XS-163ES

Αναβαθμίστε τον ήχο σας

Δώστε νέα ζωή στην εμπειρία ακρόασης στο αυτοκίνητο με διαιρούμενα ηχεία 3 δρόμων Mobile ES. Ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης μεσαίων συχνοτ.  3 ½" (8 cm) με διάφραγμα μήτρας ινών αραμιδίου, για ευρύ ηχητικό πεδίο, μεγαλύτερο βάθος μουσικής, πλούσια φωνητικά και λεπτομερείς υφές οργάνων.

ΣΕΙΡΑ MOBILE ES™

XS-163ES | Διαιρούμενα ηχεία 3 δρόμων 16 cm (6 ½") Mobile ES™

XS-163ES
Ηχεία XS-163ES σε μαύρο

Ενδεικτικά από

480,00 €

λογότυπο mobile ES
Μάθετε για το πάθος μας και την απαράμιλλη τεχνολογία.
Lightweight Rigid Cellular Aramid Fiber Matrix Diaphragm

Τα διαφράγματα για το woofer και η μονάδα οδήγησης μεσαίων συχνοτήτων είναι κατασκευασμένα από το μοναδικό υλικό Cellular της Sony προηγουμένως γνωστό ως MRC. Αυτή η ένωση τρίτης γενιάς έχει βελτιστοποιηθεί περαιτέρω σε συνδυασμό με τις τεχνικές βελτιώσεις της μονάδας οδήγησης, για ακόμη μεγαλύτερη απόκριση συχνότητας και πιο ομαλά και φυσικά χαρακτηριστικά ήχου.

Άποψη από μπροστά του διαιρούμενου ηχείου 3 δρόμων XS-163ES 6 1/2" (16 cm) Mobile ES.
Άποψη από μπροστά της μονάδας οδήγησης μεσαίων συχνοτήτων εντός του διαιρούμενου ηχείου 3 δρόμων XS-163ES 6 1/2" (16 cm) Mobile ES.
Ρηχή μονάδα οδήγησης μεσαίων συχνοτήτων

Η νέα μονάδα οδήγησης μεσαίων συχνοτήτων οδηγείται μέσω ενός συμπαγούς αλλά απίστευτα ισχυρού μαγνήτη νεοδυμίου. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο ρηχό περίβλημα, σχεδιασμένο να λειτουργεί ακόμα και σε περιορισμένους χώρους και δύσκολες εγκαταστάσεις.

Βέλτιστη σχεδίαση

Η ενσωμάτωση σε μία μήτρα ινών αραμιδίου καταστέλλει την αντήχηση διαφράγματος και ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση, όχι μόνο στις χαμηλές αλλά και στις μεσαίες και τις υψηλότερες συχνότητες. Το αποτέλεσμα είναι δυνατός ήχος σε όλες τις συχνότητες και ασυνήθιστα ευκρινής, ακόμα και σε υψηλή ένταση.

Κοντινή λήψη των ινών αραμιδίου.
Κροσόβερ Bi-AMP με επιλογέα απολαβής

Το κρόσοβερ ποιότητας audiophile διαθέτει βελτιστοποιημένους πυκνωτές μεμβράνης χαμηλής αντίστασης για καθαρή αναπαραγωγή υψηλών συχνοτήτων. Η επαγωγική περιέλιξη και τα πηνία με πυρήνες αέρα προσφέρουν καθαρές μεσαίες συχνότητες και ισχυρό ήχο κατά παραγγελία. Θα απολαύσετε εκπληκτικά χαμηλή παραμόρφωση σε όλες τις συχνότητες και ακρίβεια ελέγχου απολαβής κροσόβερ, ακόμη και με χρήση των τμημάτων με έναν μόνο ενισχυτή.

Περιμετρικός δακτύλιος με χωριστές εγκοπές

Ο περιμετρικός δακτύλιος του woofer αποτελεί άλλη μία αποκλειστική τεχνολογία, με χαρακτηριστικές καμπύλες εγκοπές που βελτιώνουν την κάθετη συμμετρία πλάτους, για δραματική μείωση της παραμόρφωσης και βελτιωμένη ευκρίνεια.

Εικόνα του ηχείου XS-162ES 6.5" που δείχνει τη ροή αέρα
Πλαίσιο πέντε ακτίνων και δυναμική διάχυση αέρα

Η σχεδίαση πέντε ακτινών του πλαισίου αποσβένει την αντήχηση, ενώ η ενσωματωμένη δυναμική διάχυση αέρα διασφαλίζει αποτελεσματική κυκλοφορία αέρα για ομαλή κίνηση του κώνου και ψύξη του ηχητικού πηνίου.

Tweeter για καθαρές ψηλές νότες

Συμβατό με ήχο υψηλής ανάλυσης, το διάφραγμα tweeter μαλακού θόλου συνδέεται απευθείας πάνω στο ηχητικό πηνίο και είναι σχεδιασμένο να καλύπτει τις πολύ υψηλές συχνότητες της μουσικής, με εύρος συχνοτήτων που φτάνει τα 40 kHz.

Άποψη από μπροστά του διαιρούμενου ηχείου 3 δρόμων XS-163ES 6 1/2" (16 cm) Mobile ES.
Spider προοδευτικής αύξησης ύψους σπείρας

Το spider βελτιστοποιημένης ακουστικής διαχειρίζεται υψηλότερη ισχύ και ροή αέρα, με προφίλ σχεδιασμένο για πιο γρήγορη και ακριβέστερη επαφή με τον κώνο του ηχείου.

Βύσματα φάσης 

Τα βύσματα φάσης απόσβεσης αντήχησης στο woofer XS-163ES και τη μονάδα οδήγησης μεσαίων συχνοτήτων εξασφαλίζουν ιδανική απόκριση συχνότητας, μέχρι τα σημεία κροσόβερ. Το άκαμπτο πηνίο αλουμινίου στο woofer και η δυναμική διάχυση αέρα υποστηρίζουν ευρεία απόκριση συχνότητας, για ελεγχόμενα, δυναμικά μπάσα.

 Δομή σε διατομή

Ανακαλύψτε τις δομές του ηχείου Mobile ES, όπως τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση του περιμετρικού δακτυλίου με χωριστές εγκοπές, το πλαίσιο πέντε ακτίνων και τη δυναμική διάχυση αέρα.

Σειρά Mobile ES

Απολαύστε εξαιρετική ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο

Κατασκευασμένα για εξαιρετική εμπειρία ακρόασης, τα προϊόντα της σειράς Mobile ES Series, συνδυάζουν μουσική και συνδεσιμότητα κορυφαίας ποιότητας, για απαράμιλλη οδηγική εμπειρία.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Δώστε νέα ζωή στην εμπειρία ακρόασης στο αυτοκίνητο με διαιρούμενα ηχεία 3 δρόμων Mobile ES. Ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης μεσαίων συχνοτ.  3 ½" (8 cm) με διάφραγμα μήτρας ινών αραμιδίου, για ευρύ ηχητικό πεδίο, μεγαλύτερο βάθος μουσικής, πλούσια φωνητικά και λεπτομερείς υφές οργάνων.
  • Ελαφρύ ανθεκτικό woofer/διάφραγμα μεσαίου εύρους για ακρίβεια στα μπάσα και τις μεσαίες νότες.

  • Το διαιρούμενο tweeter μαλακού θόλου καλύπτει πολύ υψηλές συχνότητες έως 40 kHz

  • Περιμετρικός δακτύλιος με χωριστές εγκοπές για λιγότερη παραμόρφωση και καθαρό ήχο

  • Δυναμική διάχυση αέρα και σχεδιασμός πλαισίου πέντε ακτινών

  • Πρόγραμμα οδήγησης μεσαίων συχνοτήτων 8 cm (3 1/2") μήτρας MRC ινών αραμιδίου για κρυστάλλινο ήχο

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον