XM-5ES

Ανώτερος ήχος από ευέλικτο σύστημα

Ο ενισχυτής αυτοκινήτου XM-5ES Mobile ES™ 5 καναλιών απογειώνει τον ήχο. Σχεδιασμένος για απόλυτη ακρίβεια ήχου, ώστε να ακούτε κάθε λεπτομέρεια της μουσικής, με ευρεία απόκριση συχνότητας και ισχύ εξόδου 100 W x 4 (330 W x 2 με γέφυρα) + 450 W x 1 RMS. Η νέα λειτουργία άθροισης σήματος και οι συνδυασμένες έξοδοι προενίσχυσης προσφέρουν εύκολη εγκατάσταση σε διαφορετικούς τύπους οχημάτων.

ΣΕΙΡΑ MOBILE ES™

XM-5ES | Ενισχυτής Mobile ES™ 5 καναλιών

XM-5ES
XM-5ES | Ενισχυτής Mobile ES™ 5 καναλιών: εικόνα

Ενδεικτικά από

1.000,00 €

λογότυπο mobile ES
Μάθετε για το πάθος μας και την απαράμιλλη τεχνολογία.
Ισχύς εξόδου 100 W x 4 + 450 W x 1 RMS

Απολαύστε δυναμικό ήχο με έξοδο ισχύος 100 W x 4 (330 W x 2 με γέφυρα) + 450 W 1 RMS στα 4 Ohm / 165 W x 4 + 750 W x 1 RMS στα 2 Ohm. Ο εξαιρετικά αποδοτικός ενισχυτής κατηγορίας D δυναμώνει τη μουσική στο αυτοκίνητο, προσφέροντας διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης ηχείων. 

Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε και τις πιο λεπτές διακυμάνσεις ήχου με επαγγελματική ποιότητα ανώτερη του CD, με ήχο υψηλής ανάλυσης. Νιώστε σαν να παίζει ο καλλιτέχνης ακριβώς μπροστά σας. Ο ενισχυτής 5 καναλιών XM-5ES είναι σχεδιασμένος για να βελτιώνει κάθε κομμάτι, καθώς και τα αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης.

Μια σειρά από κορυφαία εξαρτήματα κυκλωμάτων συνεργάζονται για να σας προσφέρουν απόλυτη απόδοση και εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου, ώστε κάθε διαδρομή να έχει τη μουσική επένδυση που πραγματικά σας αξίζει

Ήχος υψηλής ανάλυσης
Δυνατός ήχος με εντυπωσιακή καθαρότητα 

Η εξειδίκευση της Sony και η μακρόχρονη εμπειρία της στη σχεδίαση ψηφιακών ενισχυτών κατέστησε δυνατή τη δημιουργία ενός μικρού και ισχυρού ενισχυτή, με ασυμβίβαστη ποιότητα ήχου.

Βελτιστοποιημένα μπλοκ ισχύος

Το μπλοκ τροφοδοσίας ρεύματος έχει σχεδιαστεί για χαμηλό θόρυβο και υψηλής απόδοσης μετάδοση ρεύματος, καθώς επιλέχθηκε μετατροπέας DC σπειροειδούς πυρήνα για λιγότερες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Το μπλοκ κάθε καναλιού και η ενίσχυση κατηγορίας D είναι όλα απομονωμένα και διαθέτουν το δικό τους κύκλωμα γείωσης, για να ελαχιστοποιούνται οι παρεμβολές σήματος και να αναπαράγονται οι λεπτοί ήχοι πολύ υψηλών συχνοτήτων.

Εσωτερική όψη του μπλοκ τροφοδοσίας ρεύματος του ενισχυτή 5 καναλιών XM-5ES Mobile ES
Παράδειγμα που δείχνει τη διαφορά ανάμεσα στα καρέ ενός συμβατικού μοντέλου και του μοντέλου ενισχυτή Mobile ES
Επιλέξτε εξαρτήματα για ανώτερο ήχο

Επιλέχθηκαν βελτιωμένα πηνία με σύρμα OFC (από χαλκό χωρίς οξυγόνο) για χαμηλότερη εσωτερική αντίσταση και βελτιωμένο χαρακτήρα ήχου, ενώ οι υψηλής χωρητικότητας ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές συνεισφέρουν στην πιστότητα και στην άμεση απόκριση των μπάσων.

Μέρη με ανθεκτική κατασκευή

Η κάτω πλακέτα με πάχος 1,2 mm και ανανεωμένο σχεδιασμό χιαστί στήριξης πρέσας βελτιώνει την αντοχή του πλαισίου περίπου κατά 50% μειώνοντας τον συντονισμό και μετατοπίζοντας την κορύφωση συντονισμού της ζώνης συχνοτήτων σκληρής δόνησης του οχήματος, βελτιώνοντας παράλληλα πολύ την απόδοση της απόσβεσης.

Χαρακτηριστικά απόσβεσης συντονισμού 

Βελτιωμένη, ορθολογική τοποθέτηση χειριστηρίων και συνδέσεων

Τα χειριστήρια ρυθμίσεων και οι συνδέσεις έχουν τοποθετηθεί με ορθολογικό τρόπο, για ευνόητη λειτουργία και εύκολη χρήση. Η προσεκτικά μελετημένη διάταξη διασφαλίζει τον πανεύκολο χειρισμό και την απλή εγκατάσταση.

Υψηλής ποιότητας τερματικό ηχείου

Ο ακροδέκτης του ηχείου έχει βίδες με εξαγωνικές κεφαλές που προσφέρουν ανθεκτικό σφίξιμο των καλωδιακών συνδέσεων, ενώ επιδέχονται και γυμνά καλώδια ή συνδετήρες (έως νούμερο 8 AWG), για ανώτερες ηλεκτρικές επιδόσεις, υψηλής ποιότητας ήχο και ασφάλεια συνδέσεων.

Εικόνα των χαρακτηριστικών των ακροδεκτών ηχείων του ενισχυτή 5 καναλιών XM-5ES Mobile ES
Σαφείς ετικέτες και τιμές

Η νέα σχεδίαση του πίνακα ελέγχου έχει ορθολογική διάταξη και καθαρή σήμανση για τις ρυθμίσεις.

Η εικόνα δείχνει τη νέα λειτουργία άθροισης σημάτων
Επιλογές προσαρμογής εισόδου/εξόδου

Εύκολη ενσωμάτωση του XM-5ES στο σύστημά σας, με σαφείς ρυθμίσεις εισόδου και εξόδου.

Προβολή των χαρακτηριστικών του πίνακα ελέγχου του ενισχυτή 5 καναλιών XM-5ES Mobile ES
Προσαρμογή φίλτρων/εμβέλειας

Οι παράμετροι φιλτραρίσματος έχουν ομαδοποιηθεί, για ομαλό συντονισμό ήχου.

Προβολή των χαρακτηριστικών του πίνακα ελέγχου του ενισχυτή 5 καναλιών XM-5ES Mobile ES
Εύκολη λειτουργία

Οι σαφείς σημάνσεις ξεχωρίζουν με έντονη αντίθεση, για γρήγορη και εύκολη ρύθμιση, έτσι ώστε το σύστημά σας να έχει εξαιρετικό ήχο, πιο γρήγορα.

Άθροιση σημάτων για απρόσκοπτη σύνδεση σε εργοστασιακό ήχο

Η νέα λειτουργία άθροισης σημάτων συνδυάζει φιλτραρισμένα ηχητικά σήματα από εργοστασιακά ηχοσυστήματα αυτοκινήτου, όπως τα σήματα από ξεχωριστό tweeter, woofer και subwoofer, ενισχύοντας έτσι εύκολα και με ακρίβεια όλο το εύρος των στερεοφωνικών συχνοτήτων. Μπορείτε ακόμα και να στείλετε το ενοποιημένο σήμα στάθμης γραμμής (line level) σε άλλους μονοφωνικούς ή στερεοφωνικούς ενισχυτές στην αλυσίδα, για πιο ευέλικτη εγκατάσταση σε διαφορετικούς τύπους οχημάτων και ηχοσυστημάτων.

Η εικόνα δείχνει τη νέα λειτουργία άθροισης σημάτων
Σενάριο 1: Σύνδεση σε εργοστασιακό ήχο χωρίς φίλτρα συχνοτήτων

Εργοστασιακός μπροστά: 20 Hz – 20 kHz. Εργοστασιακός πίσω: 20 Hz – 20 kHz.

Η εικόνα δείχνει τη νέα λειτουργία άθροισης σημάτων
Σενάριο 2: Σύνδεση σε εργοστασιακό ήχο με φίλτρο εξόδου για στέρεο υψηλές, χαμηλές και μονοφωνικό subwoofer

Εργοστασιακός μπροστά: 500 Hz – 20 kHz. Εργοστασιακός πίσω: 50 Hz – 2,5 kHz. Εργοστασιακό subwoofer: 30 Hz – 500 Hz.

Η εικόνα δείχνει τη νέα λειτουργία άθροισης σημάτων
Σενάριο 3: Σύνδεση σε εργοστασιακό ήχο με φίλτρο εξόδου για στέρεο υψηλές, χαμηλές και subwoofer

Εργοστασιακό tweeter: 5 kHz – 20 kHz. Εργοστασιακό μεσαίο μπάσο/woofer: 50 Hz – 5 kHz. Εργοστασιακό subwoofer: 30 Hz – 500 Hz.

Σειρά Mobile ES

Απολαύστε εξαιρετική ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο

Κατασκευασμένα για εξαιρετική εμπειρία ακρόασης, τα προϊόντα της σειράς Mobile ES Series, συνδυάζουν μουσική και συνδεσιμότητα κορυφαίας ποιότητας, για απαράμιλλη οδηγική εμπειρία.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ο ενισχυτής XM-5ES Mobile ES™ 5 καναλιών απογειώνει τον ήχο στο αυτοκίνητο. Σχεδιασμένος για απόλυτη ακρίβεια ήχου, ώστε να ακούτε κάθε λεπτομέρεια της μουσικής να ζωντανεύει, με εκτεταμένη απόκριση συχνότητας και άφθονη ισχύ στα 100 W x 4 (330 W x 2 με γέφυρα) + 450 W x 1 RMS. Η νέα λειτουργία άθροισης σήματος και οι συνδυασμένες έξοδοι προενίσχυσης προσφέρουν εύκολη εγκατάσταση σε διαφορετικούς τύπους οχημάτων.
  • Ισχύς εξόδου 100 W x 4 (330 W x 2 με γέφυρα) + 450 W x 1 RMS στα 4 Ohm

  • Ισχύς εξόδου 165 W x 4 + 750 W x 1 RMS στα 2 Ohm

  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Άθροιση σημάτων για απρόσκοπτη σύνδεση σε εργοστασιακό ήχο και συνδυασμένες εξόδους προενίσχυσης

  • Οι αναβαθμισμένοι ακροδέκτες σύνδεσης και ο πίνακας ελέγχου συνοδεύονται και από τηλεχειριστήριο μπάσων.

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον