Σειρά Mobile ES

Κορυφαία προϊόντα Sony με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής και βελτιώσεων, για απαράμιλλη εμπειρία ήχου και βίντεο.

Σχεδιασμένο για τελειότητα

Νέα σειρά ηχείων και subwoofer Mobile ES Διαφράγματα από MRC (Mica Reinforced Cellular) 3ης γενιάς, σε συνδυασμό με περιμετρικό δακτύλιο με χωριστές εγκοπές, για ασυναγώνιστη ακουστική εντός του οχήματος.

MRC 3ης γενιάς

Το MRC (Mica Reinforced Cellular) είναι το αυθεντικό υλικό διαφράγματος της Sony, για αντοχή, μικρό βάρος και καλή εσωτερική απώλεια (χαμηλή παραμόρφωση αντήχησης). Εκτός από τις βελτιώσεις του μηχανικού οδηγού, αυτή η μονάδα τρίτης γενιάς έχει βελτιστοποιηθεί κι άλλο, για πιο ευρεία απόκριση συχνότητας και πιο ομαλά, πιο φυσικά χαρακτηριστικά ήχου.

Περιμετρικός δακτύλιος με χωριστές εγκοπές

Άλλη μία αποκλειστική τεχνολογία, οι ξεχωριστές εγκοπές χαραγμένες στον περιμετρικό δακτύλιο βελτιώνουν την κάθετη συμμετρία πλάτους του woofer, μειώνοντας την παραμόρφωση και την ευκρίνεια του ήχου.

Δομή πλαισίου πέντε ακτίνων και δυναμική διάχυση αέρα

Η σχεδίαση πέντε ακτινών του πλαισίου αποσβένει την αντήχηση, ενώ η ενσωματωμένη δυναμική διάχυση αέρα διασφαλίζει αποτελεσματική κυκλοφορία αέρα για ομαλή κίνηση του κώνου και ψύξη του ηχητικού πηνίου.

Spider προοδευτικής αύξησης ύψους σπείρας

Η σχεδίαση spider βελτιστοποιημένης ακουστικής διαχειρίζεται υψηλότερη ισχύ και ροή αέρα, με προφίλ σχεδιασμένο για πιο γρήγορη και ακριβέστερη επαφή με τον κώνο του ηχείου.

Βύσμα φάσης

Το βύσμα φάσης απόσβεσης αντήχησης στο woofer XS-162ES βοηθάει τη βέλτιστη απόκριση συχνότητας, μέχρι το σημείο του κροσόβερ με τα αντίστοιχα tweeter. Το άκαμπτο πηνίο αλουμινίου και η δυναμική διάχυση αέρα υποστηρίζουν περαιτέρω την ευρεία απόκριση συχνότητας του ηχείου, για ελεγχόμενη και δυναμική απόδοση μπάσων.