Μετάβαση στο περιεχόμενο

PlayStation®

Το απόλυτο κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας ξεκινά με PlayStation®. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια, οι ταινίες HD, η τηλεόραση, η μουσική ή όλα τα παραπάνω, το PlayStation® έχει κάτι για όλους.

Μεγαλειώδης απόδοση

Μοναδικό περιεχόμενο, εκπληκτικά παιχνίδια, εφαρμογές και αποκλειστικότητες στο σύστημα PlayStation®4! Με τον πιο γρήγορο επεξεργαστή και τη μεγαλύτερη μνήμη, το PS4™ φέρνει τα πάντα σε νέο επίπεδο.

Χωρίς κανένα όριο

Πώς κατέκτησε η Sony τον τίτλο "Καλύτερη κονσόλα της χρονιάς"; Ξεκίνησε από τα βασικά. Χρησιμοποίησε τον 8πύρηνο επεξεργαστή AMD Jaguar και στη συνέχεια τον βελτίωσε για μέγιστη απόδοση. Το τσιπ γραφικών 1,84 TFLOPS και η κορυφαίας τεχνολογίας μνήμη RAM GDDR5 προσφέρουν στους προγραμματιστές ασυναγώνιστες δυνατότητες για τη δημιουργία παιχνιδιών επόμενης γενιάς.

  • Δυνατός εξοπλισμός
  • Άμεση κοινοποίηση
  • Remote Play
  • Απευθείας μετάδοση

Το πανίσχυρο PS4 Pro

Δείτε το μέλλον του παιχνιδιού με την πανίσχυρη κονσόλα μας. Το PS4 Pro προσφέρει δυναμικό παιχνίδι και ψυχαγωγία 4K, καθώς και εντυπωσιακές εικόνες HDR, ενώ υποστηρίζει ταχύτερους ρυθμούς καρέ για απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού.

Οικείο συναίσθημα, πλουσιότερη εμπειρία

Ανανεωμένος χειρισμός

Ανανεωμένος χειρισμός

Έχετε απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, χάρη στα βελτιωμένα διπλά αναλογικά χειριστήρια, στα καινούργια κουμπιά και στη νέα, έξυπνη επιφάνεια αφής.

Φωτεινή λυχνία

Φωτεινή λυχνία

Από την 4χρωμη λυχνία που συγχρονίζεται με τις ενέργειες του παιχνιδιού, μπορείτε να δείτε με μια ματιά την κατάσταση του αντιπάλου και άλλες σημαντικές πληροφορίες του παιχνιδιού.

Ζήσε το παιχνίδι

PlayStation® VR

Ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο αναπάντεχων εμπειριών με το PlayStation® VR. Βυθιστείτε στο παιχνίδι και ζήστε έντονες στιγμές όπως ποτέ άλλοτε.

PlayStation®Store

Απολαύστε ταινίες, μουσική και παιχνίδι για πολλούς παίκτες μέσα από τον διαδικτυακό κόσμο του PlayStation®.

PlayStation®Store

Έχει ανασχεδιαστεί, ώστε να είναι πιο εύκολη από ποτέ η λήψη παιχνιδιών, ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων και πολλών άλλων.

PlayStation®Plus

Με μία κοινή εγγραφή μέλους σε όλα τα συστήματα PlayStation®, έχετε πρόσβαση σε νέα παιχνίδια και δικαιούστε αποκλειστικές εκπτώσεις, πρώιμη πρόσβαση σε παιχνίδια και πλήρεις δοκιμαστικές εκδόσεις.

PlayStation®Plus

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ