ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

Χαρακτηριστικά

ECM-W2BT

Ενδεικτικά από

240,00 €

Χαρακτηριστικά

Εικόνα ατόμου που μιλάει στον πομπό, ενώ ηχογραφεί

Ήχος υψηλής ποιότητας

Το ECM-W2BT διαθέτει εσωτερική κάψουλα μικροφώνου, που ανιχνεύει τους ήχους καθαρά και με ακρίβεια, για υψηλής ποιότητας μετάδοση ροής ήχου. Το μικρόφωνο επίσης μειώνει αποτελεσματικά τους εξωτερικούς θορύβους. 

Εικόνα ατόμου που δημιουργεί vlog με χρήση του ECM-W2BT

Πρόσληψη ήχου από κάθε κατεύθυνση 

Το πανκατευθυντικό μικρόφωνο προσλαμβάνει ήχο από όλες τις κατευθύνσεις. Χρησιμοποιήστε το κλιπ για να τοποθετήσετε το μικρόφωνο κοντά στο στόμα του ομιλούντος, χωρίς να σας απασχολεί το πού είναι στραμμένο. 

Εικόνα προϊόντος του ECM-LV1 προσαρτημένου στην α7C

Καθαρή, ψηφιακή μετάδοση ήχου, χωρίς καλώδια 

Όταν το ECM-W2BT χρησιμοποιείται με συμβατή μηχανή που υποστηρίζει διασύνδεση ψηφιακού ήχου, ο ήχος που προσλαμβάνεται από τον δέκτη μεταδίδεται μέσω ψηφιακού σήματος, για εγγραφή χαμηλού θορύβου, χωρίς καλώδια. 

Εικόνα προϊόντος που δείχνει το κουμπί του διακόπτη εξασθένησης

Εύκολη αντιστάθμιση για υπερβολικά δυνατό ή υπερβολικά χαμηλό ήχο

Η προηγμένη λειτουργία εξασθενητή της μονάδας επιτρέπει την ηχογράφηση πηγών ήχου υψηλής έντασης σε πιο χαμηλό ήχο ή την ενίσχυση χαμηλών ήχων, για να μπορείτε εύκολα να βελτιστοποιήσετε τα επίπεδα εγγραφής, ανάλογα με τις συνθήκες. 

Εικόνα ατόμου που τοποθετεί τον παρεχόμενο ανεμοθώρακα στο ECM-W2BT

Καθαρός ήχος ακόμη και όταν φυσάει 

Ο ανεμοθώρακας που περιλαμβάνεται με το ECM-W2BT μειώνει αποτελεσματικά τον θόρυβο του ανέμου, καθώς και τον υπερβολικό ήχο από την αναπνοή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ηχογραφήσετε καθαρό, σταθερό ήχο, ακόμα και σε εξωτερική λήψη μια μέρα με αέρα. 

Απεικόνιση που δείχνει τον κωδικοποιητή Bluetooth Μικρής Καθυστέρησης AptX για ασύρματη μετάδοση ήχου

Υψηλής ποιότητας μετάδοση ήχου από το μικρόφωνο στο δέκτη 

Η ροή ήχου μεταδίδεται μεταξύ του μικροφώνου και του δέκτη, με χρήση του κωδικοποιητή Bluetooth® Μικρής Καθυστέρησης Qualcomm® aptX™, για μικρή καθυστέρηση και αποτροπή της απώλειας ποιότητας ήχου κατά τη μετάδοση.  [1] Μικρή Καθυστέρηση Qualcomm® aptX™

Απεικόνιση που δείχνει τη μέγιστη απόσταση σύνδεσης 200 μέτρων

Σταθερή εγγραφή ήχου, χωρίς διακοπές 

Η σταθερή ασύρματη απόδοση προσφέρει αξιόπιστη συνδεσιμότητα και μειώνει κατά πολύ τον κίνδυνο διακοπής της μετάδοσης ήχου, ακόμα και σε περιβάλλοντα με πολυκοσμία και υψηλή ασύρματη δραστηριότητα.  [1] Έως 200 m σε τοποθεσίες με καλή ορατότητα.

Απεικόνιση που δείχνει τη μέγιστη διάρκεια ζωή εννέα ωρών της μπαταρίας, με ασύρματη σύνδεση

Μεγάλη διάρκεια ζωής για παρατεταμένες λήψεις

Ηχογραφήστε ασύρματα για έως και εννέα ώρες χρησιμοποιώντας το ECM-W2BT με μια κάμερα που υποστηρίζει τροφοδοσία ρεύματος μέσω υποδοχής πολλαπλών συνδέσεων (MI). Με συμβατές μηχανές, η μπαταρία της μονάδας μικροφώνου υποστηρίζει εννέα ώρες χρήσης και η μονάδα δέκτη μπορεί να λειτουργεί για πάνω από εννέα ώρες. Η μπαταρία του δέκτη διαρκεί έως τρεις ώρες χρήσης κατά τη σύζευξη με μηχανές που δεν υποστηρίζουν τροφοδοσία ρεύματος μέσω της υποδοχής πολλαπλών συνδέσεων. Για τις συμβατές μηχανές, ανατρέξτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δείτε συμβατές μηχανές

Εικόνα ανθρώπου που χρησιμοποιεί το ECM-W2BT κοντά σε νερό, σε εξωτερικό χώρο

Σχεδιασμένο να μειώνει τη σκόνη και την υγρασία

Χάρη στη σχεδίαση για αντοχή στην υγρασία και στη σκόνη, το ECM-W2BT είναι έτοιμο για άνετη λήψη σε κάθε περιβάλλον. Το ECM-W2BT διαθέτει στεγανοποιημένες ενώσεις και καλύμματα θυρών για αξιόπιστη λειτουργία, χωρίς διακοπές, σε εξωτερικό περιβάλλον. 

Εικόνα δύο ατόμων που ηχογραφούν τις φωνές τους με το ECM-W2BT, χρησιμοποιώντας τόσο τον πομπό όσο και τον δέκτη

Εύχρηστη λειτουργία MIX για λήψεις δύο ατόμων

Το ECM-W2BT μπορεί εύκολα να ηχογραφήσει τις φωνές δύο ατόμων, του χειριστή της κάμερας και του θέματος του γυρίσματος, ταυτόχρονα. Με ενσωματωμένα μικρόφωνα τόσο στον πομπό όσο και στον δέκτη, το ECM-W2BT είναι τέλειο για γρήγορη ηχογράφηση από έναν χειριστή. Οι πηγές ήχου μπορούν να συνδυαστούν και να ηχογραφηθούν μαζί, με τη λειτουργία MIX.

Εικόνα του ECM-W2BT σε τραπέζι, με τη θήκη προστασίας βυσμάτων ως βάση μικροφώνου

Υποστηρίζει λήψεις πολλών ατόμων

Χρησιμοποιήστε την παρεχόμενη θήκη προστασίας βυσμάτων ως βάση μικροφώνου, τοποθετώντας το μικρόφωνο σε κεντρική θέση. Το πανκατευθυντικό μικρόφωνο θα καταγράψει ήχο από όλους τους συμμετέχοντες, κατά το γύρισμα μιας ομάδας ατόμων. 

Εικόνα προϊόντος που δείχνει τη στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 mm στο πάνω μέρος του πομπού

Ευελιξία με δυνατότητα επέκτασης

Το μικρόφωνο επεκτείνεται εύκολα με τη στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 mm του πομπού, για πιο καθαρό και πιο ρεαλιστικό ήχο. Μπορείτε να καταγράψετε καθαρό στερεοφωνικό ήχο, για ακόμα πιο εντυπωσιακό vlog, όταν προσαρτάτε το μικρόφωνο πέτου ECM-LV1 (πωλείται ξεχωριστά) στη μονάδα του πομπού. 

Άτομο που συνδέει το ECM-W2BT με καλώδιο σε συμβατή μηχανή μέσω στερεοφωνικής υποδοχής mini 3,5 mm

Δυνατότητα χρήσης με ένα ευρύ φάσμα συσκευών

Μια μεγάλη ποικιλία μηχανών και άλλων συσκευών μπορούν να συνδεθούν στον δέκτη του ECM-W2BT. Ο εξοπλισμός, όπως PC και ψηφιακές συσκευές εγγραφής φωνής, που υποστηρίζουν είσοδο ήχου, αλλά δεν διαθέτουν υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων, μπορεί να συνδεθεί μέσω της θύρας εξόδου στερεοφωνικής υποδοχής mini 3,5 mm στη μονάδα δέκτη. 

Άτομο που χρησιμοποιεί το ECM-W2BT μαζί με το ECM-LV1

Συνδυάζεται ιδανικά με το ECM-LV1

Η σύζευξη του ECM-LV1 με το ECM-W2BT είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα του ECM-W2BT. Το ιδιαίτερα μικρό ECM-LV1 στερεώνεται εύκολα στα ρούχα, χωρίς να τραβάει την προσοχή, για εγγραφή στερεοφωνικού ήχου από κοντά. Στη συνέχεια, ο ήχος μεταδίδεται μέσω της ασύρματης εμβέλειας μεγάλης απόστασης που διαθέτει το ECM-W2BT. 

Εικόνα ατόμου που βγάζει το ECM-W2BT από την τσέπη του

Μικρή, ελαφριά σχεδίαση για ιδιαίτερα εύκολη μεταφορά 

Το μικρό μέγεθος του ECM-W2BT είναι τέλειο για εξωτερικές ή επιτόπιες λήψεις. Με βάρος μόλις 27 γραμμάρια (1,0 oz) για τη μονάδα μικροφώνου (πομπός) και 28 γραμμάρια (1,0 oz) για τον δέκτη, δεν σας βαραίνει κατά τη λήψη.

Εικόνα προϊόντος που δείχνει διακόπτες εναλλαγής στον δέκτη

Γύρισμα χωρίς άγχος και χωρίς καλώδια

Χάρη στο ECM-W2BT, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν απρόοπτη αποσύνδεση, διαχείριση θορύβου και μπερδεμένα καλώδια. Χάρη στην εύχρηστη διασύνδεση ήχου και τροφοδοσίας που διαθέτουν οι μηχανές Sony με υποδοχή MI, απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της λειτουργίας χωρίς καλώδια. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από βελτιωμένη ποιότητα ήχου, χρησιμοποιώντας τη διασύνδεση ψηφιακού ήχου (διαθέσιμη στις συμβατές μηχανές), που διασφαλίζει άψογη ποιότητα ψηφιακού ήχου. 

Εικόνα προϊόντος που δείχνει τη λυχνία σύνδεσης

Εύκολη εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών πρόσληψης ήχου

Η επιλογή λειτουργίας πρόσληψης ήχου για το γύρισμα γίνεται εύκολα από έναν μόνο διακόπτη. Υπάρχει επιλογή τριών ρυθμίσεων πρόσληψης ήχου: μόνο από το μικρόφωνο, μόνο από τον δέκτη ή με συνδυασμό μικροφώνου και δέκτη. 

Εικόνα προϊόντος που δείχνει τη λυχνία σύνδεσης

Αποτρέπει τα σφάλματα εγγραφής 

Για να αποφύγετε απρόοπτες διακοπές κατά την εγγραφή ήχου, το ECM-W2BT είναι εξοπλισμένο με λυχνίες που επιβεβαιώνουν την επιτυχημένη λειτουργία. Η λυχνία LINK δείχνει την κατάσταση μετάδοσης μεταξύ του μικροφώνου και του δέκτη και η λυχνία POWER προειδοποιεί όταν η φόρτιση της μπαταρίας είναι σε χαμηλό επίπεδο. 

Εικόνα προϊόντος του ECM-W2BT, με τις μονάδες πομπού και δέκτη στην προστατευτική θήκη που συνοδεύει το προϊόν

Θήκη προστασίας βυσμάτων, σχεδιασμένη για εύκολη μεταφορά

Το ECM-W2BT συνοδεύεται από θήκη προστασίας βυσμάτων, που προσφέρεται ιδανικά για ασφαλή μεταφορά του δέκτη μαζί με το μικρόφωνο. Η θήκη προστασίας βυσμάτων επίσης χρησιμεύει και ως βάση μικροφώνου, για να είναι δυνατή η σταθερή τοποθέτηση του μικροφώνου, όταν χρησιμοποιείτε τον δέκτη και το μικρόφωνο μαζί ως μία μονάδα.