Συναρπαστική εμπειρία home cinema

© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc., Perfect World Pictures (ΗΠΑ) Inc. και 2.0 Entertainment Borrower, LLC. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. 

Πιο ρεαλιστικές ταινίες και σειρές από ποτέ

Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες εικόνας και ήχου, η Sony BRAVIA® αποδίδει ρεαλιστικές εικόνες με τρισδιάστατο ήχο, για μια καθηλωτική, κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σας.

Κινηματογραφική αντίθεση

Με πάνω από 8 εκατομμύρια pixel OLED που ελέγχονται ανεξάρτητα, θα απολαμβάνετε βαθύτερα μαύρα και εντυπωσιακές φωτεινές εικόνες. Η τεχνολογία Pixel Contrast BoosterTM βελτιώνει κι άλλο αυτό το ανώτερο επίπεδο αντίθεσης, αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερο βάθος, υφή, χρώμα και λεπτομέρεια στις ταινίες που βλέπετε.

© 2019 CTMG. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Ρεαλιστική λεπτομέρεια

Ο επεξεργαστής εικόνας X1TM Ultimate, ο πιο ισχυρός επεξεργαστής της Sony μέχρι στιγμής, εντοπίζει κάθε αντικείμενο στην οθόνη και αναβαθμίζει έξυπνα τη φωτεινότητα, το χρώμα και τη λεπτομέρεια. Προσδίδει απίστευτη ευκρίνεια, φωτεινότητα και ρεαλισμό.

Ρεαλιστική λεπτομέρεια
Ρεαλιστική λεπτομέρεια
Καθηλωτικός ήχος

Στον κινηματογράφο, ο ήχος προέρχεται απευθείας από την οθόνη, ώστε ό,τι βλέπετε να αντιστοιχεί σε ό,τι ακούτε. Η τεχνολογία Acoustic Surface AudioTM της Sony προσφέρει την ίδια εμπειρία στο σαλόνι σας. Δύο ενεργοποιητές ήχου δονούν αόρατα την οθόνη της τηλεόρασης και δύο subwoofer παράγουν πλούσια μπάσα, δημιουργώντας μια πλούσια εμπειρία ήχου, που σας περικλείει.

Φωτογραφία: Maaike Ronhaar

Sony BRAVIA®, φτιαγμένη για ταινίες
Οι ταινίες ζωντανεύουν με τη σειρά τηλεοράσεων A8

Η σειρά A8 έχει τον ίδιο επεξεργαστή με τις τηλεοράσεις 8K, αναδεικνύοντας την ομορφιά του OLED σε απόλυτη αρμονία με τον ήχο.

Δείτε την 4η σεζόν της σειράς "Η τέλεια ληστεία". Διαθέσιμη μόνο στο Netflix.
Απαιτείται συνδρομή μετάδοσης Netflix.

Η καλύτερη 4K LCD της Sony – Σειρά XH95

Οι τυπικές τηλεοράσεις έχουν μία σειρά LED. Στο Full Array LED της Sony, καλύπτουν όλη την οθόνη, αποκαλύπτοντας κάθε λεπτομέρεια στη σειρά τηλεοράσεων XH95.

© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc. και 2.0 Entertainment Borrower, LLC. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Απολαύστε ποιότητα στούντιο με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Η λειτουργία αναπτύχθηκε ειδικά για παρακολούθηση περιεχομένου παραγωγής Netflix, ενώ η αναπαραγωγή εικόνας στην τηλεόραση γίνεται με ποιότητα εικόνας στούντιο. Η λειτουργία Netflix Calibrated Mode διατηρεί απόλυτα το όραμα του δημιουργού.
Απαιτείται συνδρομή Netflix.