Κοντινή όψη από μπροστά του SA-SW5
Κοντινή όψη από μπροστά του ηχείου SA-SW5
Όψη υπό γωνία του ηχείου SA-SW5
Κοντινή όψη από το πλάι του ηχείου SA-SW5
Πίσω όψη του ηχείου SA-SW5
Καλύτερη ψυχαγωγία με ισχυρά μπάσα

Το ασύρματο subwoofer SA-SW5 ενισχύει το σύστημα home cinema και το sound bar με πιο δυνατά μπάσα, για ακόμα πιο καθηλωτικές ταινίες και μουσική. Νιώστε πόσο ρεαλιστική γίνεται η ψυχαγωγία με καθαρά, βροντερά μπάσα και απαλούς ήχους χαμηλών συχνοτήτων.


Βαθιά, εκρηκτικά μπάσα

Χάρη στα βαθιά μπάσα ισχύος 300 W από την πανίσχυρη μονάδα οδήγησης 180 mm και τον παθητικό πομπό, αυτό το subwoofer αυξάνει την ένταση σε όλα όσα βλέπετε και ακούτε. Απολαύστε τις δυνατές εκρήξεις και το πιο δυνατό μπιτ που έχετε ακούσει ποτέ χωρίς παραμόρφωση. Επίσης, θα απολαμβάνετε πιο καθαρά φωνητικά και υψηλότερη πιστότητα, για πραγματικά αυθεντικά soundtrack.

Ενιαία, πανκατευθυντική σχεδίαση

Το σύστημα home cinema, το sound bar και τα προαιρετικά ηχεία έχουν κατασκευαστεί με την ίδια φιλοσοφία πανκατευθυντικής σχεδίασης. Η σχεδίαση του SA-SW5 ταιριάζει ιδανικά με αυτά τα συστήματα. Οι κομψές στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ενιαίο κομμάτι που αποδίδει ήχο ευρείας διάχυσης. Ο συνδυασμός υλικών με πλούσιες υφές το καθιστά ιδανικό για κάθε αισθητική σαλονιού.

Δείτε την τεχνολογία

Χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες ήχου, όπως το μαγνητικό κύκλωμα τύπου Σ και το πλαίσιο με μεμονωμένες εγκοπές, το SA-SW5 απογειώνει την ψυχαγωγία, με βαθιά, πλούσια μπάσα και καθαρό ήχο χαμηλής συχνότητας.

Τεχνολογίες για κορυφαία ποιότητα ήχου
Εικόνα διατομής της δομής του κυκλώματος τύπου Σ
Μαγνητικό κύκλωμα τύπου Σ για βαθιά και ισχυρά μπάσα.

Το αποκλειστικό μαγνητικό κύκλωμα Σ (Sigma) της Sony αποδίδει βαθιά, ισχυρά μπάσα, μεγιστοποιώντας τη μαγνητική ισχύ που ελέγχει το ηχητικό πηνίο. Αντίθετα, το συμβατικό σχήμα κυκλώματος αφήνει μεγάλο μέρος της μαγνητικής ισχύος να διαρρέει.

Εικόνα κοντινού των μεμονωμένων εγκοπών του πλαισίου
Πλαίσιο με μεμονωμένες εγκοπές

Άλλη μίια τεχνολογία της Sony, το πλαίσιο με μεμονωμένες εγκοπές, βελτιώνει την κάθετη συμμετρία πλάτους για μεγαλύτερη ευκρίνεια. Αυτό επιτυγχάνεται με ομόκεντρες εγκοπές στο πλαίσιο, για καλύτερο έλεγχο των τάσεων εντός και εκτός του πλαισίου του διαφράγματος.

Εικονίδιο Wi-Fi®
Εύκολη εγκατάσταση

Απλώς ενεργοποιήστε το subwoofer του SA-SW5 και θα συνδεθεί αυτόματα και ασύρματα με το σύστημα home cinema ή το sound bar. Γίνεται γρήγορα και εύκολα, χωρίς μπερδεμένα καλώδια.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ανεβάστε την ένταση του συστήματος home cinema και του soundbar. Το ασύρματο subwoofer αναδεικνύει όλο το κρυμμένο βάθος των ταινιών και της μουσικής σας, με 300 W πλούσιων, δυνατών μπάσων, από μια μονάδα οδήγησης 180 mm.
  • 300 W πλούσιων, δυνατών μπάσων, από μια μονάδα οδήγησης 180 mm

  • Παθητικός πομπός, για πιο δυνατά μπάσα χωρίς θόρυβο ανέμου

  • Μαγνητικό κύκλωμα τύπου Σ, για βαθιά, καθαρά μπάσα με λιγότερη παραμόρφωση

  • Ασύρματη συνδεσιμότητα για εύκολη εγκατάσταση

  • Η υψηλής ποιότητας σχεδίαση ταιριάζει με το σύστημα home cinema και το sound bar

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον