Ανακαλύψτε έναν απόλυτα αυθεντικό κόσμο

Ελάτε πιο κοντά στην πραγματικότητα με την OLED της Sony

Με πάνω από 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel OLED, μεμονωμένου ελέγχου, θα βλέπετε αυθεντικό μαύρο, απίστευτες αντιθέσεις και ρεαλιστικό χρώμα. Πρόκειται για μια αξεπέραστη εμπειρία που θα σας συναρπάσει.

Απόλυτο μαύρο, τέλεια όραση 

Τα pixel OLED της Sony λειτουργούν μεμονωμένα και μπορούν να απενεργοποιηθούν εντελώς δημιουργώντας το απόλυτο μαύρο. Επίπεδο ανώτερης αντίθεσης που αποκαλύπτει λεπτομέρειες, βάθος, υφές και χρώματα που συνθέτουν μια συναρπαστικά ρεαλιστική προβολή. 

Οθόνη OLED της Sony
OLED
Συμβατική οθόνη
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ

Πιο ζωηρά χρώματα με αυθεντικό μαύρο

Βλέπουμε τα χρώματα με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με αυτό που τα πλαισιώνει. Τα χρώματα δείχνουν πραγματικά ζωντανά μόνο όταν περιβάλλονται από αυθεντικό μαύρο. 

Εκατομμύρια pixel OLED που ελέγχονται ξεχωριστά

Αυτή η οθόνη διαθέτει εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel OLED, που το καθένα μπορεί να ενεργοποιηθεί ξεχωριστά για την αναπαραγωγή αληθινά ρεαλιστικής εικόνας. Χάρη στη δυνατότητα ανεξάρτητου φωτισμού του κάθε pixel, θα βλέπετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, χρώματα και αποχρώσεις σε κάθε σκηνή.

Τηλεόραση OLED της Sony που προβάλλει ένα ορεινό τοπίο

Αξιοπιστία OLED της Sony

Οι OLED TV της Sony είναι σχεδιασμένες, ώστε να αποτρέπουν το κάψιμο της οθόνης. Οι μοναδικοί επεξεργαστές της Sony ανιχνεύουν εάν προβάλλεται μια στατική εικόνα και μετατοπίζει τα pixel, για να αποφευχθεί το κάψιμο ή η απομνημόνευση της εικόνας.

Απόλυτα καθαρές σκηνές χωρίς θόλωση

Ακόμα και στις σκηνές γρήγορης κίνησης, δεν υπάρχει θόλωση και φαίνονται όλα με τέλεια καθαρότητα. Κάθε pixel μπορεί να γίνει από ανενεργό φωτεινό, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. 

Συμβατική οθόνη με θόλωση
Εικόνες χωρίς θόλωση
OLED
Συμβατικός
  • OLED
  • Συμβατικός

Εκπληκτική προβολή υπό οποιαδήποτε γωνία

Δείτε φωτεινές και ευκρινείς εικόνες από κάθε γωνία. Απολαύστε την οθόνη μαζί με ολόκληρη την οικογένεια, και όλοι θα έχουν εξαιρετική εικόνα της δράσης.