XS-162ES

Αναβαθμίστε τον ήχο σας

Τα διαιρούμενα ηχεία XS-162ES 6,5" (16 cm) αποδίδουν εντυπωσιακή καθαρότητα και απεικόνιση ήχου στο αυτοκίνητο. Ανανεωμένη εμπειρία ακρόασης με τα πρωτοποριακά ηχεία Mobile ES.

ΣΕΙΡΑ MOBILE ES™

XS-162ES | Διαιρούμενα ηχεία 2 δρόμων 16 cm (6 ½") Mobile ES™

XS-162ES
Ηχεία XS-162ES σε μαύρο

Ενδεικτικά από

275,00 €

λογότυπο mobile ES
Μάθετε για το πάθος μας και την απαράμιλλη τεχνολογία.
Βραβευμένο 
Ελαφρύ ανθεκτικό Cellular Woofer μήτρα ινών αραμιδίου

Το κεντρικό διάφραγμα ηχείου του XS-162ES είναι κατασκευασμένο από το μοναδικό υλικό της Sony το ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό Cellular, προηγουμένως γνωστό και ως MRC. Αυτή η ένωση τρίτης γενιάς έχει βελτιστοποιηθεί περαιτέρω σε συνδυασμό με τις τεχνικές βελτιώσεις της μονάδας οδήγησης, για ακόμη μεγαλύτερη απόκριση συχνότητας και πιο ομαλά και φυσικά χαρακτηριστικά ήχου.

Εικόνα του ηχείου XS-162ES 6.5" όπως φαίνεται ακριβώς από πάνω
Κοντινό στις ίνες αραμιδίου που χρησιμοποιούνται μέσα στο ηχείο XS-162ES 6.5"
Βέλτιστη σχεδίαση

Η ενσωμάτωση σε μία μήτρα ινών αραμιδίου καταστέλλει την αντήχηση διαφράγματος και ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση, όχι μόνο στις χαμηλές αλλά και στις μεσαίες και τις υψηλότερες συχνότητες. Το αποτέλεσμα είναι δυνατός ήχος σε όλες τις συχνότητες και ασυνήθιστα ευκρινής, ακόμα και σε υψηλή ένταση.

Κροσόβερ Bi-AMP με επιλογέα απολαβής

Το κροσόβερ υψηλής ποιότητας διαθέτει ιδανικό πυκνωτή μεμβράνης χαμηλότερης αντίστασης για πιο καθαρούς υψηλούς τόνους. Η σχεδίαση Bi-AMP ανακόπτει την παραμόρφωση του ρεύματος στο tweeter κατά τη λειτουργία του woofer με υψηλά επίπεδα εισόδου. Ο αποκλειστικός επιλογέας απολαβής βοηθάει τη διατήρηση της ισορροπίας των επιπέδων σημάτων στο woofer και το tweeter, με δυνατότητα προσαρμογής του επιπέδου tweeter ακόμα και με μονό ενισχυτή.

Περιμετρικός δακτύλιος με χωριστές εγκοπές

Ο περιμετρικός δακτύλιος του woofer αποτελεί άλλη μία αποκλειστική τεχνολογία της Sony, με χαρακτηριστικές καμπύλες εγκοπές που βελτιώνουν την κάθετη συμμετρία πλάτους, για δραματική μείωση της παραμόρφωσης και βελτιωμένη ευκρίνεια.

Εικόνα του ηχείου XS-162ES 6.5" που δείχνει τη ροή αέρα
Δομή πλαισίου πέντε ακτίνων και δυναμική διάχυση αέρα

Η σχεδίαση πέντε ακτινών του πλαισίου αποσβένει την αντήχηση, ενώ η ενσωματωμένη δυναμική διάχυση αέρα διασφαλίζει αποτελεσματική κυκλοφορία αέρα για ομαλή κίνηση του κώνου και ψύξη του ηχητικού πηνίου.

Tweeter για καθαρές ψηλές νότες

Συμβατό με ήχο υψηλής ανάλυσης, το διάφραγμα tweeter μαλακού θόλου συνδέεται απευθείας πάνω στο ηχητικό πηνίο και είναι σχεδιασμένο να καλύπτει τις πολύ υψηλές συχνότητες της μουσικής, με εύρος συχνοτήτων που φτάνει τα 40 kHz.

Εικόνα του tweeter του ηχείου XS-162ES 6.5"
Spider προοδευτικής αύξησης ύψους σπείρας

Το spider βελτιστοποιημένης ακουστικής διαχειρίζεται υψηλότερη ισχύ και ροή αέρα, με προφίλ σχεδιασμένο για πιο γρήγορη και ακριβέστερη επαφή με τον κώνο του ηχείου.

Βύσμα φάσης

Το βύσμα φάσης απόσβεσης αντήχησης στο woofer XS-162ES βοηθάει τη βέλτιστη απόκριση συχνότητας, μέχρι το σημείο του κροσόβερ με τα αντίστοιχα tweeter. Το άκαμπτο πηνίο αλουμινίου και η δυναμική διάχυση αέρα υποστηρίζουν περαιτέρω την ευρεία απόκριση συχνότητας του ηχείου, για ελεγχόμενη και δυναμική απόδοση μπάσων.

 Δομή σε διατομή

Ανακαλύψτε τις δομές του ηχείου Mobile ES, όπως τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση του περιμετρικού δακτυλίου με χωριστές εγκοπές, τη σχεδίαση πλαισίου πέντε ακτίνων και τη δυναμική διάχυση αέρα. 

Σειρά Mobile ES

Απολαύστε εξαιρετική ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο

Κατασκευασμένα για εξαιρετική εμπειρία ακρόασης, τα προϊόντα της σειράς Mobile ES Series, συνδυάζουν μουσική και συνδεσιμότητα κορυφαίας ποιότητας, για απαράμιλλη οδηγική εμπειρία.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Δοκιμάστε τα διαιρούμενα ηχεία 2 δρόμων XS-162ES με συμβατότητα High-Resolution Audio, για κορυφαίο στερεοφωνικό ήχο στο ταμπλό σας. Το woofer από ελαφρύ και ανθεκτικό κυψελοειδές υλικό αποδίδει υψηλής απόκρισης και πιστότητας μπάσα και ευκρινείς μεσαίες συχνότητες, που υποστηρίζονται από τους καθαρούς υψηλούς τόνους του tweeter μαλακού θόλου, για να απολαμβάνετε γεμάτα φωνητικά και λεπτομέρειες από μουσικά όργανα, όπου κι αν πηγαίνετε.
  • Ελαφρύ ανθεκτικό Cellular Woofer μήτρα ινών αραμιδίου αποδίδει πιστά μπάσα υψηλής απόκρισης

  • Το διαιρούμενο tweeter μαλακού θόλου καλύπτει πολύ υψηλές συχνότητες έως 40 kHz

  • Περιμετρικός δακτύλιος με χωριστές εγκοπές για λιγότερη παραμόρφωση και καθαρό ήχο

  • Η σχεδίαση πέντε ακτίνων του πλαισίου αποσβένει την αντήχηση

  • Η δυναμική διάχυση αέρα διασφαλίζει την ομαλή κίνηση του κώνου και την ψύξη

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον