BRAVIA® OLED AG9, για μια συναρπαστική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου.
"Η σειρά BRAVIA® MASTER αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε ταινίες"

Δείτε τι λένε οι ίδιοι οι σκηνοθέτες και οι σεναριογράφοι. Ανακαλύψτε γιατί η Sony είναι η επιλογή των δημιουργών.

Οι τηλεοράσεις BRAVIA® AG9 και XG95 της Sony είναι τηλεοράσεις Netflix Recommended TV για το 2019.

Το Netflix δημιούργησε έναν εύκολο τρόπο για να αναγνωρίζετε τις τηλεοράσεις με καλύτερη απόδοση, ευκολότερη πρόσβαση στην εφαρμογή και νέες λειτουργίες που καθιστούν μια έξυπνη τηλεόραση καλύτερη. Με τις τηλεοράσεις Netflix Recommended TV, απολαμβάνετε δημοφιλή προγράμματα και ταινίες, χάρη στο ειδικό κουμπί και στον φωνητικό έλεγχο.

Εξερευνήστε νέους κόσμους με την οθόνη OLED

Με πάνω από 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel OLED, μεμονωμένου ελέγχου, θα βλέπετε αυθεντικό μαύρο, απίστευτες αντιθέσεις και ρεαλιστικό χρώμα. Πρόκειται για μια αξεπέραστη εμπειρία που θα σας συναρπάσει.

Παρακολουθήστε τη σειρά "Stranger Things" στο Netflix.

(1) Συμβατική (2) OLED

Το όραμα του δημιουργού ζωντανεύει με την AG9

Ο πιο ισχυρός επεξεργαστής εικόνας της Sony, ο X1TM Ultimate, φέρνει τον κινηματογράφο στο σαλόνι σας. Η οθόνη OLED διατηρεί τα επίπεδα μαύρου και το Pixel Contrast Booster βελτιώνει κάθε λεπτομέρεια, ενώ ο ήχος Acoustic Surface Audio+TM συνοδεύει τα πάντα.

Δείτε την ταινία "Με τα μάτια κλειστά" στο Netflix.

Εικόνες και ήχος σε τέλεια αρμονία

Απολαύστε καθηλωτική ανάλυση 4K με συγκλονιστικά όμορφη λεπτομέρεια, και ζωηρή εικόνα που συγχρονίζεται με τον ήχο, χάρη στην τεχνολογία Sound-from-Picture RealityTM της Sony

Απόλυτος ρεαλισμός

Με απαράμιλλη ισχύ επεξεργασίας, ο επεξεργαστής εικόνας X1TM Ultimate εντοπίζει κάθε αντικείμενο στην οθόνη και βελτιώνει έξυπνα τη φωτεινότητα, τη λεπτομέρεια και το χρώμα. Θα παρακολουθείτε ταινίες με εξαιρετική καθαρότητα και ευκρίνεια, με όλο το βάθος και την υφή στην οποία στόχευε ο δημιουργός.

Φωτογραφία: Gaetan Ferrari

εικόνα
εικόνα

Προσομοιωμένες εικόνες

Ανώτερη ποιότητα εικόνας

Το Pixel Contrast BoosterTM αποτυπώνει τα φυσικά χρώματα της OLED και τα βελτιώνει με υψηλή, ευκρινή λεπτομέρεια. Ακόμα και οι σκοτεινές σκιές εντοπίζονται και αναπαρίστανται, για να απολαμβάνετε αυθεντικό κινηματογραφικό αποτέλεσμα.

ανώτερη
ανώτερη

Προσομοιωμένες εικόνες

Πολυδιάστατος ήχος

Στον κινηματογράφο, ο ήχος έρχεται απευθείας από την οθόνη, έτσι ώστε αυτό που βλέπετε να ταιριάζει με αυτό που ακούτε. Η τεχνολογία Acoustic Surface Audio+TM της AG9 αναπαράγει αυτήν την καθηλωτική εμπειρία απευθείας στο σαλόνι σας. Δύο ενεργοποιητές δονούν με αόρατο τρόπο την οθόνη και δύο υπογούφερ παράγουν πανίσχυρα μπάσα, δημιουργώντας πλούσιο, κινηματογραφικό ήχο που σας απορροφά πλήρως.

Φωτογραφία: Maaike Ronhaar

Η απόλυτη πηγή ήχου που κόβει την ανάσα

Ακούστε τους διαλόγους, τα εφέ ήχου και τη μουσική ακριβώς όπως το σκόπευε ο κινηματογραφιστής. Απλώς συνδέστε την AG9 στο σύστημα home cinema και χρησιμοποιήστε την ως κεντρικό ηχείο, για να απελευθερώσετε την απόλυτα καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία.

Η AG9 είναι όμορφη από κάθε γωνία

Η λιτή, μινιμαλιστική σχεδίαση δεν σας αποσπά από την ουσία, δηλαδή την εικόνα, για να μπορείτε να παρακολουθείτε την πλοκή με κάθε λεπτομέρεια.

Σύρετε
Απολαύστε τη μαγεία του κινηματογράφου

Το Dolby VisionTM ζωντανεύει σκηνές προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία προβολής, ενώ το Dolby AtmosTM γεμίζει το δωμάτιο με καθηλωτικό ήχο Surround.

  • Λειτουργία Netflix Calibrated Mode
  • Κουμπί Netflix
  • Δωρεάν δοκιμή
Άλλες προτεινόμενες τηλεοράσεις BRAVIA® για ψυχαγωγία όπως την οραματίστηκε ο δημιουργός.
  • Ανακαλύψτε την XG95
  • Ποιότητα εικόνας XG95
  • Ποιότητα ήχου XG95
Τηλεοράσεις BRAVIA®, ειδικά κατασκευασμένες για να απολαμβάνετε ταινίες και σειρές.

 Φωτογραφία: Albert Dros