XM-1ES

Αναβαθμίστε τον ήχο στο αυτοκίνητο

Μονοφωνικός ενισχυτής XM-1ES Mobile ES™ με ισχυρές και καθαρές χαμηλές συχνότητες από ένα στιβαρό, συμπαγές σώμα αλουμινίου. Νέα προενίσχυση εξόδου για ευελιξία εγκατάστασης και επέκτασης συστήματος. 

ΣΕΙΡΑ MOBILE ES™

XM-1ES | Μονοφωνικός ενισχυτής Mobile ES™

XM-1ES
XM-1ES | Μονοφωνικός ενισχυτής Mobile ES™: εικόνα

Ενδεικτικά από

600,00 €

λογότυπο mobile ES
Μάθετε για το πάθος μας και την απαράμιλλη τεχνολογία.
Ισχύς εξόδου 600 W x 1 RMS

Απολαύστε δυναμικό ήχο με έξοδο ισχύος 600 W x 1 RMS στα 4 Ohm / 1000W x 1 RMS στα 2 Ohm. Ο εξαιρετικά αποδοτικός ενισχυτής κατηγορίας D δυναμώνει τη μουσική στο αυτοκίνητο, προσθέτονατς δυνατά και καθαρά μπάσα στα αγαπημένα σας κομμάτια.

Δυνατός ήχος με εντυπωσιακή καθαρότητα 

Η εξειδίκευση της Sony και η μακρόχρονη εμπειρία της στη σχεδίαση ψηφιακών ενισχυτών κατέστησε δυνατή τη δημιουργία ενός μικρού και ισχυρού ενισχυτή, με ασυμβίβαστη ποιότητα ήχου.

Βελτιστοποιημένα μπλοκ ισχύος

Για αναπαραγωγή ισχυρών και καθαρών χαμηλών συχνοτήτων, το μπλοκ τροφοδοσίας ρεύματος έχει σχεδιαστεί για χαμηλό θόρυβο και υψηλής απόδοσης μετάδοση ρεύματος, καθώς επιλέχθηκε μετατροπέας DC σπειροειδούς πυρήνα για λιγότερες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.

Εσωτερική όψη του μπλοκ τροφοδοσίας ρεύματος του μονοφωνικού ενισχυτή XM-1ES Mobile ES
Προβολή των αναβαθμισμένων πηνίων με σύρματα OFC του μονοφωνικού ενισχυτή XM-1ES Mobile ES
Επιλέξτε εξαρτήματα για ανώτερο ήχο

Επιλέχθηκαν βελτιωμένα πηνία με σύρμα OFC (από χαλκό χωρίς οξυγόνο) για χαμηλότερη εσωτερική αντίσταση και βελτιωμένο χαρακτήρα ήχου, ενώ οι υψηλής χωρητικότητας ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές συνεισφέρουν στην πιστότητα και στην άμεση απόκριση των μπάσων.

Μέρη με ανθεκτική κατασκευή

Η κάτω πλακέτα με πάχος 1,2 mm και ανανεωμένο σχεδιασμό χιαστί στήριξης πρέσας βελτιώνει την αντοχή του πλαισίου περίπου κατά 50% μειώνοντας τον συντονισμό και μετατοπίζοντας την κορύφωση συντονισμού της ζώνης συχνοτήτων σκληρής δόνησης του οχήματος, βελτιώνοντας παράλληλα πολύ την απόδοση της απόσβεσης.

Χαρακτηριστικά απόσβεσης συντονισμού 

Βελτιωμένη, ορθολογική τοποθέτηση χειριστηρίων και συνδέσεων

Τα χειριστήρια ρυθμίσεων και οι συνδέσεις έχουν τοποθετηθεί με ορθολογικό τρόπο, για ευνόητη λειτουργία και εύκολη χρήση. Η προσεκτικά μελετημένη διάταξη διασφαλίζει τον πανεύκολο χειρισμό και την απλή εγκατάσταση.

Υψηλής ποιότητας τερματικό ηχείου

Ο ακροδέκτης του ηχείου έχει βίδες με εξαγωνικές κεφαλές που προσφέρουν ανθεκτικό σφίξιμο των καλωδιακών συνδέσεων, ενώ επιδέχονται και γυμνά καλώδια ή συνδετήρες (έως νούμερο 8 AWG), για ανώτερες ηλεκτρικές επιδόσεις και υψηλής ποιότητας ήχο, με ασφάλεια συνδέσεων.

Εικόνα των χαρακτηριστικών των ακροδεκτών ηχείων του μονοφωνικού ενισχυτή XM-1ES Mobile ES
Σαφείς ετικέτες και τιμές

Η νέα σχεδίαση του πίνακα ελέγχου διαθέτει λογική διάταξη, με εύκολα κατανοητούς συσχετισμούς και ενημερωμένα γραφικά.

Προβολή των χαρακτηριστικών του πίνακα ελέγχου του μονοφωνικού ενισχυτή XM-1ES Mobile ES
Επιλογές προσαρμογής εισόδου/εξόδου

Εύκολη ενσωμάτωση του XM-1ES στο σύστημά σας, με σαφείς ρυθμίσεις εισόδου και εξόδου.

Προβολή των χαρακτηριστικών του πίνακα ελέγχου του μονοφωνικού ενισχυτή XM-1ES Mobile ES
Προσαρμογή φίλτρων/εμβέλειας

Οι παράμετροι φιλτραρίσματος έχουν ομαδοποιηθεί, για ομαλό συντονισμό ήχου.

Προβολή των χαρακτηριστικών του πίνακα ελέγχου του μονοφωνικού ενισχυτή XM-1ES Mobile ES
Εύκολη λειτουργία

Οι σαφείς σημάνσεις ξεχωρίζουν με έντονη αντίθεση, για γρήγορη και εύκολη ρύθμιση, έτσι ώστε το σύστημά σας να έχει εξαιρετικό ήχο πιο γρήγορα.

Άθροιση σημάτων για απρόσκοπτη σύνδεση σε εργοστασιακό ήχο

Ο νέος επιλογέας εισόδου συνδυάζει τα στερεοφωνικά σήματα εισόδου σε ενιαίο μονοφωνικό σήμα, πριν να το φιλτράρει στους χαμηλούς τόνους. Μπορείτε ακόμα και να στείλετε το ενοποιημένο σήμα ή το αδύναμο σήμα στάθμης γραμμής (line level) σε άλλους ενισχυτές στην αλυσίδα, για πιο ευέλικτη εγκατάσταση σε διαφορετικούς τύπους οχημάτων και ηχοσυστημάτων.

Παράδειγμα σύνδεσης με δύο μονάδες XM-1ES για τη λειτουργία των subwoofer, μαζί με τον ενισχυτή τεσσάρων καναλιών XM-4ES Mobile ES.  Η πρώτη μονάδα έχει συνδεθεί στο XM-4ES, ενώ στέλνει το σήμα στάθμης γραμμής (line level) στη δεύτερη μονάδα.

Σειρά Mobile ES

Απολαύστε εξαιρετική ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο

Κατασκευασμένα για εξαιρετική εμπειρία ακρόασης, τα προϊόντα της σειράς Mobile ES Series, συνδυάζουν μουσική και συνδεσιμότητα κορυφαίας ποιότητας, για απαράμιλλη οδηγική εμπειρία.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ο μονοφωνικός ενισχυτής XM-1ES Mobile ES™ αποδίδει ισχυρές και καθαρές χαμηλές συχνότητες από ένα στιβαρό, συμπαγές σώμα αλουμινίου. Προσαρμόζεται ακριβώς στις απαιτήσεις σας, με βέλτιστα σχεδιασμένους ακροδέκτες σύνδεσης, εκτεταμένο πίνακα ελέγχου και εξωτερικό τηλεχειριστήριο ρύθμισης μπάσων. Η νέα έξοδος προενίσχυσης επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία εγκατάστασης συνδυάζοντας δύο κανάλια εισόδου σε μία έξοδο ή με στερεοφωνική ηχητική διέλευση για σύνδεση σε πρόσθετους ενισχυτές.
  • Ισχύς εξόδου 600W x 1 RMS στα 4 Ohm

  • Ισχύς εξόδου 1000W x 1 RMS στα 2 Ohm

  • Συμπαγής και στιβαρή θήκη αλουμινίου απόσβεσης συντονισμού

  • Συνδυασμένες έξοδοι προενίσχυσης για περισσότερες επιλογές εγκατάστασης

  • Οι αναβαθμισμένοι ακροδέκτες σύνδεσης και ο πίνακας ελέγχου συνοδεύονται και από τηλεχειριστήριο μπάσων.

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον