ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΗΧΕΙΑ

Ασύρματα πίσω ηχεία SA-RS5 με συνολική επιπλέον ισχύ 180 W με ενσωματωμένη μπαταρία

SA-RS5
Μπροστινή λήψη ενός ζεύγους ηχείων SA-RS5

Ενδεικτικά από

800,00 €

Μπροστινή λήψη ενός ζεύγους ηχείων SA-RS5
Όψη τριών τετάρτων ενός ζεύγους ηχείων SA-RS5
Μπροστινή λήψη ηχείου SA-RS5
Πλαϊνή λήψη ηχείου SA-RS5
Πίσω λήψη ηχείου SA-RS5
Απολαύστε την εμπειρία 360 Spatial Sound με ένα sound bar

Τα ηχεία SA-RS5 συνεργάζονται με τα πιο σύγχρονα συμβατά sound bar, χρησιμοποιώντας ηχεία upfiring και woofer ευρείας κατευθυντικότητας, ώστε το 360 Spatial Sound Mapping να δημιουργεί πολλαπλά πλασματικά ηχεία στο δωμάτιο. Τα πολλαπλά πλασματικά ηχεία που σας περιβάλλουν, σας τοποθετούν μέσα σε ένα βελτιστοποιημένο ηχητικό πεδίο, όπου ακούτε κάθε ήχο με απίστευτη ένταση. Είναι σαν εσείς και το σαλόνι σας να βρίσκεστε μέσα στην ταινία.

Δείτε τα συμβατά προϊόντα μας
Ακούστε κάθε στιγμή δράσης

Τα ηχεία είναι εξοπλισμένα με τεχνολογίες αιχμής και αποδίδουν τη βέλτιστη ποιότητα ήχου και την ευρεία κατευθυντικότητα που απαιτεί η λειτουργία 360 Spatial Sound Mapping. 

Τι περιέχει κάθε ηχείο

1 - Ηχείο upfiring
2 - Tweeter τύπου μαλακού θόλου
3 - Woofer ευρείας κατευθυντικότητας
4 - Δύο παθητικοί πομποί

Εικόνα που δείχνει τα βασικά μέρη του ηχείου SA-RS5, με αριθμούς από το 1 έως το 4.
Λεπτομέρεια που δείχνει το ηχεία upfiring σε ηχείο SA-RS5
Καθηλωτικός ήχος από ηχεία upfiring

Για πιο καθηλωτικό ήχο από πάνω, τα ηχεία upfiring αντανακλούν τον ήχο στην οροφή.

Ευελιξία τοποθέτησης, χωρίς καλώδια

Με σχεδίαση που ταιριάζει στον χώρο σας, αυτά τα ηχεία χωρίς καλώδια και με εσωτερικές μπαταρίες, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όπως σας βολεύει, είτε με καλώδιο είτε χωρίς.

Εικονίδια για διάρκειας ζωής μπαταρία 10 ωρών + 10 λεπτά γρήγορης φόρτισης για 90 λεπτά αναπαργωγή
Μπαταρία 10 ωρών και γρήγορη φόρτιση

Με έως και 10 ώρες διάρκεια μπαταρίας σε πλήρη φόρτιση, μπορείτε να τοποθετήσετε τα ηχεία χωρίς να ανησυχείτε για το καλώδιο ρεύματος. Φορτίστε τα όπου θέλετε και εμφανίστε τα όταν τα χρειάζεστε. Και αν βιάζεστε, 10 λεπτά φόρτισης θα δώσουν 90 λεπτά χρήσης.

Βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου με ένα κουμπί

Ενεργοποιήστε τη βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου όποτε θέλετε, πατώντας το κουμπί OPTIMIZE. Όταν τα ηχεία συνδυάζονται με συμβατό sound bar, μετράνε έξυπνα την απόσταση ανάμεσα στα ηχεία και την οροφή, χρησιμοποιώντας δύο μικρόφωνα σε κάθε ηχείο, για έξυπνη και εύκολη τοποθέτηση.

Λογότυπο ασύρματης συνδεσιμότητας
Με ασύρματη σύνδεση

Απλώς ενεργοποιήστε τα ασύρματα πίσω ηχεία και θα συνδεθούν αυτόματα και ασύρματα με συμβατό sound bar. Γίνεται γρήγορα και εύκολα, χωρίς μπερδεμένα καλώδια.

Ενιαία, πανκατευθυντική σχεδίαση

Χάρη στη φιλοσοφία πανκατευθυντικής σχεδίασης, ταιριάζουν με τις συμβατές sound bar της Sony. Το κυλινδρικό σχήμα αναπαριστά ένα ενιαίο κομμάτι που παράγει 360 Spatial Sound και εφαρμόζει τέλεια στον τοίχο, χάρη στην επίπεδη πίσω επιφάνεια.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Απολαύστε γνήσιο ήχο Surround με ασύρματα πίσω ηχεία με ηχεία upfiring και ενσωματωμένη ισχύ μπαταρίας, για τοποθέτηση χωρίς καλώδια. Σε συνδυασμό με συμβατά sound bar, αυτά τα ασύρματα πίσω ηχεία δημιουργούν πολλαπλά πλασματικά ηχεία στο δωμάτιο, εφαρμόζοντας την επαναστατική τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping της Sony.
  • Προαιρετικά ασύρματα πίσω ηχεία για sound bar με υποστήριξη 360 Spatial Sound Mapping

  • 10 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση

  • Ενσωματωμένα μικρόφωνα για βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου

  • Ηχεία δύο δρόμων για καθαρό, διευρυμένο ήχο

  • Δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον