Εικόνα με ατόφια μαύρα. Ήχος σε όμορφη αρμονία. Είναι η Sony OLED.

Οι OLED έχουν υπέροχη εικόνα, ατόφια μαύρα και ολοζώντανο χρώμα. Οι OLED της Sony, όμως, προσφέρουν περισσότερα, ζωντανεύοντας κάθε λεπτομέρεια με μοναδικές τεχνολογίες ποιότητας εικόνας, καθηλωτικό ήχο που ακολουθεί τη δράση και μίνιμαλ σχεδίαση. 

Τα ατόφια μαύρα προσδίδουν βάθος σε κάθε σκηνή 

Εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel ελέγχονται ανεξάρτητα στην OLED. Καθώς κάθε pixel ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται ανεξάρτητα, η διακύμανση μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών περιοχών ενισχύεται με εκπληκτικά βαθιά μαύρα και εκθαμβωτικά ανοιχτά χρώματα, για περισσότερη λεπτομέρεια, βάθος και υφές στις σκοτεινές σκηνές.

Χρώμα και αντίθεση με τεχνολογία Sony, για περισσότερο βάθος και ρεαλισμό

Χάρη στο XR OLED Contrast Pro που χρησιμοποιεί ανάλυση της ανθρώπινης αντίληψης της προοπτικής, οι τηλεοράσεις BRAVIA XR™ OLED ενισχύουν το χρώμα και την αντίθεση στις φωτεινές περιοχές, για να απολαμβάνετε εξαιρετικά επίπεδα αντίθεσης σε ατόφια μαύρα και φωτεινά σημεία, που μέχρι τώρα δεν ήταν εφικτό. Δείτε εικόνες γεμάτες ρεαλιστικό βάθος μεταξύ θέματος και φόντου. Οι λεπτομέρειες φαίνονται καθαρά, ακόμα και σε περιοχές μαύρης σκιάς ή αντανάκλασης. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR™ βελτιώνει κι άλλο την ποιότητα, αποδίδοντας εικόνα που αντιστοιχεί ακριβώς στον τρόπο με τον οποίο τα μάτια μας βλέπουν τον κόσμο.

Λεπτομέρεια παπαγάλου σε LCD τύπου edge
LCD τύπου edge
Λεπτομέρεια παπαγάλου σε συμβατική OLED
Συμβατική OLED
Λεπτομέρεια παπαγάλου σε OLED της Sony με Pixel Contrast Booster
Τεχνολογία OLED της Sony με XR OLED Contrast Pro
Εικόνα με δεινόσαυρους, που δείχνει πώς η τεχνολογία Acoustic Surface αναπαράγει τον ήχο από τη σωστή θέση στη σκηνή
Ηχείο στην οθόνη, ήχος θεατρικής ακουστικής

Με την τεχνολογία Acoustic Surface Audio+ των τηλεοράσεων Sony OLED, ο ήχος έρχεται απευθείας από την οθόνη. Έτσι, αυτό που ακούτε αντιστοιχεί ακριβώς σε αυτό που βλέπετε, για πιο καθηλωτική εμπειρία προβολής. Ακούστε τον ήχο από το σωστό σημείο.