Εικόνα με ατόφια μαύρα. Ήχος σε όμορφη αρμονία. Είναι η Sony OLED.

Οι OLED προσφέρουν εξαιρετική εικόνα με ατόφια μαύρα και ολοζώντανα χρώματα. Οι τηλεοράσεις OLED της Sony, χάρη στον Cognitive Processor XR™, απογειώνουν την εικόνα και τον ήχο, με ρεαλιστική αντίθεση και καθηλωτικό ήχο.

Εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel, με έλεγχο ακριβείας

Τα pixel ελέγχονται ξεχωριστά στην οθόνη OLED, για να αποδίδουν βαθιά μαύρα και εκθαμβωτικά φωτεινά σημεία. Χάρη στο Cognitive Process XR και στη μοναδική τεχνολογία ελέγχου οθόνης, το χρώμα και η αντίθεση ενισχύονται για απίστευτο ρεαλισμό.

Ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων για ρεαλιστικές αποχρώσεις και τόνους

Με τη δύναμη του Cognitive Processor XR™, το XR Triluminos Pro™ φέρνει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρωμάτων στην οθόνη. Μαζί με την οθόνη ευρέως χρωματικού φάσματος και τον επεξεργαστή που μιμείται την ανθρώπινη αντίληψη, αναλύει τον κορεσμό, την απόχρωση και τη φωτεινότητα κάθε χρώματος για να αποδώσει φυσικά χρώματα και εξαιρετική λεπτομέρεια.

Η πιο ευρεία παλέτα χρωμάτων, φυσική και φωτεινή

Η νέα τηλεόραση Sony A95K OLED (QD-OLED) έχει εκατομμύρια ξεχωριστά, αυτοφωτιζόμενα pixel, για να αναπαράγει περισσότερα χρώματα από ποτέ. Σε συνδυασμό με τον Cognitive Processor XR™, ο κορεσμός, η απόχρωση και η φωτεινότητα κάθε χρώματος αναπαράγεται με εξαιρετική λεπτομέρεια, αποκαλύπτοντας ανεπαίσθητες αποχρώσεις και διαφορές που συνήθως φαίνονται μόνο στην πραγματική ζωή.

Εικόνα με δεινόσαυρους, που δείχνει πώς η τεχνολογία Acoustic Surface αναπαράγει τον ήχο από τη σωστή θέση στη σκηνή
Ηχείο στην οθόνη, ήχος θεατρικής ακουστικής

Με την τεχνολογία Acoustic Surface Audio+ των τηλεοράσεων Sony OLED, ο ήχος έρχεται απευθείας από την οθόνη. Έτσι, αυτό που ακούτε αντιστοιχεί ακριβώς σε αυτό που βλέπετε, για πιο καθηλωτική εμπειρία προβολής. Ακούστε τον ήχο από το σωστό σημείο.