Οι εικόνες συναντούν τη φαντασία

Η φιλοσοφία One Mount συνδυάζει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες απεικόνισης της Sony μέσω μιας πλατφόρμας E-mount, συνδέοντας ομαλά τις full-frame με τις APS-C, τις φωτογραφίες με τις ταινίες και ερασιτέχνες με επαγγελματίες μέσω μιας σειράς μηχανών και φακών για απεριόριστη δημιουργία.

One Mount. Ομαλή σύνδεση με E-mount.

Compact και ελαφρύς, ο φακός E-mount τοποθετείται σε φωτογραφικές μηχανές APS-C ή full-frame, σε φωτογραφικές μηχανές Alpha mirrorless ή επαγγελματικές βιντεοκάμερες, σε ερασιτεχνικό εξοπλισμό ή σε εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιήστε φακούς full-frame σε σώματα APS-C ή ακόμα και φακούς E-mount σε επαγγελματικές βιντεοκάμερες.

E-mount. Απελευθερώστε τη δύναμη που κρύβουν.
Εικόνα για Ενσωματωμένη σχεδίαση, έτοιμη για το μέλλον
Ολοκληρωμένη σχεδίαση, έτοιμη για το μέλλον

Η ολοκληρωμένη σχεδίαση της Sony αξιοποιεί αλγόριθμους στο σώμα για γρήγορη AF ακριβείας και λήψη, σταθεροποίηση εικόνας και άλλα. Ακόμα, η οπτική σχεδίαση, σε συνδυασμό με σώματα εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, διασφαλίζει απίστευτη ευκρίνεια σε ολόκληρη την επιφάνεια της εικόνας.

Ιδανικοί για φωτογραφίες και ταινίες

Σε αντίθεση με άλλους φακούς, η λήψη ταινίας πάντα προβλεπόταν στους E-mount. Μαζί με τις μηχανές Sony, οι τελευταίας τεχνολογίας αλγόριθμοι AF και ενεργοποιητές προσφέρουν ομαλή και αξιόπιστη εστίαση. Οι δυσκολίες εστίασης, όπως η διακύμανση γωνίας θέασης (χρόνος αλλαγής εστίασης) και η αξονική χρωματική απόκλιση μειώνονται, ενώ ο έλεγχος ίριδας χωρίς κλικ προσφέρεται για λήψη ταινίας.

Εικόνα για Ιδανικοί για φωτογραφίες και ταινίες
Απεριόριστες δυνατότητες

Η σειρά E-mount ανοίγει νέους ορίζοντες έκφρασης, για φωτογράφους και κινηματογραφιστές. Αλλάξτε ελεύθερα από APS-C σε full-frame, τραβήξτε άνετα βίντεο για vlog, με φακό για γρήγορες λήψεις, ή προσαρτήστε σούπερ τηλεφακούς σε βιντεοκάμερες, για ντοκιμαντέρ άγριας ζωής.

Δημιουργήστε τα πάντα με το One Mount
Εικόνα για Φωτογραφικές μηχανές Alpha χωρίς καθρέπτη
Φωτογραφικές μηχανές Alpha mirrorless
Εικόνα για Φακοί E-mount σειράς Alpha
Φακοί E-mount σειράς Alpha
Εικόνα για Επαγγελματικές βιντεοκάμερες
Επαγγελματικές βιντεοκάμερες
Τεχνολογία που αξιοποιείται από το One Mount
Απολαύστε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία