Εικόνα με ατόφια μαύρα. Ήχος σε όμορφη αρμονία. Είναι η Sony OLED.

Οι OLED έχουν υπέροχη εικόνα, ατόφια μαύρα και ολοζώντανο χρώμα. Οι OLED της Sony, όμως, προσφέρουν περισσότερα, ζωντανεύοντας κάθε λεπτομέρεια με μοναδικές τεχνολογίες ποιότητας εικόνας, καθηλωτικό ήχο που ακολουθεί τη δράση και μίνιμαλ σχεδίαση. 

Τα ατόφια μαύρα προσδίδουν βάθος σε κάθε σκηνή 

Εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel ελέγχονται ανεξάρτητα στην OLED. Καθώς κάθε pixel ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται ανεξάρτητα, η διακύμανση μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών περιοχών ενισχύεται με εκπληκτικά βαθιά μαύρα και εκθαμβωτικά ανοιχτά χρώματα, για περισσότερη λεπτομέρεια, βάθος και υφές στις σκοτεινές σκηνές.

Χρώμα και αντίθεση με τεχνολογία Sony, για περισσότερο βάθος και ρεαλισμό

Η Sony εξόπλισε τις OLED με μοναδικές τεχνολογίες που σας προσφέρουν μια αληθινά καθηλωτική, συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία. Το Pixel Contrast Booster βελτιώνει το χρώμα και την αντίθεση στις φωτεινές περιοχές, για να μπορείτε να απολαμβάνετε σκηνές γεμάτες ρεαλιστικές σκιές και αποχρώσεις, περισσότερο βάθος, λεπτές υφές και την ατόφια αντίθεση στα μαύρα που μόνο η OLED μπορεί να προσφέρει. Οι ισχυροί επεξεργαστές X1 Processor βελτιώνουν κι άλλο τις εικόνες, με προηγμένους αλγόριθμους που μειώνουν τον θόρυβο και βελτιστοποιούν το χρώμα, την αντίθεση και την ευκρίνεια.

Λεπτομέρεια παπαγάλου σε LCD τύπου edge
LCD τύπου edge
Λεπτομέρεια παπαγάλου σε συμβατική OLED
Συμβατική OLED
Λεπτομέρεια παπαγάλου σε OLED της Sony με Pixel Contrast Booster
OLED της Sony με Pixel Contrast Booster
Ηχείο στην οθόνη, ήχος θεατρικής ακουστικής 

Στις τηλεοράσεις OLED της Sony, ο ήχος έρχεται απευθείας από την οθόνη. Έτσι, αυτό που ακούτε αντιστοιχεί ακριβώς σε αυτό που βλέπετε και η εμπειρία προβολής γίνεται πολύ πιο καθηλωτική. Ακούστε τον ήχο, από το σωστό σημείο. 

Μίνιμαλ σχεδίαση One Slate
Μοναδική σχεδίαση για καθηλωτική εμπειρία θέασης 

Η Sony OLED με μίνιμαλ σχεδίαση One Slate βελτιστοποιεί την εικόνα και τον ήχο στην οθόνη, προσφέροντας μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία. Η φιλοσοφία σχεδίασης σε μία ενιαία πλάκα, χωρίς περιττά στοιχεία, ενσωματώνεται αρμονικά σε κάθε σαλόνι.