h.ear™
Ανακαλύψτε το δικό σας στυλ,
σε νέα κλασικά μοντέλα

Τι είδους ακουστικά θα ικανοποιούσαν τα άτομα που δεν συμβιβάζονται σε θέματα στυλ; Η απάντησή μας παραμένει επικεντρωμένη στην ποιότητα του ήχου και δεν θα μπορούσε να ήταν πιο απλή. Κομψά ακουστικά υψηλής ανάλυσης που είναι τόσο απλά όσο και ένας κενός καμβάς.

Ακούστε με το δικό σας προσωπικό στυλ

Η επιλογή ακουστικών με στυλ για καθημερινή ακρόαση θα πρέπει να είναι πιο εύκολη. Πώς ξεκίνησε η σχεδίαση αυτής της σειράς; Θέλαμε με την εμπειρία μας να δημιουργήσουμε καινούργια ακουστικά που απλοποιούν αυτήν την επιλογή.

Απαραίτητος εξοπλισμός με απόλυτη απλότητα

Ο εξοπλισμός που οραματιστήκαμε μπορεί εύκολα να γίνει μέρος της βασικής σας καθημερινής εμφάνισης. Αρχικά αποφύγαμε διάφορα έξτρα που βασίζονται στο στυλ, αφήνοντας ό,τι είναι πραγματικά απαραίτητο για την εμπειρία ακρόασης. Αυτό το σκεπτικό μάς οδήγησε στην ιδέα "ένα σχήμα, ένα χρώμα". Όλα τα στοιχεία, τα οποία έχουν διατηρηθεί στο ελάχιστο, συγχωνεύονται σε ένα μονόχρωμο σχήμα που μπορεί εύκολα να γίνει μέρος του προσωπικού σας στυλ.

Στυλ και ήχος
που πραγματικά σας ανήκουν

Takuma, καλλιτεχνικός διευθυντής

Τα άτομα που έχουν επίγνωση του στυλ τους μπορούν ευκολότερα από ποτέ να βρουν προϊόντα ήχου που ταιριάζουν με την εμφάνισή τους, όταν κάθε εξειδικευμένο μέρος ξεχωρίζει λιγότερο και ενσωματώνεται στο αρμονικό σύνολο. Για να προσφέρουμε στο ευρύτερο κοινό ένα συνδυασμό κορυφαίας ακρόασης και εξαιρετικού στυλ, συμπιέσαμε, μικρύναμε και διατηρήσαμε τα βασικά στοιχεία, επιδιώκοντας μινιμαλιστική, κλασική σχεδίαση που είναι εξαιρετικά κομψή στις βασικές λεπτομέρειες. Η σχεδίαση που αναπτύξαμε δεν θα μπορούσε να ήταν πιο απλή. Δεν έχουμε δημιουργήσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Ταιριάζει τέλεια με τον τρόπο ζωής κάθε ατόμου.

h.ear on
Φυσικές προσεγγίσεις για καλύτερη πιστότητα και άνεση

Λίγα χαρακτηριστικά είναι τόσο σημαντικά στα ακουστικά όσο η πιστότητα και η άνεση. Έτσι, επιλέξαμε μια προσέγγιση απόλυτου μινιμαλισμού. Η σχεδίαση του περιβλήματος επηρεάζει την ποιότητα του ήχου και η επένδυση μπορεί να διασφαλίσει την καλύτερη εφαρμογή. Ενώ διατηρήσαμε την απόδοση, συμπιέσαμε το κυκλικό σχήμα του περιβλήματος και το ωοειδές σχήμα της επένδυσης. Οι βραχίονες είναι στενά ενσωματωμένοι στο περίβλημα και τα ακουστικά αποτελούν μία ενιαία, συνεκτική μονάδα, ενώ εφαρμόζουν καλύτερα και φαίνονται μικρότερα. Στυλιστικά, αυτές οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες τα καθιστούν ιδιαίτερα ευέλικτα.

Στο περίβλημα δεν υπάρχει καν το λογότυπο της Sony. Κορυφαία απλότητα. Χάρη στην προσεκτική κατασκευή, δεν φαίνεται καμία βίδα. Τα ακουστικά διπλώνονται δίπλα στην επένδυση, για να είναι αρκετά μικρά ώστε να χωράνε στην τσάντα σας. Η ίδια η άρθρωση είναι μεταλλική και επαρκώς ανθεκτική. Σε αυτά τα ακουστικά μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε, μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

h.ear in
Σχεδιάζουμε τα βασικά στοιχεία με ελάχιστες γραμμές

Για τα ακουστικά-ψείρες, θέλαμε να πετύχουμε κορυφαία ποιότητα ήχου σε διακριτικό μέγεθος και σχήμα. Διατηρώντας το μικρό μέγεθος 9 mm της μονάδας οδήγησης, καταστήσαμε δυνατή την απόδοση υψηλής ανάλυσης, διασφαλίζοντας τη μεγάλη απόσταση μεταξύ της μονάδας οδήγησης και του αγωγού ήχου, με στοιχεία που περικλείονται σε κομψά περιγράμματα. Εδώ, τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για αυτήν την ποιότητα ήχου έχουν πιο απλό σχήμα. Εξωτερικά, η εμφάνιση είναι εξίσου κομψή. Το κάλυμμα άκρου είναι μια απλή, καθαρή επιφάνεια.

Νέα κλασικά μοντέλα,
σε μια συμφωνία σχεδίασης
και μηχανικής

Yashiro, καλλιτεχνικός διευθυντής

Η προσέγγισή μας ήταν πρωτοποριακή στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε τους βραχίονες σχεδόν επίπεδους στο περίβλημα μέχρι να φτάσουν σε ένα σημείο κοντά στους κροτάφους σας. Έμπνευσή μας αποτέλεσε η αναζήτησή σας για μια εμφάνιση "Ενός σχήματος". Ωστόσο, για να πετύχουμε κορυφαία εφαρμογή κάναμε πάρα πολλές προσπάθειες και συζητήσεις με τους μηχανικούς μας. Τελικά, αυτή η συνεργασία υποστήριξε τόσο το σχήμα όσο και τη λειτουργία αυτών των ακουστικών, τα οποία έχουν την εμφάνιση νέων κλασικών μοντέλων.

Πολλά μέρη, ένα χρώμα

Η ξεχωριστή σχεδίαση επεκτείνεται στο χρώμα. Κάθε επιλογή είναι ένα ομοιόμορφο χρώμα, κάτι που σας επιτρέπει να επιλέξετε εύκολα αυτό που ταιριάζει με το στυλ σας. Από το καλώδιο μέχρι το σώμα των ακουστικών, κάθε επιλογή συνδυάζει ένα τεράστιο σύνολο υλικών και φινιρισμάτων στο ίδιο χρώμα. Ας δούμε, για παράδειγμα, το περίβλημα. Για κορυφαία ποιότητα ήχου, κατασκευάζεται από αλουμίνιο. Η ακριβής απόχρωση και το λαμπερό φινίρισμα δημιουργούνται με ανοδίωση, η οποία ακολουθείται από βαφή και χημική στίλβωση με μεγάλη χρονική ακρίβεια.
Το στήριγμα κεφαλής είναι από πλαστικό, ώστε τα ακουστικά να είναι ελαφριά. Ωστόσο, για να πετύχουμε αυτό το χρώμα και φινίρισμα, χρειαζόμαστε τρεις στρώσεις: μία από μεταλλικό ασημί, μία άλλη στο βασικό χρώμα και μία τρίτη για ματ φινίρισμα. Παρόλο που κάθε μέρος κατασκευάζεται με αρκετά διαφορετικό τρόπο, η απόχρωση και η γυαλάδα προσαρμόζονται με ακρίβεια ώστε να ταιριάζουν. Ακόμη και το λογότυπο της Sony ταιριάζει με αυτό το χρώμα, κάτι που επίσης απλοποιεί το συνολικό στυλ.

Επιλογές χρωμάτων για διάφορα στυλ

Θα δείτε ότι τα χρώματα είναι μοδάτα. Αλλά το σημαντικότερο! Θα βρείτε σίγουρα κάποιο που εκφράζει το προσωπικό σας στυλ. Οι επιλογές αντιπροσωπεύουν ενδιάμεσα χρώματα. Ενδιάμεσα από δύο απόψεις: Πρώτον όσον αφορά τον κορεσμό. Οι απαλοί τόνοι που επιλέξαμε μπορεί να μην συνηθίζονται σε ακουστικά, αλλά είναι σίγουρα στη μόδα. Δεύτερον, ενδιάμεσα όσον αφορά τις αποχρώσεις. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι η μία επιλογή είναι μπλε, ενώ άλλοι ότι είναι πράσινη. Βασιζόμενοι σε αυτό, αναπτύξαμε πέντε καινούργιες επιλογές χρωμάτων που έχουν απήχηση.
Κάθε χρώμα επιλέχθηκε με μεγάλη προσοχή, έχοντας κατά νου πολλά προσωπικά στυλ. Στη μόδα, το καφε-κόκκινο και το κιτρινο-πράσινο είναι ξεχωριστά χρώματα αντιθέσεων. Το τιρκουάζ και το μπορντό-ροζ είναι ανεπιτήδευτα κομψά. Και για μια πιο ευέλικτη επιλογή, υπάρχει το κλασικό μαύρο-ανθρακί. Λάβαμε υπόψη μας το ρόλο που συχνά εκπληρώνει κάθε χρώμα, καθώς και την ισορροπία αυτής της παλέτας στο σύνολό της. Οι συσκευές αναπαραγωγής Walkman® διατίθενται τώρα στα ίδια χρώματα, ώστε η ακρόαση να έχει και οπτική αρμονία.

Θέλουμε
εντυπωσιακά χρώματα
στα προϊόντα μας

Aoyagi, σχεδιαστής

Για να προσφέρουμε τέσσερα μοντέλα ακουστικών και συσκευών αναπαραγωγής Walkman® στο ίδιο χρώμα, πρέπει να συντονίσουμε το φινίρισμα περίπου 30 διαφορετικών μερών και υλικών. Πολλαπλασιάστε αυτό το νούμερο με πέντε επιλογές χρωμάτων και ο αριθμός φτάνει το 150. Χρειάστηκε να εργαστούμε σκληρά για να ταιριάξουμε τα χρώματα, ιδιαίτερα καθώς εμπλέκονται διαφορετικά εργοστάσια. Στο τέλος, χάρη στην ασυμβίβαστη στάση μας, δημιουργήθηκαν αυτά τα προϊόντα που μιλούν από μόνα τους, μέσω της κομψότητας και των ατμοσφαιρικών χρωμάτων τους. Οι προδιαγραφές και οι λειτουργίες είναι πάντα σημαντικές, αλλά γιατί να μην επιλέγετε προϊόντα ήχου όπως θα επιλέγατε ρούχα; Απλώς επειδή το χρώμα σάς εντυπωσίασε.

Επικοινωνία πιστή
στο σχεδιαστικό όραμα

Τα βιβλία βασικών γραφικών για εσωτερική χρήση διασφαλίζουν ότι αυτό που οραματίστηκαν οι σχεδιαστές μας μεταφέρεται σωστά σε διάφορα μέσα επικοινωνίας. Χάρη σε αυτά τα βιβλία, οι σκέψεις όλων στο τμήμα προώθησης συμβαδίζουν. Αποτελούν ένα κοινόχρηστο αρχείο πραγμάτων που μπορούμε να αισθανθούμε, αλλά δεν μπορούμε να ποσοτικοποιήσουμε.

Τα χρώματα επιδρούν από τη στιγμή που ανοίγετε το κουτί. Η συσκευασία είναι μέρος της συνολικής σας εμπειρίας και το εσωτερικό κουτί είναι στο ίδιο χρώμα με τα ακουστικά.

Η εμφάνιση και η αίσθηση είναι σταθερές σε κάθε μοντέλο. Σχεδιάσαμε μια εξαιρετική ομάδα προϊόντων, αντί να δώσουμε έμφαση σε ένα μόνο προϊόν. Η επικοινωνιακή σχεδίαση είναι επίσης εμφανής και από το γεγονός ότι ονομάσαμε αυτή τη σειρά h.ear, αντί να χρησιμοποιήσουμε συνηθισμένους αριθμούς μοντέλων.

Έντονα χρώματα
που αποτυπώνουν τη
μοναδικότητα

Kitahara, καλλιτεχνικός διευθυντής

Αυτό που κάνει τη σειρά h.ear να ξεχωρίζει από τα περισσότερα άλλα ακουστικά της Sony, είναι η ατμοσφαιρική της σχεδίαση. Η ποιότητα του ήχου ήταν μόνο η αρχή. Δώσαμε επίσης μεγάλη σημασία στη στυλάτη ακρόαση. Για αυτόν το λόγο, στη σχεδίαση επικοινωνίας, δίνουμε έμφαση στη μόδα και τη μοναδικότητα και όχι στις λειτουργίες και την απόδοση των προϊόντων που συνήθως είναι ξεκάθαρα. Μπορείτε εύκολα να ταυτιστείτε με τις ρεαλιστικές σκηνές που αναζητήσαμε, παραμένοντας πιστοί στη δική σας αίσθηση του στυλ.

Μείνετε πιστοί στο προσωπικό σας στυλ με τα ακουστικά υψηλής ανάλυσης h.ear. Νέα κλασικά μοντέλα της Sony που προσφέρουν μια καλύτερη καθημερινή εμπειρία ακρόασης σε ευρύτερο κοινό.