Λήψεις ήχου υψηλής ανάλυσης

Ακούστε τη μουσική όπως θα ήθελε ο δημιουργός της. Αγοράστε και απολαύστε αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης από τις παρακάτω υπηρεσίες μουσικής.

Η μουσική όπως δεν την έχετε ακούσει ποτέ

Όπως ακριβώς το HD άλλαξε τον τρόπο που βλέπετε ταινίες, έτσι και ο ήχος υψηλής ανάλυσης θα αλλάξει τον τρόπο που ακούτε μουσική.

ρύθμιση υψηλής ανάλυσης
Αγορά. Λήψη. Ακρόαση.

Η ακρόαση μουσικής υψηλής ανάλυσης είναι μια απλή διαδικασία.

Επιλέξτε ένα αρχείο ήχου υψηλής ανάλυσης από μία από τις πλούσιες βιβλιοθήκες των υπηρεσιών μουσικής. Αφού το αγοράσετε, κατεβάστε το στον υπολογιστή σας και ακούστε το σε ένα φορητό ή οικιακό σύστημα ήχου υψηλής ανάλυσης.

Αγοράστε αρχεία από τις εξής υπηρεσίες μουσικής:

Ορισμένοι τίτλοι μπορεί να μην είναι διαθέσιμοι στη χώρα σας.

Φιλαρμονική Βερολίνου

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου ηχογραφεί τη μουσική της για περισσότερα από 100 χρόνια ικανοποιώντας παγκοσμίως τους μουσικόφιλους. Με τη δική μας δισκογραφική εταιρεία, ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Φιλαρμονικής. Με τις κυκλοφορίες μας θέλουμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προδιαγραφές από άποψη τεχνικών στοιχείων και επεξεργασίας και αποδίδει τη μουσική μας από διάφορες προοπτικές. Στη διαδικτυακή τοποθεσία μας προσφέρεται η δυνατότητα λήψης σε 24 bit και έως και 192 kHz, σε στερεοφωνικό ήχο και ήχο Surround. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μορφή αρχείου WAV και FLAC.

Bleep

Το Bleep σάς προσφέρει την καλύτερη μουσική από όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως είδους, στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Μεταξύ άλλων, διαθέτει μια συλλογή αρχείων 24-bit master που διευρύνεται διαρκώς.

Cybele

Μια πρωτοποριακή δισκογραφική εταιρεία για κλασική και σύγχρονη μουσική, η Cybele διανέμει τις παραγωγές της όχι μόνο σε φυσική μορφή, αλλά και σε ελαφριές λήψεις υψηλής ανάλυσης σε FLAC ή DSD.

Gimell

Κατεβάστε και ακούστε την κλασική αρμονία των Tallis Scholars, ηχογραφημένη από τη δισκογραφική τους εταιρεία Gimell, σε πεντακάθαρο ήχο υψηλής ανάλυσης.

hd-klassik

Ανακαλύψτε τον υπέροχο κόσμο της κλασικής μουσικής και απολαύστε κλασικές δημιουργίες σε αυθεντικό ήχο, με λήψεις FLAC και DSD υψηλής ανάλυσης, μονάδες USB Flash, SACD, CD κ.α.

Linn Records

Η Linn Records πρόσφερε πρώτη το Studio Master χωρίς DRM. Χιλιάδες πελάτες κατέβασαν το Studio Masters και απόλαυσαν μουσική υψηλής ποιότητας στο σπίτι. Το 2010 η εταιρεία κέρδισε το βραβείο "Label of the Year" από το Gramophone.

Naim Label

Σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνών και ειδών κορυφαίας ποιότητας ήχου σε WAV, FLAC ή ALAC υψηλής ανάλυσης έως και 24 bit 192KHz Naim.

7digital

Επιλέξτε κομμάτια υψηλής ποιότητας από μια μεγάλη συλλογή του κόσμου. Αγοράστε τα, αποθηκεύστε τα στο cloud και ακούστε τα είτε στο Διαδίκτυο είτε μέσω εφαρμογών για φορητές συσκευές.

Τέλειος ψηφιακός ήχος

Απολαύστε τον ήχο όπως ακριβώς θα ήθελε ο καλλιτέχνης.

Προϊόντα ήχου υψηλής ανάλυσης

Ανεξάρτητα από το αν αναζητάτε την ευκολία στις μετακινήσεις σας ή την πλήρη ισχύ ενός οικιακού συστήματος, τα προϊόντα ήχου υψηλής ανάλυσης της Sony σας προσφέρουν υψηλή ποιότητα.