ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΗΧΕΙΑ

Πρόσθετο ασύρματο υπογούφερ SA-SW3 200W

SA-SW3
Πρόσθετο ασύρματο υπογούφερ SA-SW3 200W: εικόνα

Ενδεικτικά από

500,00 €

Κοντινή όψη από μπροστά του SA-SW3
Κοντινή όψη από μπροστά του ηχείου SA-SW3
Όψη υπό γωνία του ηχείου SA-SW3
Κοντινή όψη από το πλάι του ηχείου SA-SW3
Οπίσθια όψη του ηχείου SA-SW3
Νιώστε τη δύναμη στα μπάσα

Το μικρό ασύρματο subwoofer SA-SW3 δυναμώνει τα μπάσα του συστήματος home cinema και του sound bar, για πιο καθηλωτική ακρόαση και συναρπαστικές ταινίες. Απολαύστε πιο δυνατά, πιο καθαρά μπάσα, για πιο κινηματογραφική εμπειρία ήχου Surround.


Πλούσια, βαθιά μπάσα

Χάρη στα βαθιά μπάσα ισχύος 200 W από την πανίσχυρη μονάδα οδήγησης 160 mm, το subwoofer ανάκλασης μπάσων αυξάνει την ένταση σε όλα όσα βλέπετε και ακούτε. Νιώστε τον βρυχηθμό του κεραυνού και το πλούσιο βάθος στα μπάσα, χωρίς παραμόρφωση. Επίσης, θα απολαμβάνετε πιο καθαρά φωνητικά και υψηλότερη πιστότητα, για πραγματικά αυθεντικά soundtrack.

Ενιαία, πανκατευθυντική σχεδίαση

Το σύστημα home cinema, το sound bar και τα προαιρετικά ηχεία έχουν κατασκευαστεί με την ίδια φιλοσοφία πανκατευθυντικής σχεδίασης. Η σχεδίαση του SA-SW3 ταιριάζει ιδανικά με αυτά τα συστήματα. Οι κομψές στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ενιαίο κομμάτι που αποδίδει ήχο ευρείας διάχυσης. Ο συνδυασμός υλικών με πλούσιες υφές το καθιστά ιδανικό για κάθε αισθητική σαλονιού.

Τεχνολογίες για κορυφαία ποιότητα ήχου
Εικόνα διατομής της δομής του κυκλώματος τύπου Σ
Μαγνητικό κύκλωμα τύπου Σ για βαθιά και ισχυρά μπάσα.

Το αποκλειστικό μαγνητικό κύκλωμα Σ (Sigma) της Sony αποδίδει βαθιά, ισχυρά μπάσα, μεγιστοποιώντας τη μαγνητική ισχύ που ελέγχει το ηχητικό πηνίο. Αντίθετα, το συμβατικό σχήμα κυκλώματος αφήνει μεγάλο μέρος της μαγνητικής ισχύος να διαρρέει.

Εικόνα κοντινού των μεμονωμένων εγκοπών του πλαισίου
Πλαίσιο με μεμονωμένες εγκοπές

Άλλη μίια τεχνολογία της Sony, το πλαίσιο με μεμονωμένες εγκοπές, βελτιώνει την κάθετη συμμετρία πλάτους για μεγαλύτερη ευκρίνεια. Αυτό επιτυγχάνεται με ομόκεντρες εγκοπές στο πλαίσιο, για καλύτερο έλεγχο των τάσεων εντός και εκτός του πλαισίου του διαφράγματος.

Εικονίδιο Wi-Fi®
Εύκολη εγκατάσταση

Απλώς ενεργοποιήστε το subwoofer του SA-SW3 και θα συνδεθεί αυτόματα και ασύρματα με το σύστημα home cinema ή το sound bar. Γίνεται γρήγορα και εύκολα, χωρίς μπερδεμένα καλώδια.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ενισχύστε την ένταση του συστήματος home cinema και του soundbar. Αυτό το ασύρματο subwoofer σάς προσφέρει μια πιο κινηματογραφική εμπειρία ήχου surround, με 200 W πλούσιων, δυνατών μπάσων, από μια μονάδα οδήγησης 160 mm.
  • 200 W πλούσιων, δυνατών μπάσων, από μια μονάδα οδήγησης 160 mm

  • Μονάδα ηχείου ανάκλασης μπάσων, για πιο βαθιά μπάσα

  • Μαγνητικό κύκλωμα τύπου Σ, για βαθιά, καθαρά μπάσα με λιγότερη παραμόρφωση

  • Ασύρματη συνδεσιμότητα για εύκολη εγκατάσταση

  • Η υψηλής ποιότητας σχεδίαση ταιριάζει με το σύστημα home cinema και το sound bar

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον