Κιτ προσαρμογέα XLR: φωτογραφίες
Κιτ προσαρμογέα XLR: φωτογραφίες
Κιτ προσαρμογέα XLR: φωτογραφίες
Κιτ προσαρμογέα XLR: φωτογραφίες
Κιτ προσαρμογέα XLR: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Υπέροχος ήχος με ελάχιστο θόρυβο

Όταν είναι συνδεδεμένο με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων μιας συμβατής φωτογραφικής μηχανής που περιλαμβάνει ενσωματωμένη διασύνδεση ψηφιακού ήχου, το ηχητικό σήμα μεταφέρεται απευθείας στη φωτογραφική μηχανή σε ψηφιακή μορφή, ώστε να μην υπάρχουν αλλοιώσεις. Με το γύρισμα ενός διακόπτη, γίνεται συμβατό με μια ευρεία γκάμα φωτογραφικών μηχανών που διαθέτουν αναλογική διασύνδεση.

Ευελιξία συνδεσιμότητας

Διαθέτει δύο συνδυαστικές υποδοχές XLR/TRS και μια στερεοφωνική υποδοχή μικροφώνου mini 3,5 mm για συνδέσεις εισόδου. Οι συνδυαστικές υποδοχές XLR/TRS διαθέτουν επιλογή εισόδου γραμμής, εισόδου μικροφώνου ή εισόδου μικροφώνου με Phantom power 48 V.

Ευέλικτη τοποθέτηση

Προσφέρει μεγάλο βαθμό ευελιξίας, για χρήση με επαγγελματικό εξοπλισμό και πλαίσια φωτογραφικών μηχανών. Περιλαμβάνει καλώδια επέκτασης για ήχο, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε τον προσαρμογέα XLR όπως ακριβώς σας βολεύει στον εξοπλισμό σας.

Σύνδεση χωρίς καλώδια

Τοποθετήστε τον προσαρμογέα XLR στην υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων μιας συμβατής φωτογραφικής μηχανής για απευθείας σύνδεση τροφοδοσίας και ήχου και απαλλαγείτε από τα επιπλέον καλώδια και τις μπαταρίες. Η υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων της Sony παρέχει έξυπνες δυνατότητες σύνδεσης και ελέγχου για μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ευελιξία και φορητότητα για λήψεις με συστήματα α System.

Καταστολή μηχανικού θορύβου

Προηγμένη σχεδίαση που καταστέλλει τις δονήσεις και τους κραδασμούς, ώστε να ελαχιστοποιείται ο θόρυβος χρήσης χαμηλών συχνοτήτων, που μπορεί να υποβαθμίσει την ποιότητα του ήχου. Η επιλογή απευθείας τοποθέτησης σε φωτογραφική μηχανή, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον καλώδια σύνδεσης, μειώνει περαιτέρω τον κίνδυνο καταγραφής ανεπιθύμητου θορύβου κατά την ηχογράφηση.

Ολοκληρωμένος χειρισμός

Οι πλήρεις δυνατότητες ελέγχου στο στούντιο μπορούν να διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό τη ροή εργασίας κατά την επεξεργασία μετά την ηχογράφηση. Παρέχεται δυνατότητα ελέγχου επιπέδου εγγραφής (αυτόματος ή μη αυτόματος χειρισμός), σύνδεσης επιπέδου εγγραφής (είσοδος 1 – είσοδος 2), εξασθενητή και φίλτρου απομόνωσης χαμηλών συχνοτήτων (100/300 Hz).

Περιλαμβάνει υπερκατευθυντικό μικρόφωνο τύπου shotgun

Περιλαμβάνει ένα υπερκατευθυντικό μονοφωνικό μικρόφωνο (ECM-XM1) και ανεμοθώρακα τύπου γούνας για τη μείωση του θορύβου από τον άνεμο.

Πληροφορίες συμβατότητας

 

Μετάβαση στη σελίδα Υποστήριξη

Προδιαγραφές

  • Μικρό μέγεθος με ελαφριά σχεδίαση και βάρος που δεν ξεπερνά τα 187 g (6,6 oz)

  • 2 είσοδοι XLR/TRS συμβατές με τροφοδοσία Phantom power

  • Τυπική υποδοχή εισόδου 3,5 mm για μικρόφωνο με τροφοδοσία ρεύματος

  • Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων συμβατή με ψηφιακή διασύνδεση για κρυστάλλινο ήχο

  • Ολοκληρωμένες δυνατότητες μη αυτόματου ελέγχου και ευέλικτη εγκατάσταση για επαγγελματική χρήση

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας