Πιο ευέλικτη και πιο οικολογική

Οι μηχανικοί της Sony πάντα συνεργάζονταν με τους κινηματογραφιστές. Το ίδιο έγινε με τη VENICE, πετυχαίνοντας έτσι μικρότερες διαστάσεις, διατηρώντας την ποιότητα και την αντοχή σε απαιτητικές συνθήκες και, ταυτόχρονα, μειώνοντας τα υλικά κατασκευής. 

Υψηλή απόδοση και για το περιβάλλον

Διατηρούμε σταθερή πορεία προς το μηδενικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο κατά τον κύκλο ζωής των προϊόντων μας και στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, σύμφωνα με το πρόγραμμα "Road to Zero". Στα πλαίσια της εκπλήρωσης του συγκεκριμένου στόχου, η κατανάλωση πρώτων υλών μειώνεται μέσω ελαφρύτερων και μικρότερων προϊόντων, με χαμηλότερο αντίκτυπο στον πλανήτη.

Μείωση εξ αντανακλάσεως

Αναθεωρώντας την παλιότερη σχεδίαση και χρησιμοποιώντας μοναδική αρχιτεκτονική, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια πιο ελαφριά, πιο μικρών διαστάσεων μηχανή. Εξετάσαμε εκ νέου τη χρήση υλικών και κατασκευάσαμε τη VENICE με 20% μικρότερο βάρος και 40% μικρότερες διαστάσεις από την F65.

Εικόνα για το [1] F65 [2] VENICE
Σύγκριση μεγέθους

[1] F65 [2] VENICE

Εικόνα για το [1] F65 [2] VENICE
Σύγκριση βάρους

[1] F65 [2] VENICE

Εικόνα για το Ένας νέος τρόπος αντίληψης της θερμότητας
Ένας νέος τρόπος αντίληψης της θερμότητας

Με τη νέα σχεδίαση του συστήματος εξαερισμού και της πλακέτας κυκλώματος, μειώθηκε σημαντικά το συνολικό μέγεθος της μηχανής, χωρίς να μειωθεί η απόδοση. Και, με την επανεξέταση της δομής κατασκευής, βελτιώθηκε και η συνολική εκπομπή θερμότητας.

Πιο αποδοτική εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδίαση

Οι δύο εσωτερικές περιστρεφόμενες υποδοχές για φίλτρα ND στη VENICE δίνουν οκτώ βήματα ελέγχου έκθεσης από το σερβομοτέρ των ND. Οι δύο υποδοχές προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία και μειώνουν την εξωτερική περίμετρο, με αποτέλεσμα μια μικρότερων διαστάσεων και πιο αποδοτική μηχανή, που χρειάζεται λιγότερο τα εξωτερικά φίλτρα.

Εικόνα για Πιο αποδοτική εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδίαση
Υψηλή απόδοση με χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο

Η τεχνολογική καινοτομία μειώνει το περιβαλλοντικό αντίκτυπο της VENICE χρησιμοποιώντας λιγότερους πόρους στη διαδικασία κατασκευής. Ταυτόχρονα, διατηρείται η υψηλή ανθεκτικότητα, η εύκολη μεταχείριση και λειτουργία, σε μεγάλο εύρος συνθηκών.

Δείτε περισσότερα προϊόντα της Sony με οικολογικές λειτουργίες
Εικόνα για το Ξεκάθαρο όραμα για το περιβάλλον
Ξεκάθαρο όραμα για το περιβάλλον

Οι φακοί της Sony είναι διάσημοι για την απόδοσή τους, για να αποτυπώνετε κάθε στιγμή με αυτοπεποίθηση. Αλλά, η καινοτομία που αντανακλά την ανησυχία μας για το περιβάλλον, τους καθιστά μοναδικούς.

Εικόνα για Μικρή συσκευασία, μεγάλος ήχος
Μικρή συσκευασία, μεγάλος ήχος

Η HT-S200F είναι μια μπάρα ηχείων "όλα σε ένα", με ενσωματωμένο υπογούφερ. Η Sony κατάφερε να της δώσει γεμάτο ήχο, με μικρό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Καθώς είναι μικρότερη από τις συμβατικές μπάρες, η διανομή και η αποστολή της απαιτεί πολύ λιγότερη ενέργεια.

Εικόνα του Αibo
Aibo

Ένα καινοτόμο είδος συσκευασίας γεννιέται. Ο Aibo καταφθάνει τυλιγμένος καλά και προστατευμένος από τις φθορές, σε συσκευασία από τσόχα κατασκευασμένη από 50% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια PET (τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο).