Εικόνα προϊόντος
Εικόνα προϊόντος
Εικόνα προϊόντος
Εικόνα προϊόντος
Εικόνα προϊόντος
Εικόνα προϊόντος
Εικόνα προϊόντος
Εικόνα προϊόντος
Εικόνα προϊόντος
Το ιδανικό ασύρματο μικρόφωνο για λήψη vlog

Ηχογραφήστε εύκολα ήχο για vlog και συνεντεύξεις με το ασύρματο ECM-W2BT. Επειδή είναι ασύρματο, προσφέρει εύκολη λήψη και καθαρό ήχο σε διαφορετικά περιβάλλοντα, χωρίς ανησυχίες για την κατεύθυνση του μικροφώνου ή την απόστασή του από τον ομιλούντα. 

Απρόσκοπτος ήχος υψηλής ποιότητας 
Εικόνα ατόμου που μιλάει στον πομπό, ενώ ηχογραφεί
Καθαρή πρόσληψη ήχου από κάθε κατεύθυνση

Το ECM-W2BT μπορεί να τοποθετηθεί κοντά στο στόμα του ομιλούντος με κλιπ. Η πανκατευθυντική κάψουλα μικροφώνου βοηθάει στην καθαρή πρόσληψη του ήχου της φωνής, από όπου κι αν έρχεται, χωρίς η μονάδα να χρειάζεται να είναι στραμμένη προς τα εκεί.

Εικόνα προϊόντος του ECM-W2BT προσαρτημένου στην α7C
Αποτελεσματική καταστολή θορύβου στη μετάδοση ήχου

Αντίθετα με την αναλογική μετάδοση ήχου, δεν υπάρχουν παρεμβολές στο σήμα λόγω καλωδίου. Συζεύξτε το ECM-W2BT με συμβατή μηχανή Sony που υποστηρίζει διασύνδεση ψηφιακού ήχου μέσω υποδοχής πολλαπλών διασυνδέσεων (MI), για καθαρό, πλήρως ψηφιακό ήχο χαμηλού θορύβου.

Εικόνα προϊόντος που δείχνει το κουμπί του διακόπτη εξασθένησης
Απλή βελτιστοποίηση ήχου για κάθε πηγή

Μια λειτουργία εξασθενητή σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τα επίπεδα εγγραφής ανάλογα με την πηγή. Απλώς πατήστε έναν διακόπτη για να μειώσετε την ένταση πολύ δυνατών ήχων ή για να ενισχύσετε τους χαμηλούς ήχους, για βελτιστοποιημένη ένταση ήχου. 

Εικόνα ατόμου που τοποθετεί τον παρεχόμενο ανεμοθώρακα στο ECM-W2BT
Καθαρός ήχος ακόμη και σε εξωτερικό χώρο με αέρα 

Η μονάδα συνοδεύεται από ανεμοθώρακα, για άνετη εγγραφή σε εξωτερικές λήψεις. Απλώς συνδέστε τον ανεμοθώρακα στο μικρόφωνο για αποτελεσματική μείωση θορύβου από άνεμο και αναπνοή, για καθαρό και σταθερό ήχο ακόμη και στις εξωτερικές λήψεις σε ημέρα με αέρα.

Απεικόνιση του κωδικοποιητή Bluetooth Μικρής Καθυστέρησης AptX για ασύρματη μετάδοση ήχου
Σταθερή μετάδοση μεταξύ μικροφώνου και δέκτη

Ο κωδικοποιητής Bluetooth® Μικρής Καθυστέρησης Qualcomm® aptX™ χρησιμοποιείται για μετάδοση μεταξύ μικροφώνου και δέκτη, για μικρή καθυστέρηση και αμείωτη ποιότητα ήχου. Μειώνει το άγχος για επανάληψη εγγραφής ήχου λόγω διακοπών στον ηχογραφημένο ήχο, ενώ η μικρή καθυστέρηση επιτρέπει καλύτερη αντιστοίχιση του καναλιού ήχου με το βίντεο.  

[1] Μικρή Καθυστέρηση Qualcomm® aptX™

Γύρισμα με μίνιμουμ άγχος και μάξιμουμ αξιοπιστία
Απεικόνιση που δείχνει τη μέγιστη απόσταση σύνδεσης 200 μέτρων
Σταθερή εγγραφή ήχου

Με διπλάσια εμβέλεια από τον συμβατικό εξοπλισμό, η βελτιωμένη ασύρματη συνδεσιμότητα μειώνει αισθητά τον κίνδυνο διακοπής της μετάδοσης ήχου, ακόμα και σε περιβάλλοντα με πολυκοσμία και υψηλή ασύρματη δραστηριότητα. Σε τοποθεσία με καλή ορατότητα χωρίς εμπόδια, η εμβέλεια της επικοινωνίας φτάνει τα 200 μέτρα, για περισσότερες επιλογές στη χρήση της μηχανής και του ήχου.

[1] Έως 200 m σε τοποθεσίες με καλή ορατότητα.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας για παρατεταμένες λήψεις 

Δεν θα ανησυχείτε για την μπαταρία ούτε και σε εξωτερικές λήψεις διαρκείας, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ECM-W2BT. Σε σύζευξη με μηχανές που υποστηρίζουν φόρτιση δια μέσου της υποδοχής MI, έχετε έως και εννέα ώρες ασύρματης λήψης.

Απεικόνιση που δείχνει τη μέγιστη διάρκεια ζωής εννέα ωρών της μπαταρίας με ασύρματη σύνδεση
Εικόνα ανθρώπου που χρησιμοποιεί το ECM-W2BT κοντά σε νερό, σε εξωτερικό χώρο
Κατασκευή για αντοχή στη σκόνη και στην υγρασία

Χάρη στη σχεδίαση για αντοχή στην υγρασία και στη σκόνη, το ECM-W2BT είναι κατασκευασμένο για άνετη λήψη σε εξωτερικό χώρο. Διαθέτει ενώσεις και καλύμματα θυρών με στεγανοποίηση για μέγιστη αντοχή στη σκόνη και στην υγρασία.

Ένα μικρόφωνο, πολλές δυνατότητες
Εικόνα δύο ατόμων που ηχογραφούν τις φωνές τους με το ECM-W2BT, χρησιμοποιώντας τόσο τον πομπό όσο και τον δέκτη
Υποστήριξη για λήψεις δύο ατόμων 

Όταν γυρίζετε με δύο άτομα (ένα άτομο μπροστά στην κάμερα και ένα που τη χειρίζεται), μπορείτε και πάλι να εμπιστεύεστε τον ήχο στο ECM-W2BT. Εκτός από το κύριο ασύρματο μικρόφωνο, υπάρχει και ένα εσωτερικό στον δέκτη, ώστε να είναι δυνατή η ηχογράφηση τόσο του χειριστή όσο και του παρουσιαστή. 

Ακόμα και τα γυρίσματα με πολλά άτομα γίνονται εύκολα

Τοποθετήστε το μικρόφωνο σε κεντρική θέση, χρησιμοποιώντας τη θήκη προστασίας βυσμάτων, που περιλαμβάνεται μαζί με τη μονάδα, ως βάση για το μικρόφωνο. Το πανκατευθυντικό μικρόφωνο θα καταγράψει ήχο από όλους, ακόμα και στη λήψη με πολλά άτομα. 

Εικόνα του ECM-W2BT σε τραπέζι, με τη θήκη προστασίας βυσμάτων ως βάση μικροφώνου
Εικόνα προϊόντος που δείχνει τη στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 mm στο πάνω μέρος του πομπού
Δυνατή επέκταση με στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5mm

Προσθέστε μια επαγγελματική πινελιά στο vlog σας, με πιο ρεαλιστικό ήχο. Το μικρόφωνο επεκτείνεται μέσω της στερεοφωνικής υποδοχής mini 3,5 mm στον πομπό και το ECM-LV1 μπορεί να συνδεθεί για στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας.

Άτομο που συνδέει το ECM-W2BT με καλώδιο σε συμβατή μηχανή μέσω στερεοφωνικής υποδοχής mini 3,5 mm
Ευελιξία στη συνδεσιμότητα

Εκτός από τις απλές συνδέσεις με μηχανές Sony εξοπλισμένες με υποδοχή MI, το ECM-W2BT χρησιμοποιείται και με πολλές άλλες μηχανές και εξοπλισμό. Η στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 mm επιτρέπει τη σύνδεση του δέκτη σε άλλες μηχανές, PC, ψηφιακές συσκευές εγγραφής φωνής και σε κάθε συσκευή με αναλογική είσοδο ήχου. 

Άτομο που χρησιμοποιεί το ECM-W2BT μαζί με το ECM-LV1
Συνδυάζεται τέλεια με το μικρόφωνο ECM-LV1

Η κατάμαυρη, απλή και διακριτική σχεδίαση του ECM-LV1 προσφέρει εγγραφή ήχου χωρίς περισπασμούς, για χρήση σε κάθε είδους ρουχισμό. Το κλιπ περιστρέφεται 360 μοίρες, έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στα ρούχα σας.

Φορητό και εύχρηστο 
Εικόνα ατόμου που βγάζει το ECM-W2BT από την τσέπη του
Μικρή και ελαφριά σχεδίαση για εύκολη μεταφορά

Το ECM-W2BT είναι ελαφρύ και μεταφέρεται εύκολα, προσφέροντας εξαιρετική ευελιξία κινήσεων κατά τη χρήση σε εξωτερικό χώρο. Η μονάδα μικροφώνου ζυγίζει μόλις 27 γραμμάρια (1,0 oz), ενώ ο δέκτης μόλις 28 (1,0 oz), για να μην σας βαραίνουν κατά τη λήψη.

Εικόνα ατόμου που χρησιμοποιεί μια φωτογραφική μηχανή με το ECM-W2BT, χωρίς καλώδια σύνδεσης
Εύκολη εγκατάσταση, χωρίς καλώδια, για λήψη χωρίς άγχη

Με μηχανές Sony που διαθέτουν υποδοχή MI, απολαμβάνετε εγκατάσταση χωρίς καλώδια, που μπερδεύονται και προκαλούν άγχος, και χωρίς απρόοπτες αποσυνδέσεις. Η διασύνδεση ψηφιακού ήχου των συμβατών μηχανών διασφαλίζει, επίσης, καθαρό ψηφιακό ήχο υψηλής ποιότητας. 

Εικόνα προϊόντος που δείχνει κουμπιά εναλλαγής
Εύκολα προσαρμόσιμες λειτουργίες πρόσληψης ήχου

Επιλογή τριών διαθέσιμων ρυθμίσεων ηχογράφησης, από τον διακόπτη στον δέκτη: μόνο μικρόφωνο, μόνο δέκτης ή συνδυασμός μικροφώνου και δέκτη. 

Εικόνα προϊόντος που δείχνει τη λυχνία σύνδεσης
Προστασία από σφάλματα εγγραφής

Το ECM-W2BT διαθέτει ενδείξεις LED στον δέκτη, που φαίνονται καθαρά κατά την εγγραφή. Η λυχνία σύνδεσης "LINK" δείχνει την κατάσταση επικοινωνίας του μικροφώνου με τον δέκτη, ενώ η λυχνία ισχύος "POWER" δείχνει την υπολειπόμενη φόρτιση μπαταρίας.

Εικόνα προϊόντος του ECM-W2BT, με τον πομπό και τον δέκτη στερεωμένους μαζί, με χρήση της παρεχόμενης προστατευτικής θήκης
Μεταφέρεται εύκολα

Η θήκη προστασίας βυσμάτων που περιλαμβάνεται μαζί με το ECM-W2BT μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεταφορά του δέκτη και του μικροφώνου ως μία μονάδα. Η θήκη έχει σχεδιαστεί για εύκολη συνδυαστική χρήση του δέκτη και του μικροφώνου και ως εύχρηστη μονάδα αποθήκευσης του ECM-W2BT στις μετακινήσεις. 

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Βελτιώστε την ποιότητα εγγραφής και απολαύστε περισσότερη ευελιξία με το ECM-W2BT, την ασύρματη συσκευή μικροφώνου που είναι ιδανική για vlog. Βασιστείτε στην αξιόπιστη ηχογράφηση, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τον θόρυβο περιβάλλοντος ή τον προσανατολισμό του μικροφώνου, χάρη στην ασύρματη και πανκατευθυντική σχεδίαση, που έχει βελτιστοποιηθεί για τον εντοπισμό της ανθρώπινης φωνής από κάθε γωνία.
  • Ένα ασύρματο μικρόφωνο ιδανικό για vlog

  • Συμβατό με τη διασύνδεση ψηφιακού ήχου της υποδοχής ΜΙ, για χαμηλό θόρυβο και ήχο υψηλής ποιότητας

  • Μικρόφωνο διπλής εγγραφής δέκτη και πομπού, για εύκολη ηχογράφηση του χειριστή της κάμερας και του θέματος λήψης, χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό

  • Αξιόπιστη υψηλή συνδεσιμότητα, ακόμα και σε συνωστισμένο περιβάλλον

  • Απολαύστε έως και 9 ώρες ασύρματης σύνδεσης με ενσωματωμένη μπαταρία και τροφοδοσία ρεύματος από τη μηχανή

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών