολη ρύθμιση ακόμα και με gimbals ή λαβές.

Λειτουργία χωρίς καλώδια και μπαταρίες μέσω της υποδοχής πολλαπλών συνδέσεων
Φωτογραφία της κάμερας και του ECM-G1 συνδεδεμένων μέσω της υποδοχής πολλαπλών συνδέσεων
Σιγουριά χωρίς καλώδια

Η σύνδεση του μικροφώνου με τη συμβατή υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μηχανική μετάδοση του ήχου μέσω των συνδέσεων ή ότι τα καλώδια θα εμποδίσουν τη λήψη σας, παρέχοντας μεγαλύτερη φορητότητα.

Εικόνα της κοινής χρήσης της μπαταρίας από την κύρια μονάδα.
Ευκολία χωρίς μπαταρίες

Όταν συνδέετε το ECM-G1 στην υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων μιας συμβατής κάμερας Sony, η ισχύς παρέχεται απευθείας από την κάμερα στο μικρόφωνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα παρατεταμένων λήψεων χωρίς να ανησυχείτε ότι η μπαταρία θα εξαντληθεί.

Υποδοχή εξόδου μικροφώνου συμβατή με μια ευρεία γκάμα συσκευών
Φωτογραφία του ECM-G1 συνδεδεμένου σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας υποδοχή εξόδου 3,5 mm.
Συνδέστε το smartphone σας

Συνδέστε το ECM-G1 στο Xperia® ή σε άλλο smartphone για την παραγωγή vlogs με ήχο υψηλής ποιότητας. Το μικρό μέγεθος το κάνει ιδανικό για χρήση με smartphone.

Φωτογραφία του ECM-G1 συνδεδεμένου σε smartphone μέσω υποδοχής εξόδου 3,5 mm και προσαρμογέα.
Συνδέστε το laptop σας ή άλλη συσκευή

Μια υποδοχή εξόδου μικροφώνου παρέχεται στο πλάι του μικροφώνου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάμερες, υπολογιστές, συσκευές εγγραφής και άλλες συμβατές συσκευές με βύσμα ισχύος χωρίς υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Περιλαμβάνει καλώδιο εγγραφής.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ανεξαρτήτως θέματος ή σκηνικού, η προσθήκη ήχου υψηλής ποιότητας θα απογειώσει τις κινηματογραφικές δημιουργίες σας. Το συμπαγές, ελαφρύ ECM-G1 παρέχει εμπρόσθια κατευθυντική καταγραφή ομιλίας και ήχου, ελαχιστοποιώντας τους θορύβους περιβάλλοντος, για καθαρό, κρυστάλλινο ήχο στις ταινίες σας.
  • Κάψουλα μικροφώνου μεγάλης διαμέτρου 14,6 mm για καθαρή καταγραφή ομιλίας

  • Μικρό μέγεθος (48,5 mm) και ελαφριά σχεδίαση (34 g)

  • Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων για απλή συνδεσιμότητα και ισχύ

  • Αθόρυβη σχεδίαση με ανεμοθώρακα

  • Εύκαμπτη έξοδος μικροφώνου 3,5 mm

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας