XM-4ES | ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ MOBILE ES™

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

XM-4ES

Ενδεικτικά από

600,00 €

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)
270 mm x 60 mm x 215 mm
Βάρος
2,9kg

Ενισχυτής

Διαμόρφωση καναλιού
4 καν/3 καν/2 καν
Υψιπερατό φίλτρο
Μεταβλητή (500-5 kHz)
Κλίση υψιπερατού φίλτρου
12dB/oct
Χαμηλοπερατό φίλτρο
Μεταβλητή (50-500 Hz)
Κλίση χαμηλοπερατού φίλτρου
12 dB/oct + 24 dB/oct

Ονομαστική ισχύς εξόδου CTA

4 ohm
100 W x4

Ονομαστική τιμή εξόδου(14,4 V)

4 ohm
100 W ×4 στα 1kHz, 1% THD
4 ohm - BTL (φορτίο σε σύνδεση γέφυρας)
330 W ×2 BTL στα 1 kHz, 1% THD
2 ohm
165 W ×4 στα 1 kHz, 1% THD

Γενικά χαρακτηριστικά

Απόκριση συχνότητας
10 Hz-40 kHz
Ανοχή
+0,5/-3 dB
Ολική αρμονική παραμόρφωση 1 kHz (%)
Λιγότερο από 0,05%

Λεπτομέρειες

Έξοδος ισχύος CTA
100 W ×4
MOSFET
Ναι (τροφοδοσία ρεύματος)
Στάθμη εισόδου ηχείων
Ναι
Επιχρυσωμένοι ακροδέκτες
Ναι

Χαρακτηριστικά

XM-4ES | Ενισχυτής Mobile ES™ 4 καναλιών: εικόνα

Ισχύς εξόδου 100 W x 4 RMS

Απολαύστε δυναμικό ήχο με έξοδο ισχύος 100 W x 4 (330 W x 2 με γέφυρα) RMS στα 4 Ohm / 165 W x 1 RMS στα 2 Ohm. Ο υψηλής απόδοσης ενισχυτής κατηγορίας D διαθέτει διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης ηχείων για να ταιριάζει σε κάθε αυτοκίνητο, και εντυπωσιάζει τους λάτρεις του ήχου.

XM-4ES | Ενισχυτής Mobile ES™ 4 καναλιών: εικόνα

Απαράμιλλη και αυθεντική ποιότητα

Ακούστε και τις πιο λεπτές διακυμάνσεις ήχου με επαγγελματική ποιότητα ανώτερη του CD, με ήχο υψηλής ανάλυσης. Νιώστε σαν να παίζει ο καλλιτέχνης ακριβώς μπροστά σας. Ο ενισχυτής 5 καναλιών XM-5ES είναι σχεδιασμένος για να βελτιώνει κάθε κομμάτι, καθώς και τα αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης. Μια σειρά από κορυφαία εξαρτήματα κυκλωμάτων συνεργάζονται για να σας προσφέρουν απόλυτη απόδοση και εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου, ώστε κάθε διαδρομή να έχει τη μουσική επένδυση που πραγματικά σας αξίζει

XM-4ES | Ενισχυτής Mobile ES™ 4 καναλιών: εικόνα

Δυνατός ήχος με εντυπωσιακή καθαρότητα

Η εξειδίκευση της Sony και η μακρόχρονη εμπειρία της στη σχεδίαση ψηφιακών ενισχυτών κατέστησε δυνατή τη δημιουργία ενός μικρού και ισχυρού ενισχυτή, με ασυμβίβαστη ποιότητα ήχου.

XM-4ES | Ενισχυτής Mobile ES™ 4 καναλιών: εικόνα

Βελτιστοποιημένα μπλοκ ισχύος

Το μπλοκ τροφοδοσίας ρεύματος έχει σχεδιαστεί για χαμηλό θόρυβο και υψηλής απόδοσης μετάδοση ρεύματος, καθώς επιλέχθηκε μετατροπέας DC σπειροειδούς πυρήνα για λιγότερες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Το μπλοκ κάθε καναλιού και η ενίσχυση κατηγορίας D είναι όλα απομονωμένα και διαθέτουν το δικό τους κύκλωμα γείωσης, για να ελαχιστοποιούνται οι παρεμβολές σήματος και να αναπαράγονται οι λεπτοί ήχοι πολύ υψηλών συχνοτήτων.

XM-4ES | Ενισχυτής Mobile ES™ 4 καναλιών: εικόνα

Επιλέξτε εξαρτήματα για ανώτερο ήχο

Επιλέχθηκαν βελτιωμένα πηνία με σύρμα OFC (από χαλκό χωρίς οξυγόνο) για χαμηλότερη εσωτερική αντίσταση και βελτιωμένο χαρακτήρα ήχου, ενώ οι υψηλής χωρητικότητας ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές συνεισφέρουν στην πιστότητα και στην άμεση απόκριση των μπάσων.

XM-4ES | Ενισχυτής Mobile ES™ 4 καναλιών: εικόνα

Υψηλής ποιότητας τερματικό ηχείου

Ο ακροδέκτης του ηχείου έχει βίδες με εξαγωνικές κεφαλές που προσφέρουν ανθεκτικό σφίξιμο των καλωδιακών συνδέσεων, ενώ επιδέχονται και γυμνά καλώδια ή συνδετήρες (έως νούμερο 8 AWG), για ανώτερες ηλεκτρικές επιδόσεις και υψηλής ποιότητας ήχο, με ασφάλεια συνδέσεων.

XM-4ES | Ενισχυτής Mobile ES™ 4 καναλιών: εικόνα

Βελτιωμένη, ορθολογική τοποθέτηση χειριστηρίων και συνδέσεων

Τα χειριστήρια ρυθμίσεων και οι συνδέσεις έχουν τοποθετηθεί με ορθολογικό τρόπο, για ευνόητη λειτουργία και εύκολη χρήση. Η νέα ομαδοποίηση προσφέρει πανεύκολο χειρισμό, ενώ οι συνήθεις συνδέσεις έχουν τοποθετηθεί μαζί για απλή εγκατάσταση.

XM-4ES | Ενισχυτής Mobile ES™ 4 καναλιών: εικόνα

Μέρη με ανθεκτική κατασκευή

Η κάτω πλακέτα πάχους 1,2 mm και ο ανανεωμένος της σχεδιασμό χιαστί στήριξης πρέσας βελτιώνουν την αντοχή του πλαισίου περίπου κατά 50% μειώνοντας τον συντονισμό και μετατοπίζοντας την κορύφωση συντονισμού της ζώνης συχνοτήτων σκληρής δόνησης του οχήματος, βελτιώνοντας παράλληλα πολύ την απόδοση της απόσβεσης.

XM-4ES | Ενισχυτής Mobile ES™ 4 καναλιών: εικόνα

Άθροιση σημάτων για απρόσκοπτη σύνδεση σε εργοστασιακό ήχο

Η νέα λειτουργία άθροισης σημάτων συνδυάζει φιλτραρισμένα ηχητικά σήματα από εργοστασιακά ηχοσυστήματα αυτοκινήτου, όπως τα σήματα από ξεχωριστό tweeter, woofer και subwoofer, ενισχύοντας έτσι εύκολα και με ακρίβεια όλο το εύρος των στερεοφωνικών συχνοτήτων. Μπορείτε ακόμα και να στείλετε το ενοποιημένο σήμα στάθμης γραμμής (line level) σε άλλους μονοφωνικούς ή στερεοφωνικούς ενισχυτές στην αλυσίδα, για πιο ευέλικτη εγκατάσταση σε διαφορετικούς τύπους οχημάτων και ηχοσυστημάτων.

XM-4ES | Ενισχυτής Mobile ES™ 4 καναλιών: εικόνα

Σαφείς ετικέτες και τιμές

Η νέα σχεδίαση του πίνακα ελέγχου διαθέτει λογική διάταξη, με εύκολα κατανοητούς συσχετισμούς και ενημερωμένα γραφικά.