Μικρή συσκευασία, μεγάλος ήχος

Η HT-SF200 είναι μια μπάρα ηχείων "όλα σε ένα", με ενσωματωμένο υπογούφερ. Η Sony πέτυχε να της δώσει γεμάτο ήχο, με μικρό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Καθώς είναι μικρότερη από τις συμβατικές μπάρες, η αποστολή της απαιτεί πολύ λιγότερη ενέργεια.

Κομψή κατασκευή με πλούσιο ήχο, σε μικρότερη συσκευασία

Η Sony νοιάζεται τόσο για την εμπειρία του χρήστη όσο και για το περιβάλλον. Η ευφυής σχεδίαση αποδίδει υπέροχο ήχο και τόσο η μονάδα όσο και η συσκευασία είναι πάνω από 50% πιο μικρές, ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση ρεύματος και προσεγγίζοντας περισσότερο τον στόχο της Sony για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. 

Το μικρό μέγεθος του HT-SF200 αποτελεί μεγάλη συνεισφορά στη βιωσιμότητα

Καλή σχεδίαση, για τους ανθρώπους και το περιβάλλον

Η περιβαλλοντική απόδοση ήταν ένας θεμελιώδης στόχος για την HT-SF200. Πρόθεσή μας ήταν να δημιουργήσουμε μια μπάρα ηχείων "όλα σε ένα", με γεμάτο ήχο και μειωμένο όγκο προϊόντος, ώστε να βελτιώσουμε σημαντικά την απόδοση εφοδιαστικής διαχείρισης και αποστολής.

Μικρές και όμορφες διαστάσεις σχεδίασης
Μικρές και όμορφες διαστάσεις σχεδίασης

Η απλή, ενιαία σχεδίαση προσφέρει πιο εύκολη εγκατάσταση, και, συγκριτικά με μπάρες ηχείων με ξεχωριστά υπογούφερ, ο όγκος του προϊόντος μειώθηκε κατά περίπου 80%.

Εξάλειψη του περιττού όγκου
Εξάλειψη του περιττού όγκου

Η HT-SF200 ζυγίζει μόνο 2,3 kg, σχεδόν 65% λιγότερο από τις συμβατικές μπάρες ηχείων με χωριστά υπογούφερ, ενώ, χάρη στο μικρό της μέγεθος, ταιριάζει εύκολα με τη διακόσμηση του χώρου.

Όσο μειώνεται το μέγεθος, τόσο αυξάνεται η απόδοση αποστολής
Όσο μειώνεται το μέγεθος, τόσο αυξάνεται η απόδοση αποστολής

Ο όγκος ανά συσκευασμένο προϊόν (συσκευασμένη μορφή) μειώνεται κατά περίπου 59%, και, άρα, αυξάνεται ο αριθμός προϊόντων ανά παλέτα. Έτσι, μειώνονται οι εκπομπές CO2 κατά 63% ανά προϊόν, και βελτιώνεται η απόδοση διαχείρισης κατά τη μεταφορά.

Πρωτοποριακή σχεδίαση ακουστικής για δυνατά μπάσα

Η Sony εφηύρε πρωτοποριακές λύσεις για πλούσια και ισχυρά μπάσα σε μια μικρή μπάρα ηχείων ενιαίας σχεδίασης. Τα ειδικά κανάλια ήχου, από το ενσωματωμένο γούφερ μέχρι τις θύρες μπάσων και στις δύο άκρες της μπάρας, αποδίδουν υψηλής ποιότητας ήχο από μια διακριτική και κομψή συσκευή.

Το κλειδί είναι στην ενσωμάτωση του υπογούφερ

Teppei Itagaki

Sony Home Entertainment & Sound Products Inc.

Teppei Itagaki

Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εσωτερικής διακόσμησης, της εξοικονόμησης χώρου και των χώρων ανοιχτού πλάνου στην αναπτυσσόμενη αγορά των μπαρών ηχείων, η Sony επιδίωξε την ενσωμάτωση του υπογούφερ στο εσωτερικό, και μάλιστα στο μισό του υπάρχοντος χώρου. Ένα εσωτερικό υπογούφερ παρουσιάζει διάφορα προβλήματα, μεταξύ των οποίων και η εξάλειψη των σημαντικών μηχανικών κραδασμών, ώστε το μπάσο να αποδίδει ομαλά, χωρίς να επηρεάζονται τα υπόλοιπα ηχεία. Επίσης, η μεγάλη έξοδος ενισχυτή που απαιτεί το υπογούφερ πρέπει να καλύπτεται επαρκώς από τη χαμηλής ισχύος τροφοδοσία ρεύματος. Η Sony βρήκε λύση για όλα.

Επιπλέον, η σμίκρυνση και ενσωμάτωση του υπογούφερ στο εσωτερικό μάς επέτρεψε να πετύχουμε περιβαλλοντικούς στόχους όπως η εξοικονόμηση στη χρήση υλικών και η πιο αποτελεσματική μεταφορά. Σκοπεύουμε και στο μέλλον να συνεχίσουμε την ίδια φιλοσοφία σχεδίασης υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος.

Δείτε περισσότερα προϊόντα της Sony με οικολογικές λειτουργίες

Νέα συσκευασία για τον aibo από ανακυκλωμένα υλικά
Νέα συσκευασία για τον aibo από ανακυκλωμένα υλικά

Ένα καινοτόμο είδος συσκευασίας γεννιέται. Ο Aibo καταφθάνει τυλιγμένος καλά και προστατευμένος από τις φθορές, σε συσκευασία από τσόχα κατασκευασμένη από 50% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια PET (τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο).

PlayStation
PlayStation®

Επισκεφτείτε εκπληκτικούς εικονικούς κόσμους με τη δύναμη του PlayStation®. Ανακαλύψτε με ποιον τρόπο η Sony διασφαλίζει μειωμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο και εξοικονόμηση ενέργειας στον πραγματικό κόσμο.

Ακουστικά Κεφαλής
Ακουστικά Κεφαλής

Στα πλαίσια της προστασίας των φυσικών πόρων, ένας από τους στόχους της Sony είναι η σημαντική μείωση του πλαστικού που χρησιμοποιείται στη συσκευασία ακουστικών.